Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fanclub zeeenek

Wy też uważacie, że zeeenek to Ogier!!

Polecane posty

Gość abababababab:)
Zeniu:) a jeszcze parę stron do tyłu zarzekałeś się,że nie chcesz mieć żony:) zupełnie jak Ci moi koledzy:)

Gość ale ty
jesteś bardzo pewny sebie zen. mam nadzieję, że to wynika z racjonalnego przemyślenia niektórych spraw i doświadczenia, a nie szczeniackiej zuchwałości

"Zeniu a jeszcze parę stron do tyłu zarzekałeś się,że nie chcesz mieć żony zupełnie jak Ci moi koledzy" Bo nie chcialbym miec zony. Ale w zwiazku z tym, ze zyjemy w takiej a nie innej kulturze zapewne bede musial to sformalizowac dla swietego spokoju.

Gość ale ty
abababababab:) Zeniu a jeszcze parę stron do tyłu zarzekałeś się,że nie chcesz mieć żony zupełnie jak Ci moi koledzy bo zen to tak naprawdę kobieta, a kobieta zmienną jest :D

Gość ale ty
Bo nie chcialbym miec zony. Ale w zwiazku z tym, ze zyjemy w takiej a nie innej kulturze zapewne bede musial to sformalizowac dla swietego spokoju. chodzi o to, że lepiej było od razu pisać, że nie chcesz byle jakiej, czy nie dopasowanej żony, tylko takiej maksymalnie odpowiadającej tobie. a tak to większosć myślała, że ty nigdy i z żadną

"jesteś bardzo pewny sebie zen. mam nadzieję, że to wynika z racjonalnego przemyślenia niektórych spraw i doświadczenia, a nie szczeniackiej zuchwałości" Na pewno nie ze szczeniackiej zuchwalosci, bo po pierwsze nie mam 15 lat, a po drugie nie jestem zuchwaly. Potrafie przyznac racje (takze kobiecie) komus kto ja ma, potrafie odpuscic jak wiem, ze przegralem, nie podejmuje sie zadan niemozliwych.

Gość ale ty
Potrafie przyznac racje (takze kobiecie) komus kto ja ma, potrafie odpuscic jak wiem, ze przegralem, i za to masz u mnie dużego plusa (chociaż to i tak bez znaczenia :)

"chodzi o to, że lepiej było od razu pisać, że nie chcesz byle jakiej, czy nie dopasowanej żony, tylko takiej maksymalnie odpowiadającej tobie. a tak to większosć myślała, że ty nigdy i z żadną" Myslalem, ze to jasne.

Zeniu, a czy to nie jest tak,że tam na dnie Twojego serca jest głęboka i wielka tęsknota za tą jedyną kobietą Twojego życia, z którą będziesz szczęśliwy? dla niej zrezygnujesz ze swej dotychczasowej poliamorii i staniesz się monogamistą bez wielkiego poświęcenia, bo po prostu pójdziesz za głosem serca?

"Zeniu, a czy to nie jest tak,że tam na dnie Twojego serca jest głęboka i wielka tęsknota za tą jedyną kobietą Twojego życia, z którą będziesz szczęśliwy?" Chcialbym zwiazac sie z wartosciowa kobieta, ale nie nazwalbym tego "gleboka i wielka tesknota". Nie popadajmy w przesade. Poza tym nie podoba mi sie okreslenie "kobieta mojego zycia". Posiadanie lub nieposiadanie zony nie moze determinowac normalnego zycia. "dla niej zrezygnujesz ze swej dotychczasowej poliamorii i staniesz się monogamistą bez wielkiego poświęcenia, bo po prostu pójdziesz za głosem serca?" Jezeli poznam kobiete, ktora "powali mnie na kolana" to tak, choc nie wiem czy to mozna nazwac "glosem serca". Ale nie juz nie zmuszajmy sie do definiowania tego na sile.

Gość ale ty
abababababab:) Zeniu, a czy to nie jest tak,że tam na dnie Twojego serca jest głęboka i wielka tęsknota za tą jedyną kobietą Twojego życia, z którą będziesz szczęśliwy? dla niej zrezygnujesz ze swej dotychczasowej poliamorii i staniesz się monogamistą bez wielkiego poświęcenia, bo po prostu pójdziesz za głosem serca? :D :D :D zeen, odpowiedz forumowiczce ;) my tu staramy się cię zdiagonzować :)

Zeeenek !! Marsz do łóżka , rano "cza" wstać , a Tobie pierdolety w głowie ; Nawijają Ci makaron na uszy , oj nawijają :) Młody ? uważaj w w-wce. Szczęśliwej drogi Dzieciaku :)

Gość ale ty
Jezeli poznam kobiete, ktora "powali mnie na kolana" to tak, choc nie wiem czy to mozna nazwac "glosem serca". Ale nie juz nie zmuszajmy sie do definiowania tego na sile. żadna szanująca się kobieta nie zechce ogona po niewiadomo ilu dziurach.

Zeniu:) a ja już jestem prawie pewna,że Ty wcale nie jesteś taki zimny drań:) Ty jesteś czułym facetem , tylko sobie nałożyłeś taki pancerz ochronny i po tym co Cię zlego spotkało ze strony tej kobiety, która Cię skrzywdziła na chwilę się zatraciłeś w uwodzeniu innych kobiet. tak coś czuję:)

"żadna szanująca się kobieta nie zechce ogona po niewiadomo ilu dziurach." Czy to jest wymalowane na czole? Btw. Puree Knorra zamiast ziemniakow do jajek sadzonych - polecam jak komus nie chce sie obierac i gotowac ziemniakow:)

Gość ale ty
abababababab:) Zeniu a ja już jestem prawie pewna,że Ty wcale nie jesteś taki zimny drań Ty jesteś czułym facetem , tylko sobie nałożyłeś taki pancerz ochronny i po tym co Cię zlego spotkało ze strony tej kobiety, która Cię skrzywdziła na chwilę się zatraciłeś w uwodzeniu innych kobiet. tak coś czuję ja jużo tym pisałam kilkanaście postów temu. zen sięzraził i teraz sam wymierza sprawiedliwość swoją różdżką :D

Gość ale ty
Czy to jest wymalowane na czole? a to bierzesz pod uwagę możlwość zatajenia niektórych podbojów? bagaż podręczny to nie to samo co bagaż rejestrowany i za niego na pewno się nie płaci? pytam o ryanair, wiesz może?

nawijać makaron na uszy znaczy bajerować:)

"a ja już jestem prawie pewna,że Ty wcale nie jesteś taki zimny drań Ty jesteś czułym facetem " A gdzies pisalem, ze jest inaczej? ," tylko sobie nałożyłeś taki pancerz ochronny" To nie jest pancerz ochronny, tylko zdrowy rozsadek. I to sie odnosi to wszystkich sfer zycia, a nie tylko do kobiet.

"a to bierzesz pod uwagę możlwość zatajenia niektórych podbojów?" No nie mam w zwyczaju omawiac swojego przeszlego zycia intymnego z kobieta ktora poznaje. "bagaż podręczny to nie to samo co bagaż rejestrowany i za niego na pewno się nie płaci? pytam o ryanair, wiesz może?" Bagaz podreczny w stylu plecak to bagaz podreczny ktory wnosisz na poklad i za niego, z tego co wiem sie nie placi. Za walizke do ilus tam kg tez nie, tylko za nadwyzke.

ale to obraz Ciebie jaki się wyłania po przeczytaniu wszystkiego co napisałeś o sobie - to nie zdrowy rozsądek tylko pancerz ochronny. Podejrzewam nawet,że potrafisz być zabawny, czasem nawet robić jakieś rzeczy szalone:)

Gość ale ty
No nie mam w zwyczaju omawiac swojego przeszlego zycia intymnego z kobieta ktora poznaje. no z pierwsząnowo poznaną nie, no bo co jato obchodzi? ale ja mówię o tej szczęściarze, której los ześle łaskę poznania twej osoby. odczujesz pewnie potrzebęszczerości z nią, a to czasem bywa błędem Bagaz podreczny w stylu plecak to bagaz podreczny ktory wnosisz na poklad i za niego, z tego co wiem sie nie placi. Za walizke do ilus tam kg tez nie, tylko za nadwyzke. ok dzięx. doczytalam już w regulaminie i wszystko wiem :) do stolicy francji :)

Gość ale ty
Podejrzewam nawet,że potrafisz być zabawny, czasem nawet robić jakieś rzeczy szalone :D no co ty, zen to nudziarz i sztywniak. tylko gadkę ma jako taką, bo się na forach wyćwiczył

ale ty:) wiesz to nawet psychologowie teraz zalecają, żeby się ćwiczyć w ten sposób, bo to dziala podobnie jak symulator lotów :)

"Podejrzewam nawet,że potrafisz być zabawny, czasem nawet robić jakieś rzeczy szalone" No zgadza sie, ale nadal nie wiem co ma piernik do wiatraka.

"no co ty, zen to nudziarz i sztywniak. tylko gadkę ma jako taką, bo się na forach wyćwiczył" Wlasnie.

wiatrak może się spierniczyć:)

"no z pierwsząnowo poznaną nie, no bo co jato obchodzi? ale ja mówię o tej szczęściarze, której los ześle łaskę poznania twej osoby. odczujesz pewnie potrzebęszczerości z nią, a to czasem bywa błędem" Nie, nie rozmawia sie z kobieta o innych kobietach, a tym bardziej o bylych. "ok dzięx. doczytalam już w regulaminie i wszystko wiem do stolicy francji " O super. Wycieczka?