Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghjvvb

JESTEM ZAŁAMANA

Polecane posty

Gość ghjvvb
stwierdził ze przegiełamz e mu sprawdzałam internet...

Gość ghjvvb
z nim sie niebedzie dało rozmawiac na ten temat, znam ten chartakter :/

Gość a było tak wcześniej czy po
ciąży? Może tu jest przyczyna. Może był obecny podczas porodu? Wielu mężczyzn zgrywa twardzieli ale po porodzie nie patrzą już w ten sam sposób na kobietę :( Nie wszyscy na szczęście, ale znam takie przypadki.

Gość ghjvvb
powie mi zebym sie leczyła i dała mu spokój

Gość jfhsdjf
to nic Ci nie poradzę jak nie ma między Wami komunikacji...

Gość skoro tak to Ty mu się każ
leczyć, bo Ciebie zaspokoić nie umie. Ma gorącą laskę pod rękę a jedzie na ręcznym. Niech idzie się leczyć do seksuologa a nie wmawia Tobie bo Ty masz popęd normalny.

Gość ghjvvb
nie był, miałam cesarke:/ po ciazy duzo schudłam, i było super jezeli chodzi o te sprawy:/

Gość jfhsdjf
ewentualnie możesz mu napisać list. Przynajmniej będziesz mieć pewność że powiedziałaś mu wszystko, co chciałaś mu przekazać

Gość olej go, powiedz, że jak
dojrzeje do tego, żeby Cię zaspokoić to niech przyjdzie. A póki co niech się sam bawi i nadal myśli, że jest macho :D

Gość ghjvvb
nieiwem juz sama:/

Gość jfhsdjf
Kobieto, weź się w garść. Jakaś taka niepozbierana jesteś, uległa. Widać kto u Was w związku nosi spodnie. Dałaś się zdominować i dalej dajesz.

Gość ghjvvb
czemu twierdzisz ze jestem uległa? jest mi zle, z tym...

Gość faceci to szuje
autorko mam dokładnie ten sam problem!!!!! on był w pokoju a ja w kouchni cos robiłam, poszłam zapytac o cos a on łapa w gaciach!! w zyciu nie czułam sie tak upokorzona tymbardziej jest mi przykro bo jestem w zaawansowanej ciąży i też potrzebuje bliskości- jak go zapytałam dlaczego to zrobił( bo to nie pierwszy raz gdy tak go przyłapałam) to on stwierdził że nie potrafie mu dogodzic bo on lubi jak na konczyłam ręką, i on wogóle nie chce ze mna juz sie kochać- nie dość że mi ciężko w ciąży a on mnie odsunął od siebie, już nawet mnie nie całuje i co z takim, rozmowa nic nie daje, no i poradzcie coś! ja też potrzebuje czułości!!! 3 dzien sie nie odzywam do niego płaczę, bo czuje sie upokorzona a najgorsze że mi wstyd sie przyznac że własny mąż nie chce ze mną się kochać, to takie przykre:(

Gość jfhsdjf
" czemu twierdzisz ze jestem uległa? jest mi zle, z tym... " Po tym jak piszesz i co piszesz, po tym jak on zachowuje się wobec Ciebie i Ty wobec niego - po tym właśnie można poznać. Ja bym sobie tak nie dała uciąć rozmowy.

Gość facet101
do ghjvvb: jestesz dziwka