Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakra oszaleję

do końca ciąży nie wyjdę z domu! never!

Polecane posty

Gość masakra oszaleję

Za 3 tygodnie mam termin porodu, a że czuję się doskonale to pojechałam do reala na zakupy. Ale już po chwili myślałam, że albo się rozryczę albo zapytam w końcu kogoś kiego c.huja się gapi??!! Czy kobieta w zaawansowanej ciąży wśród ludzi to aż taki ciekawy albo niecodzienny widok?? I żeby to jeszcze były takie dyskretne spojrzenia. To nie. Gapi się taka baba jedna z drugą bezczelnie i nawet nie odwrócą wzroku jak ja spojrzę na nie. W dupie mam. Do końca ciąży nawet przed dom nie wyjdę.

Gość burza hormonow u Ciebie
wystepuje... To paranoja jest, oczywiscie zaprzeczysz, bo "wiesz lepiej co wizialas" ale Twoje postrzeganie jest teraz zaburzone. Kobieta w ciazy, nawet zaawansowanej to nie dinozaur. Az taka orginalna nie jestes i zjawiskowa, zeby sie na Ciebie gapic caly czas ;)

Gość ddjidsgk
było im się zapytać czy pierwszy raz ciężarną widzą że aż im gały z orbit wychodzą ja przez ciążę stałam się potwornie wredna:-P

Gość masakra oszaleję
No i właśnie dlatego ja się pytam: dlaczego oni się gapią? I nie, nie jest to mój wymysł - byłam z siostra i ona też zwróciła na to uwagę.

Gość moze jestes
Moze jesteś np wyjątkowo gruba? Albo np dziwnie się ubrałaś? Bo z samą ciążą bym tego nie wiązała

Ło matko, ale problem. Na mnie się tak gapią od conajmniej 6 miesiąca. Teraz to w ogóle jak na zjawisko (powaga! Wszyscy bez wyjątku! Aż moja siostra jak byłyśmy w sklepie sie wkurwiła). Mam to w dupie. Niech się gapią jak im potrzeba. Po co bierzesz do czaszki? Co, zamkniesz się w domu na 4 spusty, zeby nikt Cię nie oglądał? Ubędzie Cię od tego? (ooooo, jak ja bym chciała, żeby mnie od takich spojrzeń ubywało...ale nie! Brzuch ciągle jak na bliźniaki) ;-)

Gość masakra oszaleję
Po prostu wkurza mnie to, raczej należe do osób wstydliwych i nie lubię takich sytuacji, bo zaraz sobie wyobrażam, że albo jestem właśnie extra gruba, albo mega brzydka, albo brudna czy cholera wie co i dlatego się gapią.

też w ciąży byłam kłótliwa i mnie wiele rzeczy wkurzało. Przejdzie ;) Hormony ;)

Gość młodamama25
ja jestem w 5 mc i nie mam brzuszka wcale i byłabym dumna gdybym go miała i niech sie gapią a co...

hehe ja też się gapie na baby w ciąży to czysta ciekawość - jak to jest z takim brzuszkiem niedługo jednak się dowiem

Gość Cieżarówka1991
Ja też się gapię, ale nie ze złości tylko z zazdrości i z podziwem :D fajnie wygląda taki okrągły brzuszek, teraz sama jestem w 5tym miesiącu mam już spory brzuch i lubię jak ludzie przyglądają mu się. To miłe uczucie i mi osobiście nie przeszkadza ten stan :)

Gość ja jestem w
39 tc i codziennie wychodzę na zakupy/spacery i uważam że mój brzuszek to powód do dumy... a niech się gapią - co się przejmujesz :) Ciesz się swoim stanem i nie szukaj problemów :) Powodzenia życzę i zdrowego bobaska :)

Gość pilnuj swojej
też mi powód do dumy - naoczny dowód że się ruchasz.

Gość Cieżarówka1991
Kobieta w ciązy to naoczny dowód, że się rucha??? Co za kretyn/ka to pisał/a??? No nie pewnie lepsza jest panienka na ulicy stojąca pod latarnią, ale to, ze nie ma brzucha oznacza, że się nie puszcza?? dobre sobie

Gość pilnuj swojej
to że się rucha nie znaczy że się puszcza, kretynko :O

Gość pilnuj swojej
ale skoro dla ciebie to się łączy, to cóż - wiele o tobie mówi :D

Gość KIKIJANKA
No to nie wychodź my z tego powodu nie będziemy płakać

Gość ja jestem w
...to nie temat dla 13latek... więc sio stąd smarkulo.... może ty musisz to robić po kątach żeby ci matka głowy nie urwała .... przenieś się na tematy w swoim poziomie....

Gość Cieżarówka1991
idź stąd, bo temat nie dotyczy Ciebie ułomny człowieku i nigdy dotyczyć nie będzie. I uważaj na słowa gówniaro/rzu, bo tu piszą poważne, dojrzałe matki.

Gość Cieżarówka1991
I uważaj na słowa gówniaro/rzu, bo tu piszą poważne, dojrzałe matki - ostre ruchatki !

Gość dobranocka już była
gówniarstwo do łóżek

Gość masakra oszaleję
No dobra, jak ktoś już musi spojrzeć, bo mu się podobają takie ciążowe brzuszki to niech zrobi to jakoś dyskretnie, żeby to się tak w oczy nie rzucało, a nie tak nachalnie, że jeszcze głowami odwracają. Bo nie wiem jak u Was, ale u mnie tak to właśnie wygląda. To tak jak np na wsi pojawi się jakaś punkówa z różowymi włosami i każdy patrzy jak na dziwoląga - to ja właśnie tak się czułam.

Gość masakra oszaleję
tamaaara to czysta ciekawość - jak to jest z takim brzuszkiem a bez patrzenia nie można sobie wyobrazić jak to jest z takim brzuszkiem?

Gość To i Ja Dalacze :)
Nie przejmuj sie. Ile masz lat? Ja mialam 24 jak urodzilam, ale mialam po pierwsze wielki brzuch, jak na bliznieta a po drugie wygladalam na mlodsza-na gora 20 lat-no i ludzie albo komentowali moj wielki brzuch albo gapili sie bezczelnie, bo mysleli, ze gowniara zaciazyla. Olalam to, szkoda nerwow :)

Gość to rób swoje....
a nie przyglądaj się na ludzi i wypatruj czy się na ciebie gapią czy nie... czasami gapią się tak jak dziewczyna wygląda zbyt młodo ale uważam że nie powinnaś się przejmowac innymi...

Gość masakra oszaleję
Mam 26 lat i raczej nie wyglądam na gówniarę w ciąży...

Gość no to zwyczajnie
jesteś przewrażliwiona.... to hormony

Gość masakra oszaleję
Enfant - tak, mam paranoje. A po domu białe myszki mi latają.

Gość masakra oszaleję
Ale to, że hormony mi buzują i jestem przewrażliwiona nie zmienia faktu, że się gapią. I nie chodzi mi o to, że tylko na mnie się patrzą. Bo w tym realu była jeszcze jedna w ciąży i była obserwowana z taką samą intensywnością.