Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjnioa

zwiazek z zołnierzem

Polecane posty

Gość kjnioa
400? to tu troche inaczej bo jest od 140 osob ale studia to co innego niz studium wiec pewnie z tego wynika roznica. a ile trwala Twoja nauka?

Gość wszystko i nic
dosc trudne ja nie chcialabym zeby moj chlopal szedl do wojska...

Gość kjnioa
tez nie chce ale przeicez mu tego eni powiem ani nie przywiaze do lozka...

Gość bajeczkaa
Kjnioa - tak jak pisalam wczesniej, studium oficerskie jest dla osob ktore juz maja wyzsze wyksztalcenie i trwa 12 miesiecy, w tym roku z tego co wiem na studium jest ok 30 osob :)

Gość kjnioa
dzieki no zobaczymy jak to bedzie... jest ty jeszcze ktos kto zna albo spotykal sie z zolnierzem?

Gość gość
Wiem ze temat jest stary ale jestem bardzo ciekawa jak wam sie ulozylo bo znalazlam sie w takiej samwj sytuacji moj chlopak tez idzie na wso do Wrocławia

Gość gość
uwielbiam zolnierzy.

Gość gość
ostatnio chcial sie ze mna umowic zonaty zolnierz.2 l po slubie.

Gość Jestnadzieja
Mam chłopaka z wsowl i powiem tak, jest to bardzo ciężkie jak widzi się swojego chłopka raz na tydzień/dwa zależnie od przepustek, a jak są poligony, to nawet raz na 3/4tygodnie. Bardzo mnie kocha, ale im więcej czytam o tym, ze wojskowi zdradzają, to mimo wszystko mam taki wewnętrzny postrach, ze kiedyś i mi się to zdarzy, choć wiem, ze taki nie jest. Wracając do tematu, to ma sens jeśli mu ufasz, a związek opiera się na zaufaniu, pamiętaj, jeśli mu na Tobie również zależy, to znajdzie sposób aby spotykać się z Tobą jak najczęściej, choćby miał jeździć na drugi koniec Polski na pare godzin. Poza tym możecie tez zrobić niespodzianki swoim facetom i jeśli już studiują masę kilometrów od was, to wy przyjedźcie na weekend, to nie będzie tracił czasu na dojazd i będziecie mieli najprawdopodobniej cały weekend dla siebie (w zależności od przepustek, a najczęściej w piątek po zajęciach do niedzieli 21 czy jakos tak) :)

Gość gość
Ja byłam z żołnierzem i niestety oklamal mnie kilka razy. Ogólnie gdy był ze mną nie mogłam narzekać ale do dziś nie wiem co robił na wyjazdach. Ogólnie zamknięty w sobie introwertyk. Z twarzy poważny i wydawałoby się dojrzały. Hmmm miał bardzo bujną wyobraźnię w łóżku i chyba do końca nie zdradził mi jak jeszcze chciałby poeksperymentować. Na końcu gdy odchodził powiedział ze nie pasuje my do siebie ;) Prawda jest taka ze związek na odległość jest trudny i nie upilnujesz faceta jeśli będzie chciał Cię zdradzić nie będzie się musiał za bardzo z tym ukrywać bo odległość spora.

Gość gość
jak cie kocha to nie zdradzi.

Gość Jestnadzieja
Taka prawda, jak będzie chciał to wszędzie to zrobi, ale jak kocha to nie zdradzi :) Póki co jest cudowny i nie mogę na niego narzekać :)

Gość gość
Czasem ludzie kochają i tez zdradzają.