Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okgok

pociąga mnie koleżanka z pracy - co robić?

Polecane posty

Gość okgok
może i pusto ale wiesz, że im wyższe IQ, pozycja społeczna i poziom refleksyjnosci to większe prawdopodobienstwo zdrady, takie życie im bardziej ciemny tym rzadziej zdradza, smutne

Gość okgok
wysoka, szczupła (ale nie chudzielec), ciemna blondynka

Gość a_myszka
no to odpadlam w pierwszej rundzie castingu srednia/szczupla-nie chudzielec/brunetka ale za to jestem seksowna inteligentna blyskotliwa i dowcipna :classic_cool: i dobra w czyms jeszcze :classic_cool:

Gość okgok
średnia to znaczy ile? w sumie za dowcip i inteligencje moge ując kilka cm od wymagań:) a w czym jesteś dobra jeszcze?

Gość a_myszka
a jak myslisz w czym? nie napisze bo jest jeszcze przed 22 ogolnie pojety wzrost sredni u kobiety nie mniej niz 160 i nie wiecej niz 175

Gość sasasaas
jasne ze ma na mysli seks... inteligencja nie grzeszyszz a myszka, ile masz lat?

19.07.2012] 21:09 [zgłoś do usunięcia] okgok średnia to znaczy ile? w sumie za dowcip i inteligencje moge ując kilka cm od wymagań a w czym jesteś dobra jeszcze? idiota

Gość okgok
co za młoty, nie rozumieją czym jest flirt!

Gość okgok
uprasza się słabo kojarzących o niezakłócanie rozmowy :) wyskoczyli z tym seksem, hehehe, tam to sobie możecie rozmawiać z laskami w wiejskiej dyskoteki :)

Gość sasasaas
trzeba byc tlumokie, by sie tego nie domyslec... tak sie nie prowadzi flirtuuu

Gość zapach pomarańczy...
Ktoś kiedyś napisał na kafeterii do faceta z podobnym dylematem: - Szukasz radochy miedzy nogami ? - Kup sobie motor.

Gość a_myszka
w tym roku swietuje dziesieciolecie 18nastki lubie wiejskie dyskoteki :classic_cool:

Gość a_myszka
zartowalam ;)

Gość okgok
a jak się chłopie prowadzi flirt? rzuca od razu kawę na ławę? pierniczy o seksie i pozycjach? nie bawi się skojarzeniami, niedomówieniami, aluzjami? nie jedzie się prowokująco po granicy nigdy jej otwarcie nie przekraczając?

Gość kebvlt4rbjjl
Miałem kiedys podbny dylemat. Bierz, uzyj sobie, życie krótkie jak cholera, ja nie żaluję, powodzonka

Gość a_myszka
autorze lubie mezczyzn z pazurem, wrrr, zjadlabym cie :)

Gość ciekawskifacet
okgok nie chodzi by pisac wprost, ale nie nalezy sie osmieszac zadajac tak idiotyczne pytania....

Gość a_myszka
nie sluchaj ich, sa zazdrosni, ja zrozumialam pieprzna aluzje

Gość ciekawskifacet
a w czym jesteś dobra jeszcze? to jest aluzja? hahaa

Gość okgok
miski, już wiem czemu wam nie wychodzi podryw :) rozmowę z dziewczyną można poprowadzić na dziesiątki niekonwencjonalnych sposobów, z dowcipem, jajem, zadziornością, przekomarzaniem się, podważeniem oczywistości, bawieniem się aluzjami, metaforami, skojarzeniami - by odbiorczynię rozbawić, zaskoczyć, zaintrygować

Gość okgok
miski, już wiem czemu wam nie wychodzi podryw :) rozmowę z dziewczyną można poprowadzić na dziesiątki niekonwencjonalnych sposobów, z dowcipem, jajem, zadziornością, przekomarzaniem się, podważeniem oczywistości, bawieniem się aluzjami, metaforami, skojarzeniami - by odbiorczynię rozbawić, zaskoczyć, zaintrygować

Gość ciekawskifacet
okgok to jest oczywiste, ale chlopie, nie zrozumiales jej oczywistej aluzji... mogles pic do niej, ale nie pytac sie jej co miala na mysli

Gość okgok
widzę, że mam do czynienia z wyjątkowymi prostakami zatem wyjaśnię to, co wykraczają poza poziom mente captus jest oczywiste ona na pytanie: w czym jestes dobra jeszcze mogła odpowiedzieć np. robię dobrą jajecznicę, co otwierałoby drogę do kolejnych scenariuszy, zabaw i skojarzeń - to banalny przykład, ale mogła gadka zostac poprowadzona na dziesiątki innych sposób po tym się sprawdza dowcip, inteligencję, błyskotliwość, niestandardowość itd.

Gość SZOKE W BOKE
:D flirt poprawny, ale banalny, tak więc nie kreuj się na eksperta od podrywu bardzo dobra rada - jak żona jest przyjaciółką to jej się pytaj co robić. :D może trójkącik? przypomniałbyś sobie co to podniecanie się swoją kobietą

Gość ciekawskifacet
okgok jestes tak glupi czy udajesz? napisala ci tlumoku ze nie napisze, bo nie ma jeszcze 22..... nie osmieszaj sie, walnales gafe...

Gość a_myszka
podobasz mi sie coraz bardziej :) bronisz sie jak lew to swiadczy o tym ze wsrod mezczyzn to ty rozdajesz karty samiec alfa pasuje do takiej samiczki jak ja :classic_cool:

Gość a_myszka
ciekawskifacet, ty w sumie tez jestes wrrrr :classic_cool: a ja malutka myszka miedzy wami kreci mnie to :)

Gość SZOKE W BOKE
no broni jak lew swojego smacznego kąska - MYCHY !! bo ten "lew" nic innego upolować nie umie :D

Gość ciekawskifacet
a myszka, skad jestes?