Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 177.78.blue eyes.

Jakie cechy wygladu faceta decyduja o jego atrakcyjnosci oprocz wzrostu

Polecane posty

Gość 177.78.blue eyes.

na co zwracacie uwage?

Gość czarna kosmetyczka
oczy, zarost, dłonie.

Gość Thuban AMD
Mam zarośnięte placy, to się liczy? :)

jasne włosy i jasne oczy... wielkość ust (duże i pełne a nie jakieś kreseczki jak u naszych przodków z drzew:O) zaokręglenia na twarzy, okrągły nos, żadnych spiczastych jak u żyda, to samo tyczy się uszu uszy nie mogę odstawać miękkie rysy baby face duze oczy zęby proste, nie za długie i nie za krótkie jasne rzęsy i brwi :)

średnio rozbudowana klata, silne ramiona, płaski brzuch, płaskie pośladki krosty,znamiona i blizny - tak :) odstające pieprzyki - nie :O

krótkie ciemne włosy, lekki zarost, brak brzuszka lub taki leciutki, silne ramiona, Tylko tylko taki :)

Gość Kobietajuzzqjeta
Musi mieć w sobie to coś . Już po sekundzie wiem , czy mnie fizycznie pociąga czy tez nie . A ważne jest wszystko ,źuchwa, zarost, nos , oczy, brwi , włosy, postura, styl ubierania . Ja osobiście nie lubię chudych- szczupłych facetów są dla mnie aseksualni .A jak ma na nogach getry( tzw.Rurki ) , to mnie najzwyczajniej w swiecie odrzuca. Facet musi byc dla mnie przy kości , nabity , duza męska dłoń , mocne nogi i ręce.Męskie ciuchy . Ma sprawiać wrażenie w wyglądzie lekko niechlujmego. Ciemny męski zarost , najlepiej 3 dniowy. Podsumowując ma być męski i owlosiony.

Gość Kobietajuzzqjeta
A co do wzrostu , dla mnie osobiście facet nie musi być b.wysoki . Lubię facetów o wzroście od 175-185 cm. Sama mam 173

Gość rewrwerwe
rysy twarzy

- odpowiednia postura - nie chudy i nie paker - zadbane włosy i dłonie, zwłaszcza paznokcie bez brudu i niepoobgryzane - podniecają mnie piłkarskie typowe dla nich ''krzywe'' nogi :o - lekki zarost też mnie jara

Silne meskie dlonie i napakowane plecy :-). Ogolnie wazne sa proporcje, facet z biodrami szerszymi od ramion wyglada dosc nieciekawie...

Gość 177.78.blue eyes
;-)

Gość reputitor
zarobki, krata na brzuchu,typ maczo, kark

Hm.... ja chyba nie mam takiego określonego typu co do panów. Ale lubie jasne oczy, bardzo mi sie podobaja. I oczywiscie nie mogly byc otyly

Heh...postawa , nie znoszę facetów "na kolanach" . Schludny ubiór i stopy w jezuskach w skarpetach :) Co za temat się pytam co ? Jak świat szeroki , kobiety mają różne upodobania , nie sposób wymienić wszystkich cech, a jeśli już...wyjdzie ideał (wizualizacja się kłania? ) Sam wygląd niewiele mówi o Człowieku , chociaż jest ważnym elementem "wystroju" , :) Atrakcyjny facet ma to coś ..no i te skarpety w sandałkach :)))bleeee

ma się rozumieć że wygląd nie świadczy ale sa pewne rzeczy których się nie przeskoczy dla mnie atrakcyjnośc faceta ładne zęby zarysowana dolna szczęka krótkie włosy albo łysy nie strawie długowłosych albo żydowskich rysów twarzy i nosa - nie będę czuła pociągu

Ali....uwielbiammmm facetów z długimi włosami , zadbane muszą być oc

Gość kamel0d
krakowska trufelka zgadzam się w 100 % taki Sam typ faceta

Gość zawoalowana
Mocno zarysowana zuchwa,szerokie barki,krotkie wlosy,silne dlonie,oczy,usmiech.

Gość hnuji
-uśmiech -usta duze -symetryczna twarz -szczupły -płaski tyłek -blizny na brwiach:P -duze oczy -dlone - zarost równy to moj chłopak dla mnie ideał :)

Gość dla mnie to
zwracam uwagę na: oczy-wyraz, pożądany kolor brązowe,czarne, niebieskie męskie rysy twarzy włosy, nie krotki, nieco dłuższe, rozwiane budowa średnia, no i czarujący uśmiech

wg mnie przede wszystkim oczy, jak nie ma tego czegos w oczach to juz nie bedzie zadnej chemii ;) pozniej twarz pozniej dlonie, nieobrygozione paznokcie, normalne ladne dlonie

Gość 177.78.blue eyes
;-)

Gość nie badz lama
:-(

Gość właśnie piekę pyszny keks
ramiona, oczywiscie oczy. duzo bardziej niz na wyglad (chociaz i ten musi byc estetyczny) zwracam uwagę na ruchy ciała, gesty, głos