Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zygzak z AUTA bajki

zabawka auto dla chlopca 1rok z bajki "auta" zygzak czy pasuje??

Polecane posty

Gość zygzak z AUTA bajki

mam pytanie chcialam kupic zabawke auto... takie zwykle osobowe - zygzak z "auta" .... bylo zapakowane w folie , cena 21 zl , a auto naprawde duze. i bardzo mi sie spodobalo ... w tej samej cenie bylo duzo mniejsze ale jakies drabinki mialo ... i nie wiem czy kupic te czerwone z "Auta" doradzcie??? jestem w bardzo trudnej sytuacji i wiadome ze prezent bedzie skromny ... chodzi mi tylko czy rodzice nie pomysle ze takie byle co kupilam ... nie jestem zorientowana , pomozcie ! :) ... troche zaluje ze odrazu nie kupilam, bo jedno bylo, ale dziwie sie ze cena tylko 21 zl bylo na folii ... a auto bylo duze ( byc moze ze ono nie ma zadnych rarytasow? ) ...

Gość zygzak z AUTA bajki
doradzi moze ktos :(?

Gość booomboooma
dobry pomysl

Gość zygzak z AUTA bajki
dzięki -:) :-)) mam nadzieje ze on tyle kosztuje ile jest na cenie heheh ... .... chyba jednak go kupię , czerwony, oczka ma bystre, usmiech , chlopczykowi sie spodoba , duze bum bum ..

Gość ojtam ojtam
dla roczniaka? kup jakieś fajne grające jak już coś - to twoje raczej jest dla 3 latków i wyżej i pewnie ma kupe małych cześci do połknięcia

Gość ojtam ojtam
takie coś ? http://allegro.pl/zygzak-mcqueen-auta-swiecace-kola-cars-i2497055453.html to przynajmniej świeci .. tu masz wszystkie z bajki auta http://allegro.pl/pojazdy-z-bajek-autka-cars-86371?order=d możesz przebierać wybierać - byleby nie było ostre, kanciaste i miało dużo części - osobiście uważam że dla roczniaka lepiej kupić coś edukacyjnego - tu masz aukcję do 25zł wg popularności http://allegro.pl/listing.php/showcat?id=11820&order=bd&offer_type=0&price_from=&price_to=25&postcode_enabled=0&state=0&distance=1&postcode=&city=&listing_sel=2&listing_interval=7&change_view=Poka%C5%BC%C2%A0%3E

Gość zygzak z AUTA bajki
ja juz wszystko przegladalam, grajace cos odpada bo tego ma, klocki ma ... jedna osoba podpowiedziala ze auto... nie nie ma zadnych czesci - bo jest jedna blacha czyli plastik i 4 kola , a reszta jest namalowana i naklejona ... a nie stac mnie!! pisalam o tym , a na allegro jeszcze za przesylke , to w tym sklepie tez sa te rzeczy ...

Gość zygzak z AUTA bajki
wlasnie ten garncuszek tez mi sie podobal , nawet w tym sklepie u mnie jest.. no ale nie wiem .. .. tylko w sklepie chyba jakos ok 30 zl

Gość zygzak z AUTA bajki
tak cos takiego, ale dlugosc to ponad chyba 20 cm , taki duzy .