Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamila1986!

miłość a seks?!

Polecane posty

Gość ja wiem tylko to że
Straszne te dane wyżej. Jest prawie 80% szans że w związku będzie zdrada. Kamila, może pogódź się z tym po prostu, zamiast z tym walczyć? Bo walczysz z wiatrakami.

Gość ojhgjh
obawy to skutek uboczny zdrady.... teraz ciagle bedziesz podejrzewac kazdego faceta jesli cos wyda ci sie podejrzane

ale jak pogodzić się z faktem że można byc zdradzonym? może trzeba to sobie po prostu wytłumaczyć że to tylko seks i nic więcej...

Gość ojhgjh
wytlumacz to sobie w ten sposob ze widocznie nie dla ciebie ten co zdradzil... stracil wierna kobiete

Gość JaRA:)
niestety tak

Gość ja wiem tylko to że
Z całym szacunkiem, ale jak o takiej siksie (bez urazy) można mówić że wierna? Całe życie przed nią. Sprawdzi swoją wierność dopiero w kilkudziesięcioletnim związku, a nie np. w 2-letnim. Być wiernym 2 lata to żaden wyczyn. Słowa "jestem wierną osobą i mam swoje zasady" mają sens dopiero na łożu śmierci, a nie u osoby która dopiero zaczyna życie.

Gość ojhgjh
zgoda .. lecz ona go nie zdradzila... wiec byla mu wierna

JaRA:) pewnie go kochasz? może i jestem siksą może i kiedyś zdradzę może może... ale puki co nie zdradziłam :) ale wiem jak to jest być po drugiej stronie..

Gość ojhgjh
nie mozesz o tym wkolko myslec bo zaprzepascisz szczesliwe zycie na rzecz detektywistycznych zapedow...

wiem lecz to jest silniejsze ode mnie :( i wiem że mój obecny partner również mnie zdradzi ...z jego temperamentem ech...

Gość ojhgjh
nie mozesz z gory zakladac takich wydarzen.... wiem ze nie bedzie latwo zmienic tok myslenia ale warto

Gość JaRA:)
kamila 1986 Problem lezy w tym ze ja go poznałam jako wolna osobe nie jako kogos kto jest z kims. stwierdzilismy ze nie pasujemy do siebie. co nas łaczyło tylko to ze dobrze sie dogadujemy fajnie bawimy jest wesolo ale zycie razem juz nieeeee. Wrocił do byłej ale nie umiemy nie spotykac sie a co za tym idzie dalej to samo... Byłam tez po twojej stronie

Gość tjtkxdkjlvk
to chyba coś podobnego jak z podróżmai lubisz to miejsce i nie chcesz mieszkać gdzie indziej ale chętnie wyjeżdzasz to tu to tam ale zostac tam na stałe nie zamierzasz

Gość ojhgjh
kamila1986 podaj do siebie kontakt to w wolnej chwili mozemy popisac ja opowiem ci o swoim przypdku a ty o swoim? oczywiscie jesli masz ochote . :)

Gość Nocny Spektator
Statystyki niewiele mówią z tej racji, że mężczyźni mają skłonność do kłamania jeśli chodzi o podboje w dokładnie odwrotną stronę niż kobiety. Punktem honoru niemal każdego mężczyzny jest mieć jak najwięcej kochanek, dla przeciętnej kobiety posiadanie kochanka jest rzeczą wstydliwą. Co nie znaczy, że nie chcą tego w tym samym stopniu - kobieta przed trzydziestką w ogóle nie powinna zabierać głosu w tym temacie (chyba, że już jest w pełni świadomą k...ą;)). Praktyka wygląda tak, że kobiecie o wiele łatwiej o ogiera niż mężczyźnie o dz.... - nie ma w miarę ładnej kobiety, która po pół godziny pobytu w klubie nie znajdzie, o ile tylko chce, faceta, który ją w... w kiblu, plenerze, gdziekolwiek. My, mężczyźni musimy jednak trochę się napocić, bo często jesteśmy tym drugim, trzecim w kolejce. Bo nawet jeśli prawie wszystkie mają ochotę (a jest was więcej niż nas) , to s t a t y s t y c z n i e jedna na dziesięć ma akurat okres i się wstydzi, w kolejnych dwóch właśnie obudził się sentymentalizm i ,,dzisiaj woli jednak pogadać z koleżanką o jednym z byłych (rzecz jasna miał większego f.... niż obecny), dwie inne za bardzo się upiły i właśnie zamawiają taryfę do domu, kolejna dopiero co minęła ,,Cristiano'' przed wejściem do klubu i inni wydają się jej obleśni, ,,poczeka tydzień'' (po dwóch dniach na infolinii za 900 zł na umowie-zleceniu o ,,Cristiano'' zapomni ;) ). I.t.d. Zamieniacie się rolami, a my zawsze otwarcie paradujemy z gotowymi, podniesionymi k... (przynajmniej większość z nas) ;). I w d.... mamy cellulit, za małe cycki, płaski tyłek, za grube łydki, za duże stopy - tacy jesteśmy wyrozumiali. ;) Nie nie jestem prawiczkiem z małym ch.... . ;) Ja: 33 l, 17/15 cm. ;)

podoba mi sie porównanie do podróży jest bardzo trafne! :) wszystko zależy od człowieka jak ktoś potrafi dobrze zabajerować a ma do tego dobry wygląd to bez problemu znajdzie sobie kogoś na przygodny seks! pytanie tylko po co ? dla mnie seks staję się dopiero przyjemny w momencie gdy robię to z osobą którą kocham bo jak miała bym mieć nad sobą jakiegoś obcego napalonego samca to na pewno nawet orgazmu bym nie miała i mówię wam to szczerze....