Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nierozumiexxxxx

Niech ktoś pomoże

Polecane posty

Gość Nierozumiexxxxx

Pomóżcie. Biorę tabletki anty.W sobotę(9.06) zapomniałam jednej z bistra (dodaje ze była ona z 1 tygodnia) pominęłam ją ,zażyłam dopiero tą z niedzieli ale wcześniej niż zazwyczaj o godz 16(normalnie biorę o godz. 19:30). W poniedziałek(11.06) dostałam okres mimo tego ,że nadal brałam tabletki.Trwał on do soboty(17.06). W piątek( 16.06) odbył się stosunek. W 3 tygodniu brania tabletek było ok wszystko na swoim miejscu.W niedziele(25.06) zażyłam ostatnią tabletkę z bistra przed 7-dniową przerwą. W przerwie nie dostałam krwawienia , więc w czwartek (6.07) (już po przerwie) , zrobiłam test , wynik negatywny. Jakie jest prawdopodobieństwo , że jestem w ciąży?

Gość Nierozumiexxxxx
tyle ile bede chciała. Dlaczego cie to obchodzi.. Wypowiedziałaś sie ,ok. Już nie musisz..

Pisz w każdym temacie "to znowu ja-niedojrzała do seksu małolata" to w ogóle nie będę zaglądać. :classic_cool:🖐️

Gość Nierozumiexxxxx
haha..nie uwazaj sie za najmądrzejszą bo nie jestes,komentujesz wiekszosc zamiast pomóc.A dla twojej wiadomosci to niemalolata...mam juz jedno dziecko i troche rozumie... a z tabletkami dopiero zaczełam i ciekawa jestem, pytac wolno.. dziekuje za komentowanie mnie a nie odpowiedz...:/

Gość Nierozumiexxxxx
Nie komentuj....daj juz temu spokój