Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuuuuuuuu098

Szukam dobrego specjalisty który wykona laser na blizny po trądzikowe.skutecznie

Polecane posty

Gość uuuuuuuuuu098

Do tąd byłam na 5 zabiegach mojej zmasakrowanej brody i nic;( zapłaciłam za nic. Potrzebuje kogos kto zrobi to z widocznymi skutkami.

Gość uuuuuuuuuu098
woj.Mazowieckie ok, Warszawy

Gość porannaanna
ja Ci polecam wizytę u kosmetyczki.Sama nigdy nie przestaniesz się znęcać nad skórą. Mam 25 lat i juz przeszłam sporo doświadczeń z cerą. Leczyłam u dermatologa w wieku nastu lat,potem domowymi sposobami,bo problemy wróciły kiedy przestałam przyjmowac Doksycyclinę. Cera wciaż sie zmienia i w zalezności od poziomów różnych hormonów szaleje. Dobrze więc jest być pod fachowym okiem. Ja mam swoją ulubioną kosmetyczkę w salonie Instytut Zdrowia i Urody Feniks w W-wie na ul.Giełdowej 4 a -jeśli jesteś z W-wki to polecam. Gdybym regularnie do nie chodziła na zabiegi oczyszczania itd-to nie dałavbym rady utrzymac cery w porzadku-a samodzielne kombinowanie z cerą to ciągłe jej niszczenie. Dobra kosmetyczka jest jak dobry terapeuta-potrafi tak mi wszystko potłumaczyć i doradzić,ze sama już nie ekserymentuje z cerą tylko jej słucham-dzięki temu mam od dwóch lat śliczną buźkę :)

Gość gdgdghhjjssjjs
nastepna REKLAMAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-o