Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieska sukienka81

Jaki kolor dodatków do niebieskiej sunkienki?

Polecane posty

Jestem świadkową mam niebieską sukienkę, bardzo do tego pasuje żakiecik w kolorze ecru, kremowym, to samo buty i torebka. Panna młoda będzie mieć sukienkę w kolorze ecru i teraz pytanie, czy taki kolor moich dodatków nie rozzłoszczą młodą? No bo w jakim innym kolorze dodatki do niebieskiej sukienki? Sprzedawczyni własnie taki jasny mi radziła.

aha, ten niebiski nie jest ciemny, bardziej przypomina kolor turkusowy albo błękitny

Gość niebieska sukienka12345
również mam niebieską sukienkę i jasne dodatki, uważam że nie będziemy robić pannie młodej konkurencji, co innego gdybyśmy założyły białą suknię czy ecru ale niebieska i jasne buty i torebka będzie pasowało

Gość lips90
to tylko dodatki...wiec jaka konkurencja..ja jestem gosciem i mam dodatki biale...ale czy robie konkurencje skoro mam sukienke w kolorze miętowym?:)

Gość niebieska sukienka12345
Uważam że nie robi się konkurencji zakładając suknie w różnych kolorach typu róż, zieleń, czerwień, fiolet i tak dalej. Nie podoba mi się to jak oglądam zdjęcia i widzę na weselach młode dziewczyny w białych sukienkach. Jest tyle wspaniałych kolorów że nie trzeba kupować białej czy ecru sukni

Gość Shilohh1
Polecam beżowe lub cieliste buty. Nie wiem jaki ten niebieski jest ale ja zamiast o kremowym pomyślałabym np o miętowym jeśli do tego niebieskiego odcienia pasuje, jest modny i jasny, albo jakiś jasny odcień szarego taki trochę idący w srebrny, np stalowa torebka i sandałki. Kolor jasno beżowy chyba też byłby dobry :) Wpiszcie sobie w google dodatki do niebieskiej sukienki, wybierzcie grafike i tam znajdziecie wiele pomysłów :)