Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zksjdhdha

czy moge zajsc w ciaze?

Polecane posty

Gość zksjdhdha

Witam, 3 dni temu pierwszy raz kochalam sie z chlopakiem i podczas "finiszu" zorientowalismy sie, ze pekla prezerwatywa. Nie jestesmy pewni czy nic nie dostalo sie do srodka. Pojechalam do ginekologa ale on powiedzial ze tabletki po nie sa potrzebne, poniewaz nie mam dni plodnych. Dzisiaj dostalam okresu, ale bardzo bolal mnie bdzuch i wystapily wymioty, nigdy tak nie mialam. Czy moge miec 100-procentowa pewnosc ze nie jestem w ciazy?

Gość a czy wydaje Ci się, że te
wymioty to objawy rzekomej ciąży?

Gość siatafaka
co się głupio pytasz gówniaro, po co się bierzesz za sex jak nie wiesz nawet jak można zajść w ciąże!? przecież nie rzygasz na drugi dzień po seksie jak zajdziesz w ciąże! dobrze ci lekarz powiedział to czemu go nie słuchasz tylko tutaj zadajesz pytanie! weź się do nauki a potem za seks bo z taką wiedzą to będziesz w tej ciąży.

Gość zksjdhdha
chcialam miec tylko pewnosc ze jesli mam okres to nie jestem w ciazy, bo czytalam, ze plemnik moze wytrzymac w organizmie kobiety az do dni plodnych.

Gość a czy wydaje Ci się, że te
różne rzeczy w życiu się zdarzają i nikt nie da Ci 100% pewności

Gość siatafaka
haha tak plemnik będzie czekał aż skończy ci się okres i zaczną się dni płodne żeby cie zapłodnić no bez jaj gdzie ty takie głupoty wyczytałaś?

Gość PaniKasiaaak
niestety możesz byc w ciąży, ja miałam podobną sytuacje i teraz mam 2 letnią córeczkę :)

Gość zdjajshdhaj
i nie miałaś dni płodnych?

Gość mamaa 2 chłopców
a który to był u ciebie dc. ? bo może zaraz miałaś dni płodne i owulacje a faceta plemniki silne i poczekały sobie na jajeczko ;)

Gość zksjdhdha
27, a cykl zazwyczaj trwa u mnie 30 dni.

Gość bialamasajka
Ginekolog ma racje. Zapłodnienie w tym momencie jest niemożliwe. Jeśli stosujecie prezerwatywy, określaj sobie dni płodne i niepłodne. Będziesz wiedziała co robić w razie pęknięcia/ zsunięcia się prezerwatywy. Jeśli będziesz mieć z tym problemy mogę Ci polecić testy albo Mikroskop owulacyjny - choć bardziej to drugie bo jest wielokrotnego użytku

Gość -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
skoro ginekolog tak powiedział, znaczy że szansa jest niewielka. Mnie jak prosiłam o receptę pytał o date ostatniej miesiaczki, spojrzał na kalendarz i wypisał bo były płodne. Madry ten twój lekarz- niepotrzebnie nie rozwala organizmu dziewczynkom

Gość zksjdhdhda
dzieki wielkie za pomoc, od razu mi lepiej :)