Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolcia-Lolcia

Zaprszam wszystkie Panie które się starają i moją nadzieję że tym razem się udał

Polecane posty

Gość karolcia-Lolcia

Witam wszytskie Panie! Serdecznie zapraszam na pogaduchy wszystkie które się starają i tak jak ja mają nadzieję że w końcu się udało. Ja od kilku dni niecierpliwie czekam na dzień @ zeby zrobić test a u was jak jest?

Gość cbcbcbcbc
witam, ja wczoraj miałam dostać @ i nie dostałam. zrobiłam test i wyszedł niestety negatywny - mam nadzieję że za kilka dni powtórze i będzie pozytyw :-)

Gość karolcia-Lolcia
Ja nie mogłam się powstrzymać i przed wczoraj zrobiłam bete ale wyszła 1,20 :( ale wiem, że za wczas ją zrobiłam, więc nie tracę nadzieji

Gość cbcbcbcbc
jak długo się starasz???

Gość karolcia-Lolcia
3 miesiąc to dopiero początki wiem, ale i tak strasznie niecierpliwa jestem i nie mogę się doczekać, a ty? dlugo już?

Gość cbcbcbcbc
11 miesięcy :-(

Gość karolcia-Lolcia
Uuuu to naprawdę masz już troch prób za sobą, ale wiesz co moja kuzynka stara się o dzidziusia już ponad 5 lat i od jakichś 6 miesięcy chodzi to takiej starszej Pani ginekolog która jest profesorem i ordynatorem ginekologi i położnictwa szpitala klinicznego i ona jej powiedziała, że za każdym razem kiedy w terminie nie dostanie miesiączki może sobie zrobić badanie beta hcg i że z doświadczenia wie że każdy wynik powyżej 0,500 może świadczyć o tym, że doszło do zapłodnienia

Gość cbcbcbcbc
kochana, ja już wydałam majątek na testy i badania beta :-( w tym miesiącu postanowiłam nie wpadać w paranoje :-) A ty masz jakieś objawy, przeczucia???

Gość karolcia-Lolcia
Oprócz tego, że ciągle chce mi się spać i wczorajszego incydentu gdy to około północy leżąc w łóżku nagle ni z tego ni z owego zachciało mi się oscypka a mój mąż mało ze śmiechu nie padł, to defakto nic specjalnie nie odczuwam. Cły czas mam przeczucie, że się udało, ale jak będzie to się okaże

Gość Karolcia-Lolcia
Jesteście...?

Gość PICIAKICIW
Hej , mi się @ 2 dni spóźnia , nie zachodzi się na nią ale poczekam spokojnie jeszcze 4 dni na jak nie przyjdzie wykonuje test :)

Gość Karolcia-Lolcia
PICIAKICIW życzę Ci powodzenia, ja już się nie mogę doczekać

Gość Karolcia-Lolcia
Powiedzcie mi czy jak jutro z rana zrobie test to już coś może wyjść... to będzie dziesiąty dzień od owulacji????

Dzień po spodziewaniej @ bedzie wiarygodny wcześniej niem co robić

Gość Karolcia-Lolcia
Kurde.... Tak bardzo chciałabym już wiedzieć

Gość radze uzbroic sie w cierpliwos
ja juz walcze ponad 4 lata:O

Gość Karolcia-Lolcia
Oj to strasznie długo.... Ale głowa do góry może w końcu się uda

Gość radze uzbroic sie w cierpliwos
hmm narazie jestempo 1 IUI nie udanej i nie jest latwo bo ju sil brakuje ile mozna robic badan i sie leczyc sa jakies granice wytrzymalosci sama sobie sie dziwie ze tyle wytrzymalam bo starac sie w te "dni" juz sie nie staramy chyba z 1,5 roku bo po co jak u tak sie nie udawalo

Gość Karolcia-Lolcia
Nigdy nie należy tracić nadzieji moja kuzynka stara się już ponad 5 lat, wcześniej starała się przeszło 3 lata zaszła w ciążę ale niestety w 13 tygodniu poroniła, ale sie nie poddaje zmieniła lekarza i narazie ta Pani doktor daje jej duże szanse na powodzenie. Będę za Ciebie mocno trzymała kciuki i z całego serca życzę Ci powodzenia i wytrwałości