Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Reevy

Co mi jest? Proszę o pomoc.

Polecane posty

Gość Reevy

PROSZĘ O POMOC! Mam 15 lat. 2 tygodnie temu zaczął mnie mocno boleć brzuch. Pojechaliśmy do szpitala, zostawili mnie na 4 dni i podawali jakieś antybiotyki. Wszystkie wyniki krwi, moczu i usg (a każde robili mi kilka razy) w porządku. Miałam tylko bardzo lekko podwyższone OB. Po 4 dniach przenieśli mnie na chirurgie dziecięcą, tam powtórzyli badania i wszystko wyszło ok. Zaczął mnie męczyć ból w klatce piersiowej, czasami koncentrujący się w okolicach serca. Lekarze nie zrobili z tym nic, a po kilku dniach wysłali mnie do domu. Dzisiaj w nocy myślałam, że serca wyskoczy mi z piersi, poczułam ucisk i tak jakby podchodziło mi w górę. Dzisiaj rano zaczęła mnie boleć szyja w okolicach węzłów chłonnych. Dodam, że czuję jak z góry do gardła spływa mi śluz, który co chwilę muszę odkaszliwać, ale nie mam jakiegoś męczącego kataru. Bolą mnie plecy, oraz lekko stawy i mięśnie. Jak mierzę ciśnienie pokazuje mi, że mam arytmie. Nie wiem czy nie jest to wywołane tym, że jestem strasznie nerwowa, a od kilku dni nie robią nic innego jak płaczę. Brzuch najbardziej boli mnie przy ucisku po lewej i prawej stronie. Przez pierwsze dni miałam biegunkę, potem zaparcia teraz jest w miarę ok. Jutro jadę do lekarza, a 31 lipca mam laparoskopie. Czy ktoś kiedyś spotkał się z czymś takim?

Gość majeczka080986
Bardzo lekko podwyższone OB ? ;-) buahaha

Gość so beauty.
niekoniecznie musi bolec Cię serce, tylko mieśnie przy infekcji lub chorobie. Zreszta piszesz ,ze masz bol stawów. Moze jakaś grypa żoładkowa lub cos w tym stylu .

Gość majeczka080986
Albo jakaś choroba autoimmulogiczna. Spytaj dr.house'a. A tak serio-żadne z nas nie jest lekarzem. Bole miesni i arytmia bywaja przy tarczycy. Rownie dobrze może to byc jakas nerwica.

Gość ile masz wzrostu i jakiej budo
wy jesteś?

Gość Reevy
stwierdzenie bardzo lekko podwyższone ob usłyszałam od lekarza, ja nawet nie widziałam wyników. Dzięki za pomoc ;)

Gość Reevy
163 cm wzrostu, około 62 kg (trudno powiedzieć, ostatni raz ważyłam się kilka miesięcy temu). Jestem trochę przy kości :)

Gość Reevy
Żadnych pomysłów? :D

Gość luuuuudzie
starzejesz sie w bardzo szybkim tępie, to są objawy starości, wysiada twój orgabizm, musisz sie oszczedzac,, jaki masz cholesterol? mozesz miec miażdzyce, udaj sie do geriatry

Gość uiuhiuhg
zrób test na boreliozę (starą i nową).