Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dora8w7483272353

Ogromne niezadowolenie z własnej figury... Dieta, depresja, niska samoocena...

Polecane posty

Gość Dora8w7483272353

Dokładnie jak w temacie. Nie wiem jak zmienić swoje myślenie, jak nastawić mózg na inne fale... Nie jestem wcale gruba, ale jednak doskwiera mi poczucie bezradności, beznadziejności i słabej woli... Zazdroszczę chudym dziewczynom jednak tego nie pokazuję po sobie... Boję się jeść mniej, bo nie chcę się rozchorować. Aktualnie jem od 1200-1400 kcal. Codziennie inaczej, zaley na co mam ochotę, czy jestem aktywna czy siedzę w domu i nadal jestem niezadowolona z siebie i własnej sylwetki. Ważę tylko 53 kg przy 170 cm wzrostu. Piszę tylko, bo przecież normalne kobiety ważą przy tym wzroście po 60-65 kg i są zadowolone, a ja? Moje wymiary to 83 w biuście, 62 cm w tali, 88 cm w biodrach, w udzie 50 cm. Nie mam powodów do zmartweń, a jednak chciałabym jeszcze dużo schudnąć... Noszę rozmiar 36, ale czasem wbiję się w 34... I to właśnie mnie przeraża... Nie chcę się wbijać, ale żeby na mnie ładnie leżało i nie było opięte...

Gość LubieLodyWaniliowe
Myślę że powinnaś wybrać się do psychologa i twoje życie się wtedy zmieni.

Gość GoskaMałgośka
Sama borykałam się z problemem nadwagi. Jednak znalazłam w walce z zbędnymi kilogramami prawdziwego "sojusznika". NOPALIN firmy CaliVita to preparat zawierający nopal - roślinę , która zawiera duże ilości witamin, składników mineralnych oraz błonnika. A jak wiadomo błonnik odgrywa bardzo ważną rolę w prawidłowym funkcjonowaniu przewodu pokarmowego. "Zabija" on uczucie głodu, a przy czym jest zdrowy. Dlatego też jest on podstawowym składnikiem każdej diety. Po zastosowaniu "Nopalinu" miałam mniejszy apetyt, częściej również chodziłam do łazienki (zwiększa on bowiem wypróżnienie), dzięki czemu pozbywałam się trujących toksyn. A co najważniejsze nie byłam ani zmęczona czy senna. Czułam się tak jak zwykle, a kilogramy uciekały. Czyli w sumie czułam się lepiej Opakowanie zawiera aż 200 tabletek, co pozwala na długotrwałą kurację, a co za tym idzie jest ona skuteczniejsza. "Nopalin" w przeciwieństwie do innych produktów jest zdrowy dla naszego organizmu, nie wyniszcza go. Ba, on dostarcza mu jeszcze dodatkowych witamin i niezbędnych składników. Także myślę, że już wiecie jak radzić sobie z nadwagą. Tutaj macie link do sklepu, gdzie ja dokonałam zakupu: http://www.vitero.pl/pl/p/Nopalin-blonnik-200-tabl./132

Gość bardzo nie lubię makaronu
popatrz na Grycanki :D mi się od razu samoocena podniosła ;) są grube i puste mają się za nie wiadomo co i za wszelką cenę próbują zwrócić uwagę na siebie , podkreślają za wszelką cenę jak to im dobrze ze sobą i jak patologiczna otyłość jest sexy ;) podejrzewam ,że szukasz dziury w całym i cała Polska się z Ciebie tak nie śmieje