Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 90snkersiek90

Po porodzie- miesiaczka ?

Polecane posty

Gość 90snkersiek90

Mam problem,albo go nie mam - nie wiem. Na poczatku marca urodzilam dziecko -okres pierwszy dostalam w maju jakos 10-ego, w czerwcu 17-ego,a teraz lipiec i nie mam jeszcze do tej pory a jest 20-ty :( Czy mogly mi sie rozregulowac,ze tak to ujme miesiaczki ? Dodam,ze przed ciaza mialam miesiACZKI JAK W ZEGARKU (RÓWNO)

Gość Softlan***
miam-mialam to samo. urodzilam 1 lutego. pierwszy okres 11 marca, potem 30 kwietnia,potem 31 maja ... i teraz jakos nie dawno i zaczelam brac tabletki ant...daylette.. i juz nie powinno byc "problemu" ;)

Gość 90snkersiek90
JA JUZ NIE WIEM.... Chyba pojde po tabletki,bo ja juz swego ciala nie rozumiem.

Gość Softlan***
to normalne po porodzie...org. sie rozrlegulował...ja teraz jestem spokojna bo wiem kiedy dostane..i od razu zabezpieczenie.. poprosilam o tabletki co nie zatrzymuja wody w organizmie...zeby nie tyc...tylko minusem jest to,ze musisz brac na serio zawsze o tej samej porze... na razie ok...nie mam jakiegos apetytu...nie mam piersi jak balonów napelnionych wodą tak jak kiedys przy innych tabletkach... jest ok ;) a Ty spokojnie idz do gin. i tez zacznij;)

jeżeli karmisz piersią to możesz mieć takie zawirowania z okresem, bo hormony cały czas szaleją. Ja jak karmiłam tak okresu nie miałam prawie przez rok czasu. Jeżeli Cię to niepokoi to idź do lekarza

Gość agiew
Ja też tak miałam. teraz powoli mi się normuje. Żeby określać sobie fazy cyklu i określać kiedy może się pojawić miesiaczka używałam testera płodności na ślinę (afrodyta). Przydatna rzecz, możesz wypróbować.