Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fanclub zeeenek

Wy też uważacie, że zeeenek to Ogier!!

Polecane posty

Gość zeeenek
Nie:)

Gość ale ty
Za wyjatkiem wyksztalcenia bylem z Toba szczery. z tym bezrobociem, a potem wózkiem widłowym też ściemniłeś

Gość ale ty
a ta mężatka to ile ma lat?

Gość zeeenek
No tak, to sie wszystko laczy jedno z drugim. Ale na wozku widlowym jezdzilem kilka razy, wiec chociaz w ten sposob moge sie usprawiedliwic:)

Gość ale ty
i co byś zrobił gdyby twoja luba tak ci przyprawiała rogi?

Gość zeeenek
"a ta mężatka to ile ma lat?" 2 lata starsza.

Gość zeeenek
"i co byś zrobił gdyby twoja luba tak ci przyprawiała rogi" Musielibysmy sie pozegnac.

Gość ale ty
zeeenek "i co byś zrobił gdyby twoja luba tak ci przyprawiała rogi" Musielibysmy sie pozegnac. bierzesz jakiś nervosol czy jesteś podchmielony? jesteś wyjątkowo opanowany

Jeszcze tu "dziubiesz" >??? Zdrowotny Chłopak jesteś :) Widzę , że krótko i szybko...czat jak błyskawica :))

Gość zeeenek
"bierzesz jakiś nervosol czy jesteś podchmielony? jesteś wyjątkowo opanowany" Ale Ty chcesz mnie wkurzyc?:) Mnie tak sie nie da. Zreszta bez przesady, chyba normalni ludzie nie przejmuja sie ze ktos tam cos o nich nagada. Tych 2 piw jeszcze nie otworzylem:)

Gość zeeenek
"Jeszcze tu "dziubiesz" >??? Zdrowotny Chłopak jesteś Widzę , że krótko i szybko...czat jak błyskawica" No taki dzis mialem super dzien:) Jak sie udal obiad?

Odpoczynek dobrze Ci zrobił .... odciski na doopie są ? :) Obiad .....smakowity, już nie pamiętam kiedy tak wciągałam . :)

zeeenek nie jest taki opanowany jak tu rżnie takiego, można Go łatwo sprowokować, coś wiem o tym ha ha....;)

Gość zeeenek
"Odpoczynek dobrze Ci zrobił .... odciski na doopie są ? " Wiekszosc dnia spedzilem w lozku:) "Obiad .....smakowity, już nie pamiętam kiedy tak wciągałam ." Ja dzis tylko pizza z mikrofali i zimny arbuz na sniadanie:)

Gość zeeenek
"zeeenek nie jest taki opanowany jak tu rżnie takiego, można Go łatwo sprowokować, coś wiem o tym" Mozesz mnie prowokowac, nie krepuj sie:)

nie jest Cię zeeenek trudno wyprowadzić z równowagi a wtedy używasz wulgarnych słów :)

Gość zeeenek
Fakt, lubie od czasu do czasu poprzeklinac.

Gość ale ty
a mieszkasz na wsi?

Kto Ci założył taki wątek "provo" ? Wiesz chociaż , komu ten "wieniec" zawdzięczasz ? :))) ...a pizza jest kochana....jak to pizza :) P.S, po arbuzach sikammmmmmmmmm:)

Gość zeeenek
"a mieszkasz na wsi?" Nie, jedno z 6 najwiekszych miast w Polsce:)

Gość zeeenek
"Kto Ci założył taki wątek "provo" ? Wiesz chociaż , komu ten "wieniec" zawdzięczasz ? " Nie mam pojecia:) Ale to bezposrednia kontynuacja innego watku z wczoraj. "...a pizza jest kochana....jak to pizza " A umiesz robic wlasnej roboty? "P.S, po arbuzach sikammmmmmmmmm " No wiadomo, sama woda:) Ale na sniadanie po zakrapianej nocy w sam raz:)

Mieszka Psze Pani...ma krowy, kunia i prosentów ze dwa tuziny, ale czyma je w mieszkaniu , bo łasice grasujo :))) Ale ciekawość zaczyna się od ogonka :))))))))))))))))))))

Ty mnie nie posądzaj o takie breweryje jak pizza :) Owszem, mogę dać Ci przepis...ciasto mam zawsze zbyt wysokie ; Czosnek podobno nie służy wampirom , ale ja nie narzekam , :))

Gość zeeenek
"Ty mnie nie posądzaj o takie breweryje jak pizza " Przepraszam, ze urazilem Twoja kobieca dume:) "Owszem, mogę dać Ci przepis...ciasto mam zawsze zbyt wysokie ; Czosnek podobno nie służy wampirom , ale ja nie narzekam , " Spoko, ja potrafie gotowac, w tym pizze:) A ciasto wole cienkie.

Gość ale ty
Ale ciekawość zaczyna się od ogonka że ke? czasami nie wiem czy swe komunikaty kierujesz do kogoś czy do samej siebie. bywasz niezrozumiała i to nie dla jednego... ale skoro dobrze ci z tym, to tak trwaj, pozwól jednak że twe zaowalowane podteksty zignoruję

A Ty :) Ok...możesz ignorować , wcale sie nie obrażam :) Lubię tak pisać , gdybym chciała pisać wprost , musiałabym za dużo myśleć hehehe, a z tym mam problem ;)

Gość zeeenek
Lcroft i tak dojde do tego z tym lustrem i latarka, ale jutro, bo dzis ciezko mi sie mysli i w ogole juz tak pozno;)

To była dooorna metaforka , nie załamuj rąk , Idę spać...zasypiam . Dobranoc , spokojnych snów Niebożatko Ogierem nazwane :P

Gość zeeenek
No dobranoc