Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy cos z tego moze byc

Przeczytajcie i pomozcie mi cos z tego wywnioskowac prosze

Polecane posty

Bylam na portalu randkowym ok 4 miesiace temu - tylko popisalismy troche, pozniej usunelam i ok dwoch miesiecy temu znowu zalozylam konto i okazalo sie,ze on tam jezcze jest i znowu napisal. Umowilismy sie- duuuzo smiechu, super czulam sie w jego towarzystwie. Umowilismy sie znowu na kolacje, kino-bylo super. Pozniej pojechal do domu na tydzien (portugalia) ale trzymalismy kontakt smsowy - nie taki non stop ale dziennie jeden dwa smsy. wrocil i od razu zapytal o nastepne spotkanie - noi znowu pyszna kolacja , duzo zartow, smiechu. Ale nie wiem czy bedzie z tego cos wiecej... kiedy moze zrodzic sie jakies uczucie- ja bardzo bym tego chciala, ale nie chce go pytam -\ej bedziesz ze mna chodzic' ;) zastanawiam sie jak dlugo mozemy sie spotykac ,aby zrobil pierwszy krok?

dodam, ze nie jestesmy dziecmi, ani nastolatkami , mamy powyzej 25 lat duzo wspolych tematow, na pewno podobamy sie sobie, co bylo powiedziane juz :)

Gość Latarnik03
Co za pytania :O przeciez to kwestia indywidualna kiedy co sie rodzi. poza tym, ze kolacja dobra i kupa smiechu nie znaczy, ze chemia gra.

Gość Latarnik03
pierwszy krok do czego?

wiem wiem krok f=do czegos wiecej niz przyjazni

Gość Latarnik03
mysle, ze za wczesnie mowic o przyjazni a ty juz chcesz robic krok od przyjazni do zwiazku? przeciez kompletnie nie znacie sie

jakos mi sie nie widzi spotykac z kims rok tak dla jaj, ja chce miec faceta a jesli spotykajac sie mamy ze soba niesamowicie udany czas?

Gość Latarnik03
Ile razy sie widzieliscie?

Gość Latarnik03
Wkrotce powinien zaczac sie do ciebie dobierac, jesli chemia mu gra. ale pytanie czy bedziesz chciala tak szybko mu sie oddac? to bedzie dla cieie wyznacznik, ze idziecie juz w kierunku zwiazku? czy w kierunku sex ukladu np?

wlasnie sex ukladu to aj nie chce i nie wydaje mi sie,ze on jest z tych.. no ale pewnie czas pokaze w przyszlym tygodniu 4 raz (to i tak duzo ze wzgledu na to jak bardzo jestesmy oboje zajeci) zobaczymy co bedzie dalej, poki co obydwoje bardzo lubimy sie spotykac i tylko szukamy wolnego wieczoru

i nie, nie zalezy mi aby sie do mnie dobieral chcialabym,aby wspomnial np. fajnie mi jest z Toba , moze sprobowallibysmy byc ze soba tak bardziej oficjalnie

Gość Latarnik03
trudno sie nastawiac na cos... 3 spotkania to nic.. calowaliscie sie juz itd? usuneliscie juz konta na portalu randkowym?

nie calowalismy sie tylko przytulenie na pozegnanie i powitanie, komplementy itd ja usunelam ale nie ze wzgledu na niego on chyba ma - zle okreslilam, to nie taki typowy portal randkowy -mozna poznac ludzi kazdego rodzaju a on nikogo nie znal w moim miescie, wiec przyjezdzajac zaczal od tego

Gość ojojku
Nic na siłe! Lepiej zeby dłuzej nie próbował kolejnego kroku robic - wtedy jest pewne ze nie chodzi mu o seks. Dla seksu to sie facetom nie chce za długo starac. Jak jest przyjemnie to baw sie dobrze i delektuj kazdym stadium znajomosci. Jak już wszystko zostanie wyjasnione to nie bedzie tak ciekawie.

nie no absolutnie nic na sile spotkalam juz tylu facetow ze nie chce sie kolejny raz rozczarowac, wiec na dystans ale tak jak mowie - fajny, przemily facet- wiec czemu nie

Gość Latarnik03
na nic nie ma reguly... poza ile to dlugo, a ile krotko? 10 spotkan bez namietnego calowania i sexu to duzo czy malo? i co to w ogole znaczy? ze nie ma chemii czy pelna kulturka?

Gość Latarnik03
tak czy inaczej, dobrze by bylo, zeby to on zaczal zadawac takie pytania sobie i tobie ;)

10 spotkan to duzo z naszymi mozliwosciami;) jest chemia, ale wszystko tylko sie tli to jest sosoba niesamowicie kulturalna itd. wiec chyba najlepiej bedzie zaczekac az cos sie wykluje lub nie:)

Gość Latarnik03
wiesz, tez mialam kontakt z mega kulturalna osoba, ktora nie chciala zrobic zlego wrazenia zbednym gestem, niewlasciwym przez dlugi czas, az w koncu padla propozycja sex ukladu. osoba bardzo kulturalna, ulozona no same superlatywy :) badz czujna ;)

Gość Latarnik03
w jakim wieku jestescie?

on mi nawet do tego nie pasuje hah no ale masz racje, bede czujna;) dam znac po nastepnych spotkaniach jak poszlo

Gość Latarnik03
mnie tez nie pasowal, uwierz... z wygladu mocno przecietny, z zachowania zaden pewny siebie... a tu masz babo placek ;)

ja 25 on 29

no to wierze Ci tylko jak sie na takim poznac- no przeciez nie zapytam wprost a w razie takiego cwaniaczka to nawet nie chcialoby mi sie tracic czasu. dlatego albo fajny zwiazek albo nic bo sam sex lub sama przyjazn to tak nie bardzo :( ;)

Gość Latarnik03
no wiem... rozumiem cie... mam tak samo... ja zakonczylam znajomosc, wylozylam co i jak... tydzien milczal.. a teraz sie dobija

najbardziej nienawidze milczacych -tacy tchorze jak dlugo sie z tamtym spotykalas i jak to wygladalo?

Gość Latarnik03
ej no ale on milczal, bo ja powiedzialam, ze dla mnie to koniec znajomosci i zegnam,. wiec nie dziwne, ze nie odzywal sie. ale teraz zaczal dzwonic, ja nie odbieram jak dotad :) No spotkania byly przemile i roznorodne kina, kolacje, wypady za miasto itd. Zawsze na czesc podanie reki tylko! innego kontaktu nie bylo. pelen kultury, szarmancki na maxa facet. wydawal sie nieco niepewny, taki skromny, poukladane w glowie itd. zrownowazony. no i na 10 spotkaniu wyskoczyl z takim tekstem.

hah nie no ja rozumiem, dalas mu do zrozumienia i amen u nas to bylo tak ze sa buziaki na powiatanie i pozegnanie z usciskiem,ale nic seksualnego;) jest zabawny, przystojny i pasuje mi ogolnie poki co nie zauwazylam wiekszych wad ;) bylam nawet obok jego pracy- nie moglam wejsc do srodka -moze to cos znaczy :D sama z siebie sie smieje

Gość Latarnik03
jak mozesz widziec wady skoro widzialas sie z nim 3 razy, a to czas, gdy kazdy pokazuje siez jak najlepszej strony? :D oj mlodas ty, mloda :D

i uwierz mi,ze smialabym sie z kazdej ktora by tak pisala taki dzien -glupotki w glowie