Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fanclub zeeenek

Wy też uważacie, że zeeenek to Ogier!!

Polecane posty

Gość Fanclub zeeenek

Czeka na seks do 3 randki a jak laska się nie da to bierze następną. Dla mnie to mistrz podrywu trenerzy PUA przy nim wysiadają.

Gość zeeenek
Eeej nie laczyc mnie z zadnym pua! to nie ja

Gość abababababab:)
oj to Zenek jest dobrze wychowany i cierpliwy:) są tacy co chcą od razu i na nic nie czekają

Gość zeeenek
Bez przesady, trzeba chociaz stwarzac pozory jakiegos romantyzmu

Nooo, ale penisa trzymać w gotowości :) Zeenek? chyba wiem co tam wyrabiasz , kiedy ciemno :))

Gość zeeenek
"Nooo, ale penisa trzymać w gotowości " Kazdy facet musi trzymac penisa w gotowosci. "Zeenek? chyba wiem co tam wyrabiasz , kiedy ciemno" Gdzie tam, jakie ciemno i co wyrabiam?

Zenek, a jak już dostaniesz co chciałeś, nawet niechby na 4 randce, to co wtedy robisz? zostajesz z tą panienką czy olewasz i polujesz na następną? z ciekawości pytam:)

Gość hfjghkkkkui
Toć on bzdury piszę. Ja też mogę pisać, że jest duper ogier a tak naprawdę nie jest.

Gość zeeenek
"Zenek, a jak już dostaniesz co chciałeś, nawet niechby na 4 randce, to co wtedy robisz? zostajesz z tą panienką czy olewasz i polujesz na następną? z ciekawości pytam" To zalezy od kobiety, ale ja sie raczej nie nadaje do zwiazkow, wiec zazwyczaj stopniowo wygaszam znajomosc. Nie jestem chamem, ktory przestaje odzywac sie z dnia na dzien. Moze kiedys sie zakocham, kto wie.

"Gdzie tam, jakie ciemno i co wyrabiam?" Ciemno i już , nie wstydź się Zeeenuś , latarka też "człowiek" :) Robisz goopie miny do lustra, i pusujesz "kondycję" :)

Gość zeeenek
"Ja też mogę pisać, że jest d**er ogier a tak naprawdę nie jest" Nigdzie nie napisalem, ze jestem "ogier".

Gość zenek ile ty masz lat
???????

Gość ale ty
jaki z niego ogier? przecież on puka bezmózgie kretynki - cóżto za osiągnięcie zeeenku - może byś znalażł ambitniejszy pomysł na własne życie niż kiszenie ogóra na baskim forum, hę?

Gość zeeenek
"Ciemno i już , nie wstydź się Zeeenuś , latarka też "człowiek" Robisz goopie miny do lustra, i pusujesz "kondycję" " Nie rozumiem cie :(

Gość zeeenek
"może byś znalażł ambitniejszy pomysł na własne życie niż kiszenie ogóra na baskim forum, hę?" Jako osoba malo ambitna, pozostane przy kiszeniu ogora na babskim forum.

"ale ja sie raczej nie nadaje do zwiazkow, wiec zazwyczaj stopniowo wygaszam znajomosc. Nie jestem chamem, ktory przestaje odzywac sie z dnia na dzien. Moze kiedys sie zakocham, kto wie." Masz rację , nie angażuj uczuć , nie warto , baby to "uje" :) Kochać ? Impuls elektryczny /zwojowy, na czas jakiś adrenalina wypełnia członki , a krew buzuje...to chwila Zeenek..potem nuda i zobowiązania względem Tej, która Ci "podnosi" te tamte ;P

Gość zeeenek
LCroft trafia do mnie to co piszesz.

Nie zrozumiesz mnie , podteksty wstawiam . Trzeba włączyć "aparacik" pt. "myślę , bo chcę" :) Nie martw się , jestem jaka jestem .

Gość zeeenek
LCroft ale wytlumacz mi (prosze) bo jeszcze nie obudzilem sie do konca

Zenek, a sam chciałbyś żeby Ciebie tak potraktowano? załóżmy,że jakaś panienka stara się namiętnie o Twoje względy, oczarowała Cię, mieliście fajny seks, nawet kilka razy a potem ona Cię zaczyna stopniowo " wygaszać" to czy nie byłoby Ci przykro? Nie czułbyś się potraktowany jak przedmiot?

" LCroft trafia do mnie to co piszesz." No i patrz....jaka ja jestem "dostępna" , cieszy mnie to. Życie jest piękne, ale łatwo jest tylko egoistom , zapamiętaj :)

Gość zeeenek
Ale ile mam lat, no coz, a na ile wygladam?

Gość zeeenek
"Zenek, a sam chciałbyś żeby Ciebie tak potraktowano?" Oczywiscie, ze nie chcialbym. " załóżmy,że jakaś panienka stara się namiętnie o Twoje względy, oczarowała Cię, mieliście fajny seks, nawet kilka razy a potem ona Cię zaczyna stopniowo " wygaszać" to czy nie byłoby Ci przykro?" Byloby mi przykro. Powiem wiecej- nawet spotkala mnie kiedys taka sytuacja. "Nie czułbyś się potraktowany jak przedmiot?" Tak, wlasnie tak bym sie czul.

Gość zeeenek
"No i patrz....jaka ja jestem "dostępna" , cieszy mnie to." Tak, ale mecza mnie kobiety, ktore zmuszaja mnie do myslenia, no chyba ze mnie zafascynuja. "Życie jest piękne, ale łatwo jest tylko egoistom , zapamiętaj " Zapamietam.

Gość ale ty
Byloby mi przykro. Powiem wiecej- nawet spotkala mnie kiedys taka sytuacja. i od tamtego momentu zeeenek zraził się do kobiet i sam postanowił wymierzać sprawiedliwość swym wackiem i manipulacją...

Zeniu, kobiety też mają uczucia oprócz tej szparki za którą tak gonicie. Ta szparka i kobieta to całość, na dodatek kobieta ma taki hormon, który nazywa się oksytocyna, i ona się uruchamia właśnie po to żeby były związki. Przecież Zeniu ludzie nie są stworzeni do samotności, prawda?

Co mam Ci wytłumaczyć ? Zacznij myśleć głową , nie fiutem , kobiety są bardzo "prosto skomplikowane"...zachowawczo trwają w bezmózgich formacjach, jakimi są : rodzina, związki dobre i złe, egocentryczki, którym stale źle , użalają się nad losem , jednak , żeby dokonać zasadniczych zmian w życiu i związku ? Mozy nie ma. Nie szukaj , same Ci wejdą na kolana:( Przegięłam, wiem.Jednak taka jestem sucz . Bezwzględna , wredna... ale myśląca i dobrze mi z tym :)))

Gość zeeenek
"i od tamtego momentu zeeenek zraził się do kobiet i sam postanowił wymierzać sprawiedliwość swym wackiem i manipulacją..." Po prostu zaczalem inaczej podchodzic do relacji-damsko meskich, to wszystko. Bardziej pragmatycznie.

Gość ale ty
ale to jest fajne że zeeenek szybko odpisuje :D