Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytakczynie

Czy testować?

Polecane posty

Gość cbcbcbcbc
napisz coś więcej o objawach. Napisałaś że mokro ci co to oznacza masz białe upławy???

Gość czytakczynie
Po 1 to nie jest prowokacja po prostu się pytam bo tu dużo kobiet wie czy lepiej testować czy nie bo nie raz próbowały , po 2 . mój facet jest w salonie razem ze mną bo jest błąka się po całym domu akurat gdy go zawołałam siadł i siedzi ze mną , w codziennym życiu nie jest tak romantycznie :D po 2 , owulacje miałam dość wcześnie więc wygląda na to że wchodzę w 4 tydzień bo owulację miałam tuż po okresie ok. 2 dni tak mi się zdaje , tak wychodziło z tych testów owulacyjnych

no to tylko sie cieszyc:) super niespodzianka teraz juz nie bedziesz mogla zasnac hihi:)

Gość ojtam ojtam
autorko mało wiesz o ciąży widzę - liczy się ją od ostatniej @ więc zawsze w dniu okresu jest się w 4tc i to w zasadzie skończonym - ty jesteś w 5tc - w 6 polecam do gina jest szansa na bijące serce

Gość czytakczynie
Yyyy jeśli chodzi o objawy , to zbytnio wieloma się pochwalić nie mogę , senność, brak okresu, wyczulony węch , i dużo wydzieliny takiej białawej , zazwyczaj przed @ miałam 'sucho' teraz czasem mam wrażenie , że dostałam @ , no i od czasu do czasu boli mnie podbrzusze jak na @ więcej nic :)

no nie dlugo bedziesz mogla umowic sie do lekarza:) pierwsza twoja ciaza?

Gość czytakczynie
Aha no przyznam "ojtam ojtam" nie zagłębiałam się w to ale może masz rację , jutro się wybiorę do mojego ginekologa potwierdzić:)

Gość czytakczynie
Doti , tak moja pierwsza ciąża , staraliśmy się 3 miesiące na tych testach owulacyjnych przez 2 msc

Gość cbcbcbcbc
czy bolą cię jajniki?? mnie cały dzień tak mocno ze nie mogę chodzić :-( mam nadzieję że rokuje to dobrą nowinę :-)

Gość czytakczynie
A Ty Doti jesteś w ciąży czy się starasz , czy może juz po ciąży ? jakie miałaś objawy. Do cbcbcbcbc , nie nie kują mnie jajniki:)

Gość cbcbcbcbc
pytam, bo też sie z mężem staramy

Gość czytakczynie
ile się staracie? polecam testy owulacyjne:)

Gość cbcbcbcbc
ja testuję jutro rano

Gość cbcbcbcbc
11 miesięcy, na testach owulacyjnych jadę już 5 miesięcy

Gość ojtam ojtam
jutro to się wybierze na bete z krwi potwierdzić - do gina niema sensu bo kase zabulisz a każe ci przyjść za tydzień albo za 2 - albo zobaczy tylko plamke bez serduszka i bedziesz miała stres czy się pojawi itd - idź spokojnie w 6tc - wtedy już wszystko powinno być widoczne

Gość Asia2100
O gratuluję :D Jakie ja mam przeczucie ;) Idź teraz do lekarza

Gość ojojku
jak facet dowiedział sie pierwszy to ok ... gratuluje :) Z ginem zaczekałabym jeszcze z tydzien-dwa wtedy jest szansa ze zobaczysz serduszko>> a tak to moze byc tylko pecherzyk i gin nie potwierdzi ciazy i bedziesz sie zastanawiac.. Na poczatku ciaży to wszystko jest powodem do nerwów. a jak masz gina co robi usg 3 razy w trakcie całej ciaży to moze np. potwierdzic ciąże ae na bijace serce bedziesz czekac do połówkowego... a to jest fantastyczna chwila. objawów typu mdłosci itpmozesz w pierwszej ciaży nie mieć.

Gość ojojku
jak facet dowiedział sie pierwszy to ok ... gratuluje :) Z ginem zaczekałabym jeszcze z tydzien-dwa wtedy jest szansa ze zobaczysz serduszko>> a tak to moze byc tylko pecherzyk i gin nie potwierdzi ciazy i bedziesz sie zastanawiac.. Na poczatku ciaży to wszystko jest powodem do nerwów. a jak masz gina co robi usg 3 razy w trakcie całej ciaży to moze np. potwierdzic ciąże ae na bijace serce bedziesz czekac do połówkowego... a to jest fantastyczna chwila. objawów typu mdłosci itpmozesz w pierwszej ciaży nie mieć.

Gość czytakczynie
Czyli kiedy radzicie iść do lekarza ?

Gość czytakczynie
ojejku , to poczekam jeszcze tydzień :) Dobrze , że mnie oświeciłaś :):)

Gość czytakczynie
cbcbcbcbc DAJ JUTRO ZNAĆ ! Trzymam mocno kciuki :):)

Gość cbcbcbcbc
Dam znać :-)

Gość SAARAAX
Zapraszamy wszystkie staraczki na nowe forum www.rajkobiety.pl

Autorko jak tam beta?:) ja juz jestem w ciazy wlasnie w 37 tyg wiec juz blizej jak dalej:)

Gość czytakczynie
A witam Doti :) Nie byłam na becie , zjechała się rodzina mam kupę roboty :) za tydzień idę do lekarza :)

Gość czytakczynie
a to widzę , że u Ciebie już bliziutko żeby powitać maleństwo:):) Też bym już tak chciała :D

Gość czytakczynie
Do "cbcbcbcbc" wykonałaś test ? powiedz wynik :) trzymam kciuki:)

Gość NiewiarygodnaSandra
Cześć dziewczyny , widze odpowiedni topik dla mnie , mam dylemat , bo dziś mija mi termin miesiączki , wykonałam test o 14 godzinie jednak negatywny , radzicie powtórzyć ? kochałam sie 14-18 dnia cyklu