Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fanclub zeeenek

Wy też uważacie, że zeeenek to Ogier!!

Polecane posty

Gość zeeenek
"nie możesz sobie znaleźć świadomą, myślącą i godzącą się na układ? musisz koniecznie tak kombinować i mataczyć? " Mam 2 takie kolezanki. Generalnie kobiet, ktore swiadomie godza sie na seks bez zobowiazan nie ma raczej zbyt wiele. Jest wiele latwych dziewczyn, ale one pozniej i tak zawsze chca czegos wiecej.

Gość ale ty
i na pewno nie masz zasadniczego wykształcenia - ludzie po takiej szkole nie wysławiają się ani nie myślą w ten sposób wkręcasz, w sensie piszesz nieprawdę o sobie, moze nawet nie jesteś aż takim dupczokiem, za jakiego się podajesz

Gość zeeenek
Oczywiscie, ze nie jestem "dupczokiem" ani "ogierem". Zadne z tych slow ani razu nie padly z mojej strony, tylko z Twojej. Jestem zwyczajnym, normalnym facetem. Ani gorszym, ani lepszym od przecietnej. Jestem przecietny.

zeeenek przeczytałam wszystko co piszesz, Ty sam zeeenek nie wiesz kim jesteś, tak naprawdę....

Gość zeeenek
Wszystko wiem, nie martw sie o mnie.

a więc kim jesteś? skoro lubisz seks bez zobowiązań? tak tylko pytam.........:)

Gość zeeenek
"a więc kim jesteś? skoro lubisz seks bez zobowiązań? tak tylko pytam........." Wiekszosc facetow, o ile nie kazdy lubi (czy lubilby jakby mial okazje) seks bez zobowiazan. A ja jestem normalnym czlowiekiem.

Gość ale ty
zeeenek jeszcze tu siedzisz?

Gość zeeenek
Tak, dzis sie stad nigdzie nie ruszam.

Gość ale ty
Wiekszosc facetow, o ile nie kazdy lubi (czy lubilby jakby mial okazje) seks bez zobowiazan. i tu się mylisz - sama znam takiego co mi odmówił i woli tkwić w swym związku

Gość zeeenek
"i tu się mylisz - sama znam takiego co mi odmówił i woli tkwić w swym związku" Ok, znasz jednego takiego faceta. Super.

Gość zeeenek
"no sa zeeenek wyjatki od reguły" Oczywiscie zdarzaja sie tez faceci ktorzy nie zdradzaja, kochaja zycie w zwiazku itd. Nikt nie mowi, ze nie.

Gość ale ty
narzekasz na baby, ale przynajmniej ci temat podbijamy i jesteś dziś na topie :)

Gość zeeenek
"narzekasz na baby, ale przynajmniej ci temat podbijamy i jesteś dziś na topie" Nie narzekam na baby, wrecz przeciwnie, wypowiadam sie o nich bardzo ladnie:) Nie podbijacie mi tematu, bo to nie ja go zalozylem:) A okreslenia "ogier" uzylas ty, wiec nie chcialbym snuc jakichs spiskowych teorii co do autorki/autora tematu, ale wnioski nasuwaja mi sie same.

Gość ale ty
a kiedy ja napisałam "ogier"? chyba dopiero w odpowiedzi na ten temat, którego (i tu Cię zmartwię) ja nie założyłam

Gość zeeenek
"a kiedy ja napisałam "ogier"?" Hmmm, chyba wczoraj na innym temacie o seksie rowniez, ale moge sie mylic. Jesli tak, to sorry. "chyba dopiero w odpowiedzi na ten temat, którego (i tu Cię zmartwię) ja nie założyłam" Naprawde uwazasz mnie za czlowieka, ktorego mogloby zmartwic cos takiego?

Gość ale ty
Naprawde uwazasz mnie za czlowieka, ktorego mogloby zmartwic cos takiego? wręcz przeciwnie - pewnie się cieszysz bo to znaczy że masz jakąś ukrytą fankę, albo fana...

Gość zeeenek
"wręcz przeciwnie - pewnie się cieszysz bo to znaczy że masz jakąś ukrytą fankę, albo fana..." Bez przesady, nie mam 10 lat, zeby mnie racjowaly takie rzeczy. A slowa "ogier" rzeczywiscie uzylas w tamtej rozmowie.

Gość Mietek, bezrobotny, mazury
Zenek, za bardzo przenikliwy jesteś...Już tylko jedna zostala, a jak nie przystopujesz to i ona zaraz ucieknie:)

Gość ale ty
ale chyba nie na twój temat, proszę cię... a czemu nie używasz liter ę, ą ż ź itd?

Gość zeeenek
"Zenek, za bardzo przenikliwy jesteś...Już tylko jedna zostala, a jak nie przystopujesz to i ona zaraz ucieknie" I nikt mi na starosc szklanki z herbata nie poda?:)

Gość ale ty
Mietek, bezrobotny, mazury Zenek, za bardzo przenikliwy jesteś...Już tylko jedna zostala, a jak nie przystopujesz to i ona zaraz ucieknie że niby przyćmi mnie swym intelektem? facet który boi się związków, miłości, zaangażowania wobec kobiet nie stanowi dla mnie zagrożenia

Gość zeeenek
"a czemu nie używasz liter ę, ą ż ź itd?" Z lenistwa. A chcesz zebym uzywal?

Gość ale ty
nie, tak tylko pytam.

Gość zeeenek
"że niby przyćmi mnie swym intelektem? " Ja jestem prostym chlopakiem, nie mam zadnego intelektu. "facet który boi się związków" Nie boi, tylko nie lubi.

Gość Mietek, bezrobotny, mazury
Zła odpowiedz zenku! Jak nic zaraz ucieknie:( Pani zapewne podejrzewała, że nie używasz polskiej czcionki bo piszesz z zagranicy, a facet piszący z zagranicy w domysle ma kasę, w domysle - warty jest zainteresowania. Widać słabo znasz jeszcze kobiety:D

Gość zeeenek
"Zła odpowiedz zenku! Jak nic zaraz ucieknie " No ejj, caly czas pisze, ze nie szukam nikogo! Wiec z mojego punktu widzenia jest to bez roznicy. "Pani zapewne podejrzewała, że nie używasz polskiej czcionki bo piszesz z zagranicy, a facet piszący z zagranicy w domysle ma kasę, w domysle - warty jest zainteresowania." O kurna, ciekawa teoria Sherlocku:) " Widać słabo znasz jeszcze kobiety" Caly czas ucze sie, ale dziekuje za mini lekcje:)

Gość ale ty
Mietek, bezrobotny, mazury Zła odpowiedz zenku! Jak nic zaraz ucieknie Pani zapewne podejrzewała, że nie używasz polskiej czcionki bo piszesz z zagranicy, a facet piszący z zagranicy w domysle ma kasę, w domysle - warty jest zainteresowania. Widać słabo znasz jeszcze kobiety o boshe, a podobno to baby mają pokrętne myśli z ciekawości zapytałam, bo pomyślałam, że może nie ma polskiej klawiatury, ale nie przeszło mi przez myśl że z zagranicy pisze, ani tym bardziej czy ma kasę. poza tym, jak siedzi zagranicą, to pewnie w uk robi na taśmie albo jeździ wózkiem widłowym, więc ekhem...