Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xwyzc

W mojej nowej szkole jest obowiązkowy basen co teraz ?

Polecane posty

Gość xwyzc

Wypisać się czy coś ?

Gość caffe_terria
skoro jest obowiazkowy to jak chcesz sie wypisac? :O basen to fajna sprawa!

Gość 543456789
pływaj

Gość dsdsfer
w szkole mojego syna równiez jest obowiązkowy i syn nie chodził....dostał 3 z w-fu ;)

Gość xwyzc
No to co ja teraz zrobie :O

Gość bro .
A co boisz sie pokazac bez tapety, czy bez wypchanego stanika? Przecież pływanie to świetna zabawa.

Gość miksssssiaaa
Przecież możesz kąpać się w kostiumie

Gość xwyzc
Podszyw zgadza się wstydzę się potem myć :(

Gość xwyzc
Ta wszyscy na golasa a ja w gaciach :O może zmienię szkole, można jeszcze ?

Gość caffe_terria
no to w kostiumie sie kap! co za problem, przypuszczam, ze wiekszosc tak samo bedzie robila, bo sie bedzie wstydzic. a plywalnia naprawde odpreza i jest zdrowa

Gość xwyzc
Nie lubię pływać nie umiem poza tym :O dobra może zmienię szkole

Gość xwyzc
Nie lubię pływać nie umiem poza tym :O dobra może zmienię szkole

Gość jak chodziłam do
gimnazjum to basen też był obowiązkowy. Nie chodziłam, bo nie umiałam pływać, zresztą do dziś nie potrafię. Zawsze miałam dwóję z w-fu. :classic_cool:

Gość caffe_terria
Ja zawsze kąpię się nago, nie mam problemów z pokazywaniem pochwy i piersi, wręcz lubię chodzić nago, nawet jak jestem nieogolona na dole, bo to ochrona przed bakteriami, więc nie rozumiem tego problemu, ale masz prawo się wstydzić

Gość caffe_terria
no a kurffa od czego jest ten basen? zeby nauczyc tych co nie umieja!! nauczysz sie i przynajmniej bedziesz umiec! a zmieniac szkole zeby miec nudny wf :O pilke nozna siartkowke wciaz to samo....samiast ekstra basenu...dziwny jestes autorze :P

Gość caffe_terria
podszywie jak Ty mnie znasz :D jestem w szoku! wlasnie tak :D:D

Gość Verdis
załatw sobie zwolnienie

Gość xwyzc
A jak załatwić to zwolnienie ?

Gość caffe_terria
idz do miesnego, pani rzeznik Ci da :O no przeciez oczywiste ze od lekarza! ale oni teraz tak latwo nie daja, chyba ze znasz dobrze tego lekarza

Gość caffe_terria
powinni zrobic tak jak jest na studiach - sam wybierasz sobie sekcje jaka lubisz, pila nozna, jazda konna, plywalnia, aerobik, silownia, a nie narzucone z gory przez nauczyciela :O

Gość xwyzc
Cafeteria no popatrz jaka ty mądra nie pomyślałbym że to u lekarza się załatwia :D chodziło mi o to jak załatwić u tego lekarza, co powiedzieć :) Przecież nie wejde i nie powiem Dzieńdobry ja po zwolnienie :D

Gość kmokokmkp
zagadaj z lekarzem - moze jakies uczulenie na chlor??????? cos musi byc zwiazane z basenem na pewno nie jakas choroba kregoslupa ;) bo to nie przejdzie

Gość caffe_terria
no ja nie wiem, a nie masz zadnych problemow zdrowotnych? nie wiem alergii, jakis zwyrodnien, albo cos? :P

Gość Mickeyyyyy...
Zwolnienie ze względu na wodowstręt :) Może jakaś fobia?

Gość kmokokmkp
idz na prywatna wizyte i powiedz wprost o co chodzi - chcesz zwolnienie bo sie panicznie boisz wody (wiesz jakies topienie w przeszlosci itp itd) i takie tam - a nie chcesz miec przypalu w szkole zeby sie smiali z ciebie i czy moze ci pomoc - jak lekarz bedzie ok to ci wypisze - lub tak jak ci pisalam alergia ma chlor albo cos w tym stylu. albo wymysl ze czesto łapiesz zapalenie pecherza moczowego i wolisz uniknac basenu z tego powodu.

Gość xwyzc
Niestety nic nie mam 😭 coś się wymyśli albo ewentualnie nie będe po prostu jeździł na ten basen, tylko ćwiczył normalnie na wf. Dwoja mi starczy :)

Gość Verdis
normalnie idziesz do lekarza rodzinnego dajesz w łape , gadasz że masz traume z dziecinstwa bo mało sie nie utopiłaś i dostajesz. Tylko idz do lekarza co Cie zna a nie obcego bo Ci na pewno nie da. 2 sposób taki jest zależy jak Ci ten wf wypadnie średnio jest co 2 tyg to w jednym tyg możesz wziąść niedyspozycje bo masz okres, a przy kolejnym basenie kombinować a jak będą przyjmować zwolnienia od rodziców to już totalny luz. U mnie zwolnien od rodziców nie przyjmowała, darła je i wstawiała banie. Przez liceum miałam basen i jakoś mi sie udało. Rok kombinowałam , 2 lata miałam zwolnienie że mam alergie na chlor albo coś z nerkami i nie moge w wodzie długo siedzieć

Gość W mojej szkole
Tez był basen obowiązkowy. Za każdym razem babka na nas krzyczała ze pod prysznicem jest obowiązek zdejmowania kostiumów ale my i tak swoje. Przecież nikt nie będzie się kapal nago skoro tego nie chce. Nie martw się i tak żadna z was się nie rozbieżne. Idź na basen a zobaczysz ze będzie okey

Gość kmokokmkp
albo powtarzajace sie zapalenie spojowek - to wyklucza basen i tego ci nikt nie podwazy

Gość caffe_terria
ta nauczycielka wfu to jakas lesba musiala byc! konieczne zdejmowanie kostiumow :D chyba zeby mogla sobie popatrzec :O idiotka jakas!