Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewka z drzewka

Ile wydajecie na ogrzewanie

Polecane posty

Gość Ewka z drzewka

ile wydajecie na ogrzewanie? Zmieniam niedlugo dom i szukam i nie wiem jakie ogrzewanie sie bardziej oplaca, olejowe czy na gaz. Jedni znajomi mi mowia ze teraz lepiej jest miec gaz, ja mam olejowe, kosztuje mnie ok 70 funtow miesiecznie, ale nie korzystam caly czas w tym czasie, w zime dojdzie do ok 100 funtow, ale nie grzeje w nocy i czesto nas nie ma w domu. Jak jest u was, szczegolnei interesuja mnie opinie tych co maja ogrzewanie gazowe

Gość fsdfd
70 fontów średnio w roku za sam gaz? Strasznie dużo... Ja płace 69 za prąd i gaz przez cały rok.

Gość też matka
78Ł za prad i gaz razem w Npower 2 bed house, 2 dorosłe osoby plus trzylatek, ja jestem z synem cały czas w domu, temp nie spada poniżej 21 w dzień, a 18 w nocy

Gość też matka
78Ł miesiecznie*

Gość Ewka z drzewka
ah zapomnialam wam napisac, teraz mam ogrzewanie olejowe, ale sluszalam ze na gaz jest taniej i tak srednio wychodzi 70 funtow za olej, ale malo grzeje w sumie i chyba bede musiala poszukac sobie nowego domu, dzieki za pomoc

Gość Ewka z drzewka
za prad place drugie tyle, ale u nas chodza 3 kompy, poza innymi rzeczami.

Gość okres letni-okres zimowy
w okresie letnim wydaje na gaz 40 f miesiecznie w okresie zimowym 2x tyle ,80 f miesiecznie prad bez zmian lato,zima 30,40 f miesiecznie Dom piętrowy,dwie sypialnie,nowe okna,szczelne drzwi.Dwoje dorosłych i dwoje dzieci

Gość lopae
654987 $ za rok

Gość a my o wiele mniej wydajemy
za prad placimy 24 za miesiac przez caly rok bo akurat nie zalezy to od pogody a za gaz (ogrzewanie na gaz) placimy 20 na miesiac z tym ze po roku mamy ponad 50 funtow nadplaty wiec praktycznie wychodzi na to ze moglibysmy placic mniej. 2 doroslych i dziecko, 2 sypialnie. Pracuje tylko 2 dni w tyg wiec w pozostale jestesmy w domu