Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZaciekawionaOnaJJ

Może ciąża? TEST CIĄŻOWY

Polecane posty

Gość ZaciekawionaOnaJJ

Ostatnia miesiaczke dostalam 9.06 i trwala ona do 13.06. Podczas dni plodnych wspolzylam z mezem noi okresu do dzis BRAK. Robilam dwa testy jeden 10.07 i drugi 18.07 - obydwa wyszly NEGATYWNIE. Zdaje sobie sprawe ze moze wyszly ujemne dlatego ze to moze byc poczatek ciazy , choc sama niewiem... Pod koniec czerwca pojawily sie nudnosci (na urlopie). w tym miesiacy wymioty rowniez pojawily sie dwa razy. Dodatkowo pobolewal mnie brzych kilka dni temu co jakis czas tak jakbym miala dostac okres ale niedostalam... Po jakim czasie test ciazowy pokaze PRAWDZIWY WYNIK? (po ilu tygodniach?) Kiedy najlepiej udac sie do ginekologa? W nastepnym tygodniu jade za granice i troche sie zastanawiam czy jechac bo troszke mnie ciekawi ten brak okresu...

Gość ksiazke piszesz
a dlaczego nie pojdziesz na badfanie krwi? bo ja tego nie rozumiem po co robic setki testow jak wystarczy zrobic z krwi:D tak trudno:O

Gość gdfhhfghj
Mam to samo.. ostatnią miesiączke mialam 8.06 do teraz nic :) a dwa testy negatywne :P

mi wyszel pozyt po 9 dniach spozniania sie. dodam ze robilam wieczorem i wyszly od razu 2 grube krechy

Gość urlop
nudności i wymioty na urlopie to przecież standard, pewnie zjadłaś rybkę nad morzem, pieczoną na tygodniowym oleju :D a tak poważnie, tak jak wyżej ktoś napisał, zrób betę HCG