Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochanazłośnicaaa

Nie rozumiem go!

Polecane posty

Gość Zakochanazłośnicaaa

Witam! Mam problem. Otóż. Jest pewien facet, z którym całowałam się 2 razy (zdarzało się to po alkoholu, ale nie po dużych ilościach) ale za każdym razem po pocałunku unika mnie kilka tygodni, nie odzywa się, a ja nie wiem o co może mu chodzić. Chciałam go zapytać, ale wiem że wtedy go speszę. Jest bardzo wstydliwy. Od 2 tygodni znów mnie unika, nie odpisuje nawet na smsy. Ostatnim razem jak tak było to po kilku tygodniach mu przeszło i znów był normalny tyle, że nic nie działo się. Z moim oddechem wszystko w porządku. Pomóżcie.

No tak całowała sie to myśli że już jej chłopak ;) niezła kretynka z ciebie :) ale że co? Dałas sie przelizać i teraz wymagasz by z tobą chodził?

Gość Zakochanazłośnicaaa
Kiedy wy się nauczycie czytać ze zrozumieniem?! Czy ktoś tu pisał, że to mój chłopak? Dajcie dzieciom internet. Czekam na normalne odpowiedzi, normalnych ludzi.

Gość Irlandzki KIBOL
To już było kiedyś.

Gość Zakochanazłośnicaaa
Żeby wyjaśnić sytuację, po prostu. Lubię wiedzieć na czym stoję

Gość Zakochanazłośnicaaa
Jaki smak ma kupa

Gość Zakochanazłośnicaaa
Jeżeli całował mnie tak o bo mu się zachciało to niech mi to powie, przecież mnie tym nie urazi. I będziemy mogli dalej się przyjaźnić jak wcześniej. Nie będzie musiał mnie unikac przy okazji, po co ma chłopak się męczyć skoro mieszkamy w jednym mieście i przypadkowe spotkania są nie do uniknięcia

Gość kaminskyyy
hej, ale może napisz nam skąd się znacie, ile się znacie, jakie są relacje między Wami. Bo na podstawie tego, co tutaj dałaś trudno cokolwiek stwierdzić. Niemniej... Rozumiem, że ktoś może być nieśmiały, ale jednak Cię pocałował... więc może taki nieśmiały nie jest? Odpisanie na smsa zazywczaj odbywa się w warunkach nader komfortowych, więc tego, że nie odpisuje nieśmiałością tłumczyć także nie możesz.

Znamy się od 7 może 8 lat, poznaliśmy się przypadkiem, kiedyś mnie zaczepił pod głupim pretekstem. Relacje... hmmm, normalne, spotykaliśmy się jak przyjaciele, jakieś piwko czy wypady gdzieś.

I będziemy mogli dalej się przyjaźnić jak wcześniej" a odkąd to przyjaciele wymieniają płyny ustrojowe?

Znamy się od 7 może 8 lat, poznaliśmy się przypadkiem, kiedyś mnie zaczepił pod głupim pretekstem. Relacje... hmmm, normalne, spotykaliśmy się jak przyjaciele, jakieś piwko czy wypady gdzieś.

Gość kaminskyyy
Rozumiem, że Ty chciałabyś czegoś więcej? MOże on nie. Dlatego PO wycofuje się, żeby nie robić Ci zbędnych nadziei.

Gość kaminskyyy
Regres, teraz naprawdę często spotyka się układy pt FF. Autorko, może ten twój znajomy do tego dąży?

Ale właśnie chodzi o to, że gdyby mi powiedział, że nie chce niczego więcej, to bym zrozumiała. Nie ma problemu. Ale on nic. Cisza. Czy ja bym chciała czegoś więcej? Nie wiem, trudno powiedzieć po tym jak się teraz zachowuje.

Gość kaminskyyy
Następnym razem zapytasz go nim Cię pocałuje.

Gość kaminskyyy
Ile on ma lat?

Gość kaminskyyy
Wiesz... tak myślę, że raczej mu nie zależy na sensownej relacji z Tobą:O Sama pomyśl.. czy normalne jest to, aby przepadać na kilka tygodni i nie odpowiedzieć na smsa ? To nie wygląda dobrze. PS Myślałam, że to jakiś nastolatek.

Po prostu czuje się zawstydzony sytuacją. W ogóle to on nigdy nie był w poważnym związku, coś tam napomknął kiedyś o jakiejś dziewczynie, ale mam wrażenie, że żadnej jeszcze nie było. Może i nic nie czuje do mnie, ale dobrze by było jakby chociaż mnie o tym powiadomił ;]

Gość kaminskyyy
Tak się czuje zawstydzony, że przez kilka tygodni nie może sklecić 1 smsa pt. co słychać? Albo odpowiedziec na twoje "co tam?" :O Proszę Cię, nie tłumacz go w tak dziecinny sposób :O Zwłaszcza, że całować się z koleżanką umie...

Gość kaminskyyy
:O:(

Gość kororooweczka
OMG coś mi to przypomina. Czy Ty jesteś absolutnie pewna, że on nie jest z nikim związany, ani z nikim aktualnie nie kręci? Bo to by wszystko wyjaśniało. Moja koleżanka miała identyczną sytuację.