Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasixa xd

pranie ciuszków. wejdzcie prosze

Polecane posty

Gość kasixa xd

dzis mam zamiar pierwszy raz wyprac ciuszki dla mojego dziecka które juz nie dlugo przyjdzie na swiat ;) kupilam dwa proszki lovelli do bialego i do koloru, powiedzcie mi jak to u Was jest.. pierzecie wszystkie rzeczy swoich dzieci w jednym proszku np do koloru czy macie osobne proszki i pierzecie oddzielinie? I w jakiej temperaturze?

Gość Niuniulkai
Ja prałam wszystkie ciuszki dla dziecka razem ale miałam wszystkie ,,pastelowe " i bałe kolory ( proszek do białego dzidziuś i 30 stopni na pralce

Gość kasixa xd
up

A ja będę robić pranie w przyszłym tygodniu ale proszek ( nie wiem jeszcze jaki) kupuję tylko do koloru bo wszystkie ubrania są właśnie w pastelowych odcieniach. Kupię małe opakowanie bo dziewczyny doradziły,że gdyby mała miała uczulenie to duże opakowanie poszłoby w kosz.

Gość ja mialam laaaaaar
ja pralam rzeczy corki w proszku lovela do coloru, gdy skonczyla 5 miesiecy zaczelam prac w proszku Vizir i tez przestalam prasowac i o dziwo dziecko nie dostalo zadnego uczulenia i nic sie nie dzialo, polozna mi radzila zeby odrazu prac w zwyklym proszku ale mialam obawy