Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAJA1986

Kiedy seks boli.... :/

Polecane posty

Gość KAJA1986

Witam, od kilku tyg zaczełam wspołzycie ze swoim partnerem. Jest on moim pierwszym. Nie ukrywam ze "pierwszy raz" był dosc bolesny, nie z powodu samego przebicia błony ale rozciagania i w sumie to miałam z 7 pierwszych razów :P (powoli wchodzil za kazdym razem głębiej), teraz kochamy sie praktycznie codziennie, srednio 2 razy jednak ja nadal po kilkunastu stosunkach odczówam ból nie tak silny, czasami gdy partner porusza sie dynamicznie jest to tez lekkie parcie na stolec...kiedy porusza sie wolnej jest ok. nie wiem czy wynika to z tego ze musze sie jeszcze rozciagnac i to pzrejdzie z czasem czy jest mzoe ze mna cos nie tak? moze do siebie pod tym wzgledem nie pasujemy? :/

to nie kwesia dopasowania. Masz mala rozciagnieta pochwe. Musisz przywyknac. Byc moze jest to tez kwesia zle dobranej pozycji? Sprobujcie kochac sie w innych pozycjach. Jesli to nie poskutkuje. Bedziemy dalej szukali z przyczyny tego. Bo seks ma byc przyjemnoscia, a nie zrodlem bolu.

pochwa się rozciągnie po jakimś czasie............i nie będzie bólu.........wiem to z autopsji

Gość KAJA1986
Dzieki za pocieszenie :D mam nadzieje ze tak bedzie, z kazdym razem jest ciut lepiej i nie ustaje w systematycznych cwiczeniach :P jak na razie wyprobowalismy 3 pozycje i najmniej doskwierało od tyłu...

Gość rokokoko
Po pierwsze jak przeżywasz swój pierwszy raz to trzeba zrobić przerwę bo jesteś poobcierana jest rana po błonie dziewiczej i musisz dać czas żeby się zagoiło.... ja nie rozumiem ginekolog Ci tego nie mówił?

Gość Mała czarna kawka 21
Żel dobry kupcie sobie. Feminum albo inny. I baaaardzo dobra gra wstępna,długa i np. minetka. Naprawde od razu mniej będzie bolało. Mnie z mężem czasem boli..a już rok po ślubie. Kochamy się codziennie albo nawet rano i wieczorem ale nigdy bez pożądnej gry wstępnej-bo jak jej nie ma to boli.

Gość KAJA1986
rokokoko : pierwszy raz miałam jakies 2 mies temu... była 3 tyg przerwa oczywiscie :) co do nawilzenia hmmm jak jest we mnie i sie rusza to az chlupie wiec to chyba nie problem :P