Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kkkkkkkkkkk

RAK P艁UC - M脫J OJCIEC UMIERA

Polecane posty

Go艣膰 kkkkkkkkkkk

Witam. M贸j ojciec mia艂 przyjmowan膮 chemie . Przyj膮艂 zaledwie 3 poniewa偶 by艂 za szczup艂y i organizm odmawia艂 kolejnych dawek. Z dnia na dzie艅 coraz mniej jad艂, coraz bardziej by艂 s艂aby, mn贸stwo lek贸w mocne dawki, le偶膮cy , pieluchy. w ko艅cu przesta艂 je艣膰 ca艂kowicie ... zacz臋艂a przychodzi膰 piel臋gniarka i podawa膰 kropl贸wki. Ojciec ju偶 wa偶y chyba z 40 kg. nie mo偶e m贸wi膰 ... co艣 do siebie mamrocze. sama sk贸ra i ko艣ci . nie je jego oczy ... wida膰 ze mimo tych wszystkich lek贸w nadal czuje b贸l . ja ju偶 nie wiem co mam robi膰 ... jego ca艂e cia艂o jest gor膮ce i pulsuje. chc臋 go z艂apa膰 za r臋k臋 to wydaje mi si臋 偶e ucieka,,, ze si臋 boi ze to juz koniec. odwraca si臋 resztkami si艂. czuj臋 偶e zbli偶a si臋 koniec ... i jestem przera偶ona. piel臋gniarka r贸wnie偶 powiedzia艂a ze ju偶 nie ma co robi膰 zapasu kropl贸wek. jestem sama z mam膮 . obydwie jeste艣my roztrz臋sione i zalane 艂zami ... ja ju偶 przeczuwam ze zbli偶a si臋 koniec na dniach. bo troch臋 sie naczyta艂am. mama jest nie 艣wiadoma pyta ca艂y czass dlaczego on tak mocno oddycha. 偶e wczoraj tak nie by艂o. ... co mam robic juz :

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 netkaa245
Badz przy nim, nic wiecej nie mozesz zrobic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 juz nic nie mozesz zrobic
jedynie modlic sie za niego do Boga by przyjal go do swojego krolestwa.Moze zawolaj ksiedza by moze tato mogl sie wyspowiadac. staraj sie byc przy nim jak najwiecej i pozwol mu odejsc, nie trzymac jego duszy na sile na ziemi by sie meczyla wiem, ze jest ciezko, moj tata tez mial raka pluc, po wyjsciu ze szpitala umarl jednak na zator szyjny, serce przestalo bic w ciagu kilku minut. Straszne to jet. Jestem z Toba, wiem co przezywasz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kkkkkkkkkkk
jak mam sie zachowac jak odejdzie .... teraz mam chwile bo 艣pi ... wczesniej cos mamrotal i byl nerwowy... nie chcia艂 trzymania za reke

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Raka da si臋 wyleczy膰
Nie zabija go rak, ale chemia kt贸r膮 przyj膮艂. Bardzo mi przykro.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kkkkkkkkkkk
to znaczy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kkkkkkkkkkk
ojciec ma z艂o艣liwego raka. nie wiedzieli艣my o tym puki nie zacz膮艂 traci膰 powoli g艂osu ... i wcze艣niej w ci膮gu roku si臋 bardzo postarza艂, poszed艂 na prze艣wietlenie i do szpitala i ju偶 wiadomo by艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kkkkkkkkkkk
nikt mi nic nie napisze??????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do autora ..
co mo偶emy napisa膰.. Na szcze艣cie nigdy nie by艂am w takiej sytuacji i mam nadziej臋, 偶e nie b臋d臋. Staraj si臋 by膰 silna, nie pokazuj mu, 偶e Ci 藕le ci臋zko, bo my艣l臋, 偶e b臋dzie go to martwi膰.. Nie wiem zupe艂nie co Ci doradzi膰... ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kkkkkkkkkkk
:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bardzo mi przykro,
moj dziadek zmar艂 na raka p艂uc, fakt, pali艂 jak smok. Na szczescie nie bola艂o go, ponoc rak p艂uc nie boli...Trzymaj sie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kkkkkkkkkkk
kiedy ja widze jak codziennie coraz s艂abszym g艂osem na jakie kolwiek pytanie ojciec odpowiada艂 ... Boli.... teraz nie ma juz si艂 偶eby wydusi膰 s艂owa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jedzenie_ma_znaczenie
kkkkk - serdecznie Ci wsp贸艂czuj臋 (ile masz lat ?), wiem co teraz prze偶ywasz bo sama ju偶 straci艂am rodzic贸w (mia艂am 25 lat gdy zmar艂a mama, a po 4 latach ojciec), ojcu ju偶 nie pomo偶emy, wszystko w r臋kach Stw贸rcy, ale mo偶emy zrobi膰 co艣 dobrego dla siebie i bliskich, zmieni膰 nawyki 偶ywieniowe - polecam filmy na YouTube: 1/ Cud terapii Gersona 2/ Jedzenie ma znaczenie 3/ Mleko czynnik chorobotw贸rczy oraz diet臋 oczyszczaj膮c膮 wg dr med. Ewy D膮browskiej www.ewadabrowska.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gasgsdg
M贸j tato ma to samo musisz by膰 silna ju偶 mu w niczym nie mo偶esz pom贸c musisz by膰 przy nim

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
HEJ Mam wspania艂a ksi膮偶k臋 elektroniczn膮 w kt贸rej kobieta opisuje krok po kroku jak pokona艂a raka i czego u偶ywa艂a w jaki spos贸b metodami naturalnymi. Ksi膮偶ka jest darmowa, napisz do mnie to Ci j膮 wy艣l臋 m贸j email to: ania@annakrawczyk.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja polecam nafte. Ludzie zostali dzieki niej wyleczeni z raka. Nie moge niestety podac linku. Ale jest to lek cudowny, bo ubija candide blyskawicznie, a rak to przeciez grzyb. Ja bym probowala ratowac tate w ten sposob.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wbij sobie na googlu: leczenie nafta leczenie naturalne, a wyjdzie artykul na ten temat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oj wiele jest skutecznych metod leczenia raka,dzis to juz nie choroba

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zg艂osili艣cie go do hospicjium ? dostaje morfin臋 ? je艣li nie, natychmiast si臋 tym zajmijcie tato b臋dzie stopniowo odchodzi艂, musicie si臋 z tym pogodzi膰, mo偶e by膰 niespokojny lub niekontaktowy, mo偶e mie膰 omamy, majaczy膰 nie bierzcie tego do siebie, to efekt lek贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wiem co czujesz .. naprawd臋 .. m贸j tato zmar艂 6 mies. temu r贸wnie偶 na raka p艂uc, okropnie to prze偶ywamy. : ( niech B贸g ma was w opiecie, 偶ycz臋 du偶o wytrwa艂o艣ci..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zalety leczenia terapi膮 hipertermii onkologicznej og贸lnoustrojowej: 1. Zwi臋ksza skuteczno艣膰 chemioterapii i radioterapii. 2. Redukuje negatywne skutki chemioterapii i radioterapii. 3. Systematycznie uszkadza bia艂ka i nici DNA nowotworu. 4. Aktywuje uk艂ad immunologiczny do walki z rakiem. 5. Oddzia艂uje na guz pierwotny oraz ogniska przerzut贸w nowotworowych. 6. Dzia艂a przeciwb贸lowo. 7. Jest nietoksyczna, nieinwazyjna, bezbolesna. 8. Podnosi jako艣膰 偶ycia chorego. 9. Obni偶a ryzyko powstawania przerzut贸w. www.instytuthipertermii.pl www.facebook.com/instytuthipertermii

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Oasisofpeace
Miejsce kt贸re wam pomo偶e i Tacie . "Samarytanin" w opolu . M贸j Tata odszed艂 o 3 rano w pi膮tek. Po chemi by艂 z艂y nie chcia艂 je艣膰 wida膰 by艂o jak stan sie pogarsza w paliatywny ,ale rak by艂 w zaawansowanym stopniu . Piel臋gniarka powiedzia艂a ze podni贸s艂 sie do g贸ry na 艂贸偶ku ,gdzie odda艂 trzy g艂臋bokie oddechy po czym umar艂 . Pisze bo musz臋 odreagowa膰 ale nie pomaga. W 艣rod臋 pogrzeb nie wiem czy dam rad臋 ...trzymaj sie kkk ....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Teraz ja jestem w takiej sytuacji, m贸j ojciec ma raka, boj臋 si臋 i to bardzo. Nie pali艂, ale od paru lat mia艂 chorob臋 to si臋 nazywa PCOCHP. W takich chwilach to przychodzi tylko jedna my艣l 偶e to ca艂e 偶ycie jest nic nie warte...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prazykwantel sprzedam

Postanowi艂em napisa膰 zestawienie lek贸w, kt贸re opr贸cz swojego podstawowego zastosowania przeciw paso偶ytom i grzybom, s膮 u偶ywane w eksperymentalnym leczeniu raka. Leki te r贸wnie偶 wzmacniaj膮 dzia艂anie specjalistycznych lek贸w przeciwrakowych.

W ostatnich miesi膮cach szereg os贸b zwr贸ci艂o si臋 do mnie o zaopatrzenie ich w leki, z polecenia lekarzy onkolog贸w, kt贸rzy nie mogli wystawi膰 recept z powodu zaawansowanego stopnia raka i zaprzestaniu leczenia konwencjonalnego.
Zawsze konsultuj si臋 z onkologiem, je艣li zamierzasz si臋 leczy膰 samodzielnie. Je艣li lekarz nie chce z Tob膮 wsp贸艂pracowa膰, to szukaj drugiej opinii. Na pocz膮tek wy艣lij mu kopie mojego maila lub wydrukuj, jako wst臋p do dyskusji.

Poni偶ej wstawi艂em tylko skr贸t informacji o tych lekach i bez link贸w do literatury medycznej, poniewa偶 wstawienie wielu link贸w wys艂a艂o by mojego maila do kosza.
艁atwo mo偶na samemu wygooglowa膰 gryzeofulwina rak, ketokonazol rak, mebendazol rak, itrakonazol rak, niklozamid rak, albendazol rak, iwermektyna rak, disulfiram rak. Czy znacznie wi臋cej 藕r贸de艂 po angielsku - cancer i Griseofulvin, Ivermectin, Albendazole, Mebendazole, Niclosamid, Itraconazole, Ketokonazole, Disulfiram.

GRYZEOFULWINA
Dzia艂a na wi臋kszo艣膰 rodzaj贸w raka. Dawkowanie 500g 3x dziennie

KETOKONAZOL
Rak prostaty, w膮troby
"Ketoconazole suppresses the growth of hepatocellular carcinoma"

VERMOX MEBENDAZOL
Wiele r贸偶nych nowotwor贸w "Mebendazole, a well-known anti-helminthic drug in wide clinical use, has anti-cancer properties that have been elucidated in a broad range of pre-clinical studies across a number of different cancer types. Significantly, there are also two case reports of anti-cancer activity in humans."

ITRAKONAZOL
Rak prostaty, p艂uc, podstawnokom贸rkowy sk贸ry. Mo偶liwe bia艂aczka, rak jajnika, piersi, trzustki. Mo偶e wzmacnia膰 inne leki.
"Clinical trials have shown that patients with prostate, lung, and basal cell carcinoma have benefited from treatment with itraconazole, and there are additional reports of activity in leukaemia, ovarian, breast, and pancreatic cancers"

NIKLOZAMID
Rak piersi, prostaty, jelita grubego, jajnika, szpiczaka mnogiego, m贸zgu, ostra bia艂aczka szpikowa, p艂uc, g艂owy i szyi.
"Anti-cancer activity of niclosamide has been demonstrated in human breast cancer, prostate cancer, colon cancer, ovarian cancer, multiple myeloma, acute myelogenous leukemia, glioblastoma, head and neck cancer and lung cancer cells"

ZENTEL ALBENDAZOL
Rak jajnika "A single dose of albendazole (150 mg/kg) dramatically suppressed tumor levels of both VEGF and HIF-1"

IWERMEKTYNA
Rak jajnika "Ivermectin exerts an anti-tumor effect on epithelial ovarian cancer EOC cells by interacting with the KPNB1 gene"

DISULFIRAM
Rak prostaty, piersi, jelita grubego:
"Of the more than 3000 patients taking Antabuse, the cancer death rate was 34% lower for the 1177 who stayed on the drug compared with those who stopped taking it, the researchers report today in Nature. The drug was an equal opportunity anticancer weapon; its benefits held for prostate, breast, and colon cancer, as well as cancer overall."

Specjalizuj臋 si臋 w sprzeda偶y lek贸w przeciwpaso偶ytniczych, przeciwgrzybiczych, kt贸re s膮 albo trudno dost臋pne lub ca艂kowicie niedost臋pne, nie wprowadzone jeszcze do sprzeda偶y lub wycofane.
Z listy wykluczy艂em leki, kt贸rych nie posiadam w sprzeda偶y, natomiast mog臋 je sprowadzi膰 na zam贸wienie. Wszystkie leki pochodz膮 z Tajlandii, gdzie mieszkam.

W przypadku zakup贸w na leczenie raka, oferuje ceny hurtowe.

Jan Krongboon
tajskie leki przeciwpaso偶ytnicze przeciwgrzybicze antybiotyki w leczeniu raka

Tajlandia 0066994403698 wy艣lij strza艂k臋, sms i oddzwoni臋
聽massagewarsaw gmail com

Udost臋pnij ten post