Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze pijany

powazne pytanie do wylewnych Pan

Polecane posty

Gość smerfeta99
jeszcze pijany pozdrawiam tych co nazywaja mnie szczawikiem, gratuluje rozumku. Chcialbym z nia byc! A tutaj jestem po to zeby to z siebie wyrzucic, latwiej rozmawia sie z nieznajomymi to po chuj chcesz jej powiedziec ze ma wypierdalac z twojego otoczenia? :) no oswiec mnie bo nie rozumiem :)

Gość jeszcze pijany
Ciekawe czy w zyciu codziennym tez jestes taka pewna siebie. uderz sie w piers i sama sobie odpowiedz na to pytanie.

Kacujesz ? Stąd zachwiania emocjonalne ? Na kaca wit C + mnóstwo płynu :)

Gość jeszcze pijany
Oswiece Cie: Przeczytaj uwaznie moj post od poczatku! Bo zaczynam sobie ukladac zycie a ona celowo pojawia sie na mojej drodze, kapujesz? To nie jest przypadek. Wie ze mam do niej slabosc, wiruje moim otoczeniem tak zebym ciagle o nie slyszal, widzial ja. Wydaje mi sie ze sama nie chce zebym o niej zapomnial. To nie sa moje wizje, uwierzcie!

Gość smerfeta99
no to powodzenia :)

Gość smerfeta99
moze zamiast od razu tak ostro do niej uderzac, moze po prostu zdaj sie na szczera rozmowe z nia, dlaczego wciaz przebywa w twoim otoczeniu, i tak je organizuje hm?

Gość styleclash
to sie zastanow czy chcesz do tego wracac czy chcesz ja wyrzucic ze swojego zycia... jak juz bedziesz wiedzial wtedy mozesz zaplanowac nastepny krok

Gość jeszcze pijany
Tak, chyba mam kaca :))). Wlazlem na to glupie kafe bo w googlach wyszlo ze to babskie forum. Chcialem uzyskac jakies informacje od kobiet, ale jak widac, umiecie tylko zewrzec szeregi i nacierac, zero pomocy w nakresleniu sprawy. W zasadzie to liczylem na wypowiedzi kobiet ktore probowaly w ten dziwny sposob odzyskac faceta. Moze zle sformulowalem pytanie? A moze zadna z was nie chce sie przyznac do tego ze probowala w podobny sposob odzyskac faceta.... godnosc i pewnosc siebie to nr1 na kafe :)

Gość michael uk
godnosc, pewnosc siebie - tak to prawda. Ale zapomniales dodac ze rowniez TWOJA DUMA poprzez ktora nie potrafisz miec jaj i zapytac sie laski wprost o co jej biega tylko 2 lata bawicie sie w podchody.

Gość jeszcze pijany
Wy mnie w ogole nie "czytacie"! Chcialbym byc z nia ale nie podam pierwszy reki! To ona mnie rzuciala, naklanialem ja na rozmowe wiele razy, nie chiala nawet przez telefon. Teraz jak w koncu sie zaczynam garnac do zycia to ona wielce "sie udziela". Wiecie co nawet myslalem? Ze ona robi to celowo by zweryfikowac jeszcze moja slabosc do niej, poniewaz wie jaka obecnie mam partnerke (jest z niej niezla laseczka), moze sprawdza czy dalej jest dla mnie atrakcyjna... Kobiety podobno tak maja... To prawda?

Nie obwiniaj Ludzi o swoją nieudolność , Ktoś napisał , że powinieneś z kobietą normalnie porozmawiać i wyjaśnić sprawę. Podpisuję się pod tym . P.S nie, nigdy nie weszłabym w drogę , komuś , kto mnie nie chce , a już z pewnością "opłotkowe" podchody nie wchodziłyby w grę .

Gość jeszcze pijany
Macie racje, jestem nieudolny. Chyba za bardzo sie wczuwam. Bylo minelo. Dzieki za poswiecony mi czas. Zycze wszystkim powodzenia.

NO !!! Teraz napisałeś , że stoisz pionowo (o kolanie mowy być nie może), Kochasz kobietę , ale dumne usposobienie samca nie pozwala Ci skłonić głowy. Ty...Pijany Jeszcze....nie masz problemu z kobietą , masz problem ze sobą . Nudzisz mnie...użalasz się nad własnym "ego" ? bleeee

Gość michael uk
autorze widze ze niezle jestes napakowany złością i nerwami. Nie unoś się tak bo odlecisz ;-) Wrzuc na luz i załatw sprawę jak na faceta przystało. Chyba jesteś facetem no nie???????

Gość jeszcze pijany
Majkel, bo ona gra na moich uczuciach, dobrze wie ze swiata poza nia nie widzialem, ze byla dla mnie wszystkim! Naduzywala tego do granic i chyba. Sie jej to spodobalo. Teraz jak sie odczepilem od nie totalnie to chyba jej tego brakuje, moze czuje sie nieadorowana, a moze ma nasrane w glowie. Wkurza mnie to.

Gość michael uk
byc moze masz racje i robi to celowo. Tez tak może być. Ale tym bardziej jednak skłaniam się ku temu żeby wprost sie jej szczerze zapytać dlaczego tak postępuje, czy ma w tym jakiś swój cel. Porozmawiaj z nią, to jest lepsze i zaoszczedzi niepotrzebnie nerwów i czasu, a szybciej sie dowiesz co jest grane. Lepsza rozmowa od powiedzeniem jej wprost ze ma spieprzać na drzewo. Tak mysle.

Gość ale ty
jeszcze pijany Majkel, bo ona gra na moich uczuciach, dobrze wie ze swiata poza nia nie widzialem, ze byla dla mnie wszystkim! Naduzywala tego do granic i chyba. Sie jej to spodobalo. Teraz jak sie odczepilem od nie totalnie to chyba jej tego brakuje, moze czuje sie nieadorowana, a moze ma nasrane w glowie. Wkurza mnie to. a ona wie ze masz kogoś? moze nie dawaj jej tej satysfakcji i ignoruj ile się da, aż się sama zeszczy i wlezie na ciebie pierwsza

Gość jeszcze pijany
Ale ty Dobrze radzisz hahaha. Widziala moja obecna partnerke i wowaczas nasilily sie "zbiegi okolicznosci". Chyba tak zrobie, uzbroje sie w cierpliwosc. Przestalem juz wierzyc w to ze sie uda, ale intryge pociagne dalej...

Gość gry66ec
wez ta swoja 27 latke i caluj sie z nia na oczach tej starej :) itd a wtedy sama odpusci. Zemsta bywa slodka

Gość jeszcze pijany
Hahaha sprobuje taka metode przetestowac. Wowczas okaze sie czy zbiegi okolicznosci ustana. Tego mi trzeba bylo, napompowaliscie mnie pewnoscia siebie. Dzieki!!!

Gość nie baw sie w gierki
ale zweryfikuj swoje uczucia bo jak wyzej napisales narazie oszukujesz siebie i swoja 27 latke i tak swojego szczescia nie odnajdziesz. Wciaz zalezy Ci na tamtej kobiecie ale rozsadek mowi Ci ze nic z tego nie bedzie w koncu jest mezatka , gdyby chciala z Toba byc juz dawno by odeszla od meza.Ona w tej chwili zachowuje sie jak typowy pies ogrodnika sama nie wezmie drugiemu nie chce oddac.Ja propnuje zamiast gierek szczera rozmowe , wsadz dume do kieszeni bo inaczej w zyciu sie nie dowiesz na czym stoisz i bedziesz snul domysly zamiast podejmowac zyciowe decyzje.A czy twoja nowa Pani wie o tej calej sytacji? jesli oczekujesz szczerosci i lojalnosci tez to zaoferuj.

Gość ale ty
z tego co autor pisał to ta stara lubowałą się w tym że on za nią szalał. gdy zobaczyła że ma kogoś, to nagle mu się narzuca- dokładnie typ ogrodnika. sądzę że taka osoba nie będzie zdolna do szczerej rozmowy. bardzo prawdopodobne że będzie grałą pozory i to że on sam odezwie sie pierwszy da jej maxymalną satysfakcję. gdyby traktowała go powaznie, a nie miała na celu jedynie schlebianie swojej próżności to nie odpierdalałaby takiej szopki w postaci zbiegów okoliczności. a autor jest tym zmęczony. moim zdaniem powinien ją kopnąc w dupę i zademonstrować na jej ślepiach jak bardzo jest szczęśliwy w obecnym związku

Gość nie baw sie w gierki
masz razcje ale autorowi potrzebne jest tez przebudzenie cos co sprawi ze jego wyidelizowany obraz o tej Pani zniknie bo mysle ze on wciaz ma w glowie cudowne chwile i za tym teskni.