Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wczasowiczna Next

swimmersy...pytanie do mam

Polecane posty

Gość Wczasowiczna Next

witam, mam pytanie o tzw. swimmersy zalozylam dziecku jeden, to nasze pierwsze doswiadczneie i po chwili po wyjsciu z wody wszystko sciekalo, trzeba bylo sciagnac i po swimmersie.. i moje pytnaie - czy to tak ma wlasnie byc? bo myslalam ze chociaz z godzine wytrzyma ;-/ mialam swimmersa firmy huggies

Gość Wczasowiczna Next
up up

Nie rozumiem. Przeciez po wyjsciu z wody pieluszka jest mokra i trzeba ją zdjac i wyrzucić a dziecko przebrac w suchą i ubrać. Chcialaś suszyć tą pieluszkę czy jak? Nie bardzoo wiem o co chodzi?

Gość Wczasowiczna Next
heheheni nie nie, po prostu zastanawiam się czym ta pieluszka się różni od normalnego pampersa? Bo równie dobrze mogę kupić pampersy pants, któe się wkłada jak majtki i będzie to samo? Tylko o to pytam, bo nie jestem doświadczona w tej kwestii :-) A ty pewnie bardziej!

Ja haha powiem Ci jakie ja mam. Co szlismy na basen i zakladalam pieluszkę do plywania to dzieci mi robily "basen" w szatni. I się tak wkurzalam ze szok. Dopiero ostatmnio ktoś mi napisał ze te pieluszki robią się szczelne dopiero jak się zamocza :D:D Jak bys zalozyla normlaną pieluchę to wkład ci w niej wyplynie- takie zelowe kuleczki- jak dziecko wsadzi pupe do wody na dlużej. W tej nie wyplywa :) Ale zeby byla szczelna musi byc mokra- pamietaj bo ja o tym ie wiedzialąm i bylo smiesznie i mokro :D:D:D

Gość Wczasowiczna Next
no widzisz czyli jesteś mądrzejsza. Dzięki Ci wiosenna mamo..

Gość pitulinka
Normalna pielucha tak ci nasiaknie woda, ze dziecko pujdzie na dno.

Gość karplowa
Jesli dziecko bylo krotko w wodzie i nie widac przebarwien to my suszylismy

Dokładnie w normalnej pieluszce ,dzieciak pojdzie na dno .