Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amandaa155

opalanie natryskowe w solarium w ciazy

Polecane posty

Gość niedlapsakielbasa
nie chodze na zadne solarium w ciazy ,bylam na urlopie i tez uwazalam ,na plazy zawsze mialam brzuch zakryty,nie lezalam godzinami by maluchowi nie zaszkodzic ...

Gość kamcia1507
to w końcu pytasz o opalanie natryskowe czy opalanie w solarium? Bo to dwie inne rzeczy

to natryskowe opalanie jest w solarium - 15 sekund trwa i 7 dych ..utrzymuje sie do 14 dni

Gość kamcia1507
natryskowe opalanie może być wykonywane w miejscu, gdzie są również lampy do opalania, czyli łóżka solaryjne, ale nie ma nic wspólnego z opalaniem w solarium.

kamcia ,ja wiem o tym ;-) przed zajsciem w ciaze przez 5 lat regularnie chodzilam do solarium.pod lampy ;-) ze 3 razy w zyciu bylam tez na natrysku ,ale chodzi mi teraz o.okres ciazy ,pod lampy nie chodze ,ale ,czy natryskowe moze byc szkodliwe ??

Gość Krzyśśka
Podobną w ciązy po opalaniu natryskowym istnieje możliwość przebarwień, ja bym nie ryzykowała.

Gość kamcia1507
To dobrze, że się rozumiemy :) Bo opalanie natryskowe nie ma nic wspólnego z opalaniem w solarium. Ja korzystałam dwa razy w ciąży, byłam zadowolona z efektu, "opalenizna" równomierna, jednak po ok 2 tyg jak zaczęla schodzić nie wyglądało to zbyt dobrze

u nas w solarium jest mozliwosc opalania natryskowego ,dlatego nspisalam ,ze w solarium.;-)

tylko ciekawe ,czy w ciazy ta opalenizna sie utrzymuje ,bo np po farbowaniu wlosow kolor sie nie trzyma przez ciaze

Gość kamcia1507
luiza1988- przecież pisałam, że opalenizna utrzymywała się 2 tygodnie. Nie rozumiem o co chodzi z tym farbowaniem włosów, ja farbowałam w ciąży i kolor utrzymywał się tak samo jak przed ciażą

Gość GLAM TAN
zapraszam do skorzystania z nowej bezpiecznej dla skóry metody opalania GLAM TAN. Najnowocześniejsza formuła płynów do opalania firmy GlamTan pozwala uzyskać najpiękniejszą zdrową opaleniznę całego ciała bez wysuszania skóry !!! Produkty (w sześciu odcieniach) przeznaczone do opalania są na bazie wody i brązowego cukru !!! W 1 00% naturalne - nie uczulają, nie są przeciwskazaniem przy AZS ani łuszczycy i innych chorobach skóry. Doskonała metoda dla osób cierpiących na bielactwo. Metoda przeznaczona również dla kobiet w ciąży.Opalenizna jest naturalna, jaśnieje równomiernie i utrzymuje się do około 10 dni Preparat można zmyć już po 1 godzinie! Zapraszam do skorzystania, na pewno będziesz zadowolona :)