Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iMesh

Pytanie do kobiet - w co ona gra?

Polecane posty

Gość iMesh

Spotykam sie z pewna mezatka po godzinach pracy. Ona skrzetnie ukrywa moje istnienie przed swoim mezem. Gdy do niej dzwoni, zwykle wciska mu kit, nie dajac po sobie poznac, ze jest z jakims innym facetem w kawiarni, czy innym miejscu. Ostatnio jednak wymyslila, ze zrobi mala impreze u siebie w domu i bede mial okazje poznac jej meza. WTF? Czy ktoras z kobiet wytlumaczy mi w jakim celu ona chce przeprowadzic taki zabieg? Ja jej od razu powiedzialem, ze nie jestem zainteresowany poznawaniem jej meza, ale jakos sie tym nie przejela. Zalezy jej, abym byl obecny na tej imprezie i poznal mezulka, ktoremu przystawia rogi z innymi mezczyznami. Moj kontakt fizyczny z ta kobieta ogranicza sie do dotyku, pocalunkow, przytulancow. Nie poszlismy do lozka jak na razie.

To chora osoba, trzymaj się od niej z dala. Skoro podnieca ją upokorzenie męża jest możliwy scenariusz w którym mówi mu, ze zdradza go z Tobą i bankowo wówczas dostajesz po ryju. 🖐️ Zresztą słusznie. :)

Gość iMesh
Ja z ta kobieta tylko sie spotykam, nie uprawiamy seksu, wiec dla mnie jest to relacja czysto kolezenska. Nie wiem jak dla niej. Tylko po jakiego grzyba ten pomysl z poznawaniem jej meza?

Gość duch z katakumby
pani właśnie zamierza jedno z dwojga - wywieźć szambo :P albo uzyskać usprawiedliwienia na jego istnienie daj jej czas, dowiesz się

Gość hehe :D
Zapewne na poczatku sie bala by sie wydalo, a teraz moze chce wyznac prawde ze wybrala Ciebie?

Gość kaAsja
Ja bym na Twoim miejscu nie szla na ta impreze i poczekala na jej reakcje. Moze troche sie wyjasni, co ona kombinuje. A tak poza tym, to chyba niedowartosciowana, zdesperowana mezatka, ktora ma parcie na przygodny seks. W kazdym badz razie powodzenia. I nie daj sie wplatywac w jakies chore gierki, badz stanowczy i ucinaj od razu glupie pomysly.

Gość ,,..,,..,,.
a może chce cie z nim poznac.... żebyś pożniej wiedział kogo masz unikać...

Gość Ona doswiadczona
Chce żebyś miał porównanie między sobą, a tamtym. Chce żebyś widział dlaczego ona go nie kocha i chce żebyś potwierdził jej zdanie o nim, bo wtedy nabierze pewności co do swojego postępowania. Wszyscy się wypowiadają, a nikt o tym nie wspomniał. Czy to tak trudno zrozumieć?

Zawsze można pokazać zdjęcie. :classic_cool: jak można być z kimś, kogo sie nie kocha i do tego tak perfidnie przyprawiać mu rogi. To po prostu trzeba mieć zaburzenia psychiczne. :O

Gość Ona doswiadczona
Mozna byc dla pieniedzy, wladzy itp. Wydaje mi sie, ze ta kobieta traktuje swego meza tylko i wylacznie jako sponsora, nikogo wiecej. Jest jej po prostu wygodnie i nie zamierza z tego zrezygnowac. A na boku lubi miec innych facetow celem dowartoscowania sie, poczucia wlasnej atrakcyjnosci. Autorze, czy ta kobieta ma dziecko? Bo to rowniez moze byc czynnik decydujacy o tym, ze ona nie rozwodzi sie z mezem.

Gość iMesh
Ona ma dziecko.

Gość Ona doswiadczona
Moja rada: zakoncz ta znajomosc, bo nic dobrego z tego nie bedzie. Wychodzi na to, ze ona chce Cie wykorzystac jako narzedzie do wzbudzenia zazdrosci w mezu. Tak jak napisala kolezanka wyzej, wychodzi na to ze ona ma problemy natury psychicznej. Jesli nie chcesz miec klopotow, zakoncz ten uklad jednym cieciem. Zreszta, ona nie ma skrupulow aby przyprawiac rogi mezowi w Twojej obecnosci, wiec z innymi facetami robi dokladnie to samo. Wykorzstuje ich, nadmuchuje swoje prozne ego i szuka kolejnych bodzcow w ramionach innych mezczyzn. W skrocie: jestes jednym z wielu.

A może ona i mąż lubią sie bawić w trójkątach? Za mało informacji, żeby wydac wyrok :) Jakis powód z całą pewnością jest, bo zazwyczaj kobieta jeśli już kogos ma, to trzyma go z daleka od męża.

Gość wierz mi wież mi
Myślę, że sytuacja zmierza w stronę łóżka, a Ty masz się pojawić w polu widzenia małżona, bo pod latarnią najciemniej. Bo mąż ma pomyśleć "no chyba raczej kryłaby kochanka, a nie przyprowadzała do domu?" Piszę z własnego doświadczenia :P

Gość jestem 100% kobieta
autorze jestem kobieta i nie mam pojecia co ta twoja sympatia wymyslila. ale raczej nic dobrego. uwazaj, zebys nie skonczyl jako ten najgorszy, co to rozbija rodzine. mezatki juz tak maja, ze najpierw prowokuja, zaciagaja do lozka, a pozniej teksty w stylu "mezu, nie wiem dlaczego ten typ do mnie uderza. probuje mnie chyba uwiesc. wiec daj mu w zeby!"

Ona chce przekonać męża do trojkąta, na poczatku nie chciała zdradzać mężowi że kogos poznała dlatego przez telefon wolala się nie przyznawać,może On nie jest do końca przekonany, teraz gdy upewniła się,że jesteś w porządku chce Was poznac i być może w jakiś sposób doprowadzić do seksu we trójkę To tylo teoria oczywiście