Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość postanowilem do niej wrocic

Przed laty uwiodlem ja, zrobilem dziecko i porzucilem a teraz chce dac jej

Polecane posty

Przed laty uwiodlem ja, zrobilem dziecko i porzucilem a teraz chce dac jej kolejna szanse. Postanowilem do niej wrocic. Ona wtedy miala 18 lat, byla we mnie slepo zakochana. Bylem jej sasiadem i wykorzystalem ja, rozkochalem w sobie. Z tym ze ja wtedy mialem 25 lat, mialem zone, nie chcialem niszczyc swojego malzenstwa. Z tego co wiem dziewczyna z ktora mialem romans jest matka mojego 7letniego syna. Oczywiscie po rozstaniu ze mna, po urodzeniu dziecka przeszla jakies tam zalamanie nerwowe, nie dala sobie rady i dzieciak teraz jest pod opieka jej najstarszego brata. Ten najstarszy brat jej to zawsze byl jakims nieudacznikiem z tego co slyszalem z opowiesci od ludzi, nawet mowia ze baba go rzucila bo nie potrafil jej nawet dziecka zrobic czy mial tam jakies problemy. Nie istotne to jednak. Wczoraj przebylem rozmowe z jej bratem i ojcem. To ojciec napadl na mnie ze jego jedyna corka, najmlodsze dziecko bierze leki andydepresyjne, ze przeze mnie ma problemy ze zdrowiem i zebym sie wynosil bo mnie zabije. Najgorsze jest to ze ten braciszek chcial mnie bic jak powiedzialem wprost ze przyszedlem tutaj poznac swojego syna. Wedlug mnie to chorzy ludzie i powinienem jak najdalej trzymac swojego syna od nich. Moze sprobowac porozmawiac z Magda(byla kochanka) bysmy dali sobie jeszcze jedna szanse. Teraz jestem gotow sie jej nawet oswiadczyc i ulozyc sobie z nia zycie. Jej rodzina mimo wszystko powinna sie cieszyc ze ich corka nie bedzie sama a wnuk bedzie mial pelna rodzine.

Gość wzruszony
wzruszające

Nie rozumiem dlaczego piszesz to z taką ironią. Teraz naprawde bardzo sie zmienilem i chcialbym sobie ulozyc zycie z ta dziewczyna. Moja byla zona dala mi w kosc, po tym jak poronila stwierdzila ze to moja wina i odeszla ode mnie. Teraz naprawde chcialbym sobie ulozyc przyszlosc z matka swojego dziecka no i ze swoim dzieckiem.

Gość jesteś załosny
tyle w temacie

Gość Palomaaa
Haha kolejny odcinek "Mody na sukces"?

ej to ściema... już kiedyś ktoś założył wątek i opisywał taką sytuację... dokładnie taką samą... łącznie z rozmową z bratem i ojcem :D chyba jakiś nastolatek się nudzi i wypisuje głupoty :D jeeee :D