Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apaszcia

co jesc zeby scudnac z brzucha

Polecane posty

Gość apaszcia

Macie jakies sprawdzone diety?

Gość awertaq
Dieta south beach

Gość awertaq
Ja scudlam duzo a robilam od 2 fazy

Gość PODPINAM SIĘ
mam ten sam problem :-O

Gość apaszcia
I co robic ?

Gość zalamaanaaa
zzrcie to nie wszystko..brzuch a wlasciwie miesnie brzucha ktore obrosły tluszczem trzeba wycwiczyc....tepe sunie..mysla ze dieta zlikwiduje wszystko

Gość malokto
Ale ćwiczenia bez diety też nie dadzą idealnych efektów. Trzeba niestety te dwie rzeczy połączyć. Ja ćwiczę, ale nie trzymam diety i mój brzuch nie jest idealnie płaski chociaż reszta ciała jest super. Fajne są ćwiczenia tej Pani: www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ Bardzo miło się przy tym ćwiczy, a efekty są szybko :)

Gość zalamaanaaa
odpowiadam do pyt zawartego w poscie. jasne ze trzeba polaczyc jedno z drugim. ze ktoras z nich bedzie zarła mniej kalorycznie wcale nie znaczy ze bedzie miala super idealna figure! trzeba wycwiczyc miesnie ktore same zarciem zatłuszczyłyscie aby nabrały kształtu

a wlasnie ze nie chodzi o cwiczenia czy malo kaloryczne zarcie.. cwiczenia zbudduja ci miesnie ale jak masz tkanke tluszczowa to miesnie po prostu beda pod spodem. musisz maskymalnie ograniczyc weglowodany a jesc kalorycznie jak zwykle. i od razu leci wlasnie z talii mimi ze na wadze tego za bardzo nie widac..

Gość zalamaanaaa
nie masz pojecia o mechanice pracy miesnia i spalaniu tłuszczy poprzez "pracujace" miesnie. dieta zmniejszy ilosc tłuszczu, jednakze go nie zlikwiduje całkowicie. mowie tu o zdrowej diecie, NIE O GŁODÓWKACH zwykle dajacych efekt jojo

Gość malokto
Bzdura. Moda na diety bezwenglowodanowe odeszła już jakiś czas temu do lamusa. Z węglowodanów czerpiemy energię. Ograniczając je nie masz siły na ćwiczenia. Nie pisze tutaj o osobie, która żre jak świnia i powinna WSZYSTKO ograniczyć.

moj facet duzo cwiczy i wiem jaki wplyw ma na niego dieta, kiedy sobie pozwala to na jego sporo umiesnionym bardzo ciele pojawia sie tkanka tluszczowa mimo tego ze duzo chodzi na silownie i cwiczy poza tym sztuki walki - karate, ju jitsu, judo.. dieta to numer jeden w uzykaniu idelanej talii.

Gość zalamaanaaa
tez nie do końca. człowiek czerpie energie zarówno z weglowodanów czyli cukrów ale równiez z tłuszczy.. to w tłuszczach rozpuszczaja sie niektóre wazne dla poprawnego funkcjonowania zwiazki jak i niektóre witaminy. jakie brzuchy maja dzieci 3 swiata nie zrace odpowiedniej ilosci tłuszczy oraz weglowodanów to sami wiecie, ale to juz na marginesie

logiczne jest kiedy organizm domaga sie weglowodanow a nie sa dostarczane to wtedy spala tluszcz. zobaczcie sobie na jakich drakonskich dietach zyja kulturysci. ja tu nie mowie zeby teraz zaczac wcinac same bialkowe koktajle ale zredukuj weglowodany na rzecz bialka a efekyt zobaczysz po kilku tygodniach.

Gość do zalamanej
Ty chyba nie masz pojęcie o "odtluszczaniu", a raczej na pewno nie masz Nie ma ćwiczeń miejscowo spalajacych tłuszcz, to samo tyczy się diet Fakt, że im więcej mięśni tym większy metabolizm czyli szybciej się chudnie ale nijak się to ma do tego skąd akurat schudniesz. Organizm sam sobie o tym decyduje i wierutna bzdurą jest gadanie ze jak będziesz ćwiczyć mięśnie brzucha to właśnie w tym miejscu stracisz tłuszcz

Gość malokto
Widocznie je węglowodany ze złej grupy. Tłuszcz też tłuszczowi nierówny. Również dużo ćwiczę, też chodzę na siłownię i ćwiczę sztuki walki, chociaż pewnie bardziej poważnie, bo nie mieszam tak stylów jak Twój :)

no raczej bardziej powaznie nie bo moj facet jest instruktorem, karate cwiczy od 25 lat.. nie wazne... wazne ze sie przyklada. jest bardzo wycwiczony.

Gość zalamaanaaa
bzdura...cwiczenia ogolnoustrojowe oczywiscie sa najlepsze przy odchudzaniu. przy uzyskaniu efektu plaskiego brzucha musimy cwiczyc wlasnie miesnie brzucha bo coz da branie na klate 100kg czy samo bieganie?!

malokto --> no tez wlasnie, jak sobie zaczyna pozwalac z tymi weglowodanami to od razu po nim widac a tluszcz osiada sie przede wszystkim na brzuchu. albo po prostu w innych miejscach nie jest takbardzo razacy.. bo mozna miec przez to np. masywniej wygladajace uda, ale jak idzie w brzuch to wtedy sylwetka traci caly swoj atrakcyjny ksztalt.

Gość do zalamanej
Mięśnie to mięśnie a tłuszcz to tłuszcz. Fakt, że brzuch cwiczony będzie bardziej płaski, ale "brxuszki" nie spała ani grama tłuszczu ... A bieganie, żebyś wiedziała, właśnie spala...

Gość derterte
Niski indeks glikemiczny i dziala

Gość pjgf
Ja po duknie mam pladki brzuch po sb tez

Gość qasaaa
moze ktos cos napisze bo mnie tez interesuje ten temat dzieki

Gość qasaaa
???????????