Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozia:):):)

Bretarianizm/Inedia=Życie bez jedzenia

Polecane posty

Słyszeliście o tym? Jeśli tak, to wierzycie czy jesteście nastawieni sceptycznie? Zaznaczam, że ja wierzę. Czytałam książkę na ten temat oraz kilka przekonujących filmów.

Bliski jest mi temat głodówki ;) Ale wiesz coś o bretarianizmie?

up

Gość ssew32q
nie wierze w takie bajki, niby skad ejst tyle anorektycek bliskich smierci/

to jest nie możliwe gdyż nie jesteśmy do tego przystosowani tak jak rośliny ;]

Gość manio ciekawski=)
Życie bez jedzenia, to żadna sensacja. Życie bez wódki, to dopiero jazda :classic_cool:

Nie no powaznie obejrzyjcie ten filmik do ktorego dałam link

Gość sdsfdgfh
ale masz odkrycia idiotko, to juz 10 lat temu bylo na necie

Wiem, że było! Ale chcę wiedzieć co inni sądzą na ten temat i czy w ogóle wiedzą

Gość maniek , gadasz z sensem
mądrala z ciebie :D

ja nie widze tu na razie nic sensownego ;)

up:)

w Francji zyła taka kobieta ale ona jadlła tylko eucharystia sie odżywiała i to raz tylko w tygodniu nawet wody nie pija miała stygmaty Marta robin http://www.youtube.com/watch?v=RMISOw3Kb2c 47 lat leżenia bez ruchu, bez jedzenia, bez picia, bez snu, bez wydalania moczu, bez wydalania kału, ze sparaliżowanym układem trawiennym, jednocześnie w pełnej świadomości, przez pierwsze lata także z możliwością ruszania rękoma, potem już tylko głową, z regularnym doświadczaniem stygmatów na ciele zgodnych z Ewalngelią. Niedowiarkom dopowiadam. Wielu lekarzy i naukowców ATEISTÓW przyjeżdżało do MartyR. by zdemaskować podstęp. Nie było żadnych kroplówek, odżywiana parenteralnego. Wielu się nawróciło, wielu odgrażało: "Ja tu jeszcze wrócę". Marta umarła w 1981r. Jej żywot to prawie 50 lat nieustającego CUDU. Podobnie jak od XVIw. obraz w Guadalupe, Hostia w Lanciano i wiele innych, które ATEISTA musi ŚWIADOMIE ignorować. Pan Jezus daje stworzeniu WOLNOŚĆ, bo bez niej-nie ma MIŁOŚCI. Z Bogiem

Gość Lereomija
Razem z ludźmi uduchowionymi oraz wszystkimi, którzy poszukują tworzymy projekt VENI- ŻYCIE ŚWIATŁEM. Zobaczcie zapowiedź filmu o polskiej BRETARIANCE, która jedenaście lat temu przeszła inicjację związaną z nieprzyjmowaniem posiłków. Chcemy zabrać Was w podróż, w której odnajdziecie prawdę o sobie, o swoich możliwościach, o wszystkim, czego nie dostrzegacie, a co istnieje. Ten film może uzmysłowić ludziom prawdę o naszym istnieniu, może pokazać jak niesamowicie daleko można zajść słuchając swojego wewnętrznego głosu. Pomóżcie nam w rozprzestrzenianiu informacji o filmie, to bardzo ważne, żeby dotrzeć do jak największej rzeszy ludzi. Przyłączcie się do wspierających projekt i razem z nami przekonajcie się jak nieskończenie tajemnicze potrafi być dobro. http://www.bretarianiefilm.pl Lereomija

Gość gość
Razem z ludźmi uduchowionymi oraz wszystkimi, którzy poszukują tworzymy projekt VENI- ŻYCIE ŚWIATŁEM. Zobaczcie zapowiedź filmu o polskiej BRETARIANCE, która jedenaście lat temu przeszła inicjację związaną z nieprzyjmowaniem posiłków. Chcemy zabrać Was w podróż, w której odnajdziecie prawdę o sobie, o swoich możliwościach, o wszystkim, czego nie dostrzegacie, a co istnieje. Ten film może uzmysłowić ludziom prawdę o naszym istnieniu, może pokazać jak niesamowicie daleko można zajść słuchając swojego wewnętrznego głosu. Pomóżcie nam w rozprzestrzenianiu informacji o filmie, to bardzo ważne, żeby dotrzeć do jak największej rzeszy ludzi. Przyłączcie się do wspierających projekt i razem z nami przekonajcie się jak nieskończenie tajemnicze potrafi być dobro. http://www.bretarianiefilm.pl Lereomija

Gość gość
Kiedyś był taki dokument o staruszku z Indii, którzy rzekomo odżywiał się tylko energią słoneczną. Pokarm pobierał gapiąc się codziennie w słońce. Potem przyznał, że czasem coś tam je, ale to jego zdaniem nie ma znaczenia, bo odżywia go energia słoneczna. I wszystko na temat.

Gość gość
tylko ze ta Marta robin to nienawidziła swiatła była uczulona na swiatło i żyła w ciemności i żywiła sie tylko eucharystia