Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciisowiankaa

sex w ciąży;

Polecane posty

Gość ciisowiankaa

Mam takie dośc nieśmiałe pytanie. Trochę mnie krępuje ale nie mam kogo spytać. Jestem w czwartym miesiącu ciąży. Ciąża przebiega bez komplikacji. Razem z mężem cieszymy się sobą prawie w każdej wolnej chwili. Dziś rano gdy się kochaliśmy mój mąż pieścił moje piersi i nagle zauważyliśmy strumień przezroczystej cieczy która wypłynęła z mojego sutka. Trochę dziwnie się poczułam miałam ochote nakryć się kołdrą i już mu się na oczy nie pokazać. Nie wiem taka pierwsza mi myśl przyszła, mojego męża to nie zraziło wręcz przeciwnie, ale ja poczułam się jakoś dziwnie. Tak sobie pomyślałam czy może mój maz nie powinien pieścić moich piersi, a z seksem powinniśmy przystopować? Jest to moja pierwsza ciąż a mam bardzo starszego doktora ginekologa i trochę się krępuje zadawć mu takie pytania. Szczególnie jak w tym samym gabinecie i biurku siedzi pielęgniarka.

Gość ciisowiankaa
A potem to już post?do konca?

Mi ginka zakazała. Dopiero po 36 tc można. No chyba, źe w gumce. Bo sperma ma właściwości zmiękczające szyjkę więc leipej nie ryzykować wcześniejszego porodu. Stymulacja sutków powoduje wydzielanie oxytocyny więc też nie wskazana w 3 trym, dopiero jak ciąża donoszona to sobie mażesz szaleć :-)