Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna z Lublina19

Pilne!!! Narośl koło odbytu

Polecane posty

Cześć. Koło okolic odbytu mam małą narośl w kształcie guzka już od około 4 lat, obecnie mam 20. Nie leci mi z tego krew, i nie odczuwałam jakiegoś wielkiego bólu przez ten czas, jednak ostatnio trochę mnie "pobolewuje" gdy np. za długo siedzę. Gdy sprawdziłam dokładniej odkryłam również jakaś 3-4 cm podłużna wewnętrzna narośl wgłąb która powiększa się razem z tym guzkiem ;(( Nie wiem co robić ?? Gdzie mogę się z tym udać w LUBLINIE ?????????????????????????? NAJLEPIEJ ZA DARMO aby usunąć to świństwo ??? Ewentualnie prywatnie ile to kosztuje chodzi mi o cenę wizyty i gdzie ?? Błagam was o pomoc w tej sprawie to bardzo ważne !!

MOŻECIE TEŻ PRZESŁAĆ JAKIEŚ NAMIARY NA LECZENIE W LUBLINIE .

Gość martulkaaaa_________
spokojnie :) idź do lekarza pierwszego kontaktu i poproś o skierowanie do proktologa albo najpierw dowiedz się, czy to jest w ogóle potrzebne, może można iść bez skierowania jeżeli jesteś ubezpieczona, to przecież możesz iść bezpłatnie i nie powinni robić problemu moja młodsza siostra miała coś takiego w dzieciństwie, nie wiem dokładnie, jak potoczyło się leczenie, ale nie było to nic poważnego