Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzałuNimaaleJestDobrze

Pierwszy raz

Polecane posty

Witam nie podam wieku bo odrazu zaczną sie komantarze o tym ze jestem pedofilem a ona jest kurewką jak to w większości postów. ;) A więc chodzi o to ze jestesmy juz razem rok i od pewnego czasu uprawiamy petting wczoraj zaczęliśmy rozmowe na temat seksu , powiedziała ze jest juz prawie pewna i jedyne czego sie boi to tego czy -Będzie Ją to boleć -Jakie to będzie uczucie Nie wiem co robic , Pomużcie prosze ;> Mamy wiecej niz 15 lat ; )

Pomocy ! xd

Gość Magyster d/s zbytecznych
Myślę jednak, że wpierw trochę jeszcze trzeba by było się pouczyć, szczególnie z polskiego a o bzykaniu na razie nie myśleć. I to jest szczera rada :)

Gość Sonna18
Niech na początku nie nastawia się na typowo seksualną przyjemność,choć może być fajnie...Zależy jak Ty to rozegrasz,dotykaj ja,całuj,pieść oralnie i palcami...Może to pomoże jej się zrelaksować. Na początku może zaboleć,ale jeśli będziesz na tyle uważał,to przestaniesz kiedy zobaczysz że ją boli.I po chwili będziecie mogli spróbować jeszcze raz,jeśli będzie chciała.Możecie zaczynać na jezdzca,wtedy ona kontroluje jak głęboko wchodzisz,lub w misjonarskiej,ale bądz delikatny.Liczy sie tez moment w którym w nią wejdziesz,ona musi być odpowiednio rozgrzana,podniecona i mokra. No i absolutnie nie wypowiadaj się negatywnie jeśli poleci krew czy coś,to się zdarza.Bądz czuły,opiekunczy i wyrozumiały. Uczucie przy pierwszym razie dla kobiety to jest takie jakby rozpychanie,ale z każdym kolejnym ruchem jest to coraz przyjemniejsze.

Dziękuje ;) Ale jak jej wytlumaczyć to że nie będzie tak źle i ma sie nie bać ?

Gość Sonna18
Coż,jeśli będzie na tyle podniecona i będzie naprawdę chciała,będzie ciekawa jak to jest to w końcu to zrobicie,trzeba po prostu trafić na tą chwilę,a nie nastawiać się jak na egzamin...Nawet jeśli coś nie wyjdzie,to jest to pomiędzy wami,i to jest tylko wasze.Może zaboleć,ale nie musi. Ja myślałam że nie będzie bolało,a np. mnie zabolało i ogolnie była klapa bo facet nie zachował sie jak trzeba trochę...

Okej, bo napisała mi po pierwszym razie Jestem już do tego bardziej gotowa ale nie na 100 % pewna i chwile pozniej ze Boję sie czy to będzie bolec za pierwszym razem itp.. I napisała mi ze będzie na to gotowa na 100 % to da mi znać . Więc pomyślałem ze może doprowadzić ją do orgazmu poprzez Stymulacje łechtaczki i może sie do tego przekona i sama podejmie inicjatywe ... co o tym sądzisz? mówilem jej ze jestem prawiczkiem i pierwszy raz będzie bardzo delikatny bo nie chce żeby odczuwała ból.. i gadałem tez ze jesli zobacze na jej twarzy grymas bólu to przerwe na chwile zeby mogła to przeczekac

Gość Sonna18
Nie planujcie tego na jakis konkretny dzien i godzine,lepiej niech to wyjdzie spontanicznie,bedzie mniej stresu ;-) Piesc ja oralnie i palcami,caluj,glaszcz,liz,pokaz ze ja akceptujesz i Ci sie podoba.I nie skupiajcie sie na bolu,nie musi bolec zawsze,to ma byc dla was przede wszystkim przyjemnosc i relaks,i nie naciskaj na nia,jesli bedzie chciala zrobic to innym razem to zaakceptuj to.

Wiem nie naciskam tylko chce jej wytłumaczyć ze to nie tylko boli .. chce żeby też miała z tego przyjemność bo jesli bedziemy to robic bo ja chce to to nie ma sensu dziękuje za pomoc , jak cos sie wydarzy to dam znać jeszcze raz dzięki brakuje tu takich osób z którymi można normalnie porozmawiać ; )

Gość Sonna18
No trzymam kciuki,myślę że dobrze to rozegrasz i będzie wam fajnie ;-) Jeśli mogę podzielić się radą,to czemu nie? Jeśli będziesz chciał to daj znać :-) Szkoda że ja nie trafiam na osoby potrafiące obiektywnie ocenić mój problem,ale cóż.Cieszę się że mogłam pomóc.

Gość lokaloka
Seks to najlepsze co może być :) Czekolada nawet tego nie przebija! Mnie bolało tylko przez pierwsze 15 sekund.Byliśmy w pozycji na jeźdźca więc sama mogłam kontrolować jak głęboko był we mnie penis mojego chłopaka. Uczucie? Tak jak już wspomniałam,pierw lekki dyskomfort ale później jak się oboje wyluzujecie-czysta przyjemność. :D Życzę udanego seksu i nie zapomnijcie o zabezpieczeniu ;p