Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takijedengosci

moja dziewczyna uwielbia flirtowac...

Polecane posty

Gość takijedengosci

tak jak w temacie..co ja mam zrobic, jest mi wierna, kazdy z kim flirtuje wie ze ma chlopaka ale ona nie potrafi tego opanowac...to nie jest taki flirt wyzywajacy...usmiecha sie, robi te swoje oczy i kazdy facet jest jej...na jeden imprezie jak jestesmy razem, rozmawia z gosciem, on po 5 minutach jest w niej zadluzony po uszy a ona wtedy przychodzi do mnie i mnie caluje i juz reszte wieczoru spedza ze mna zeby nie dawac mi pretekstu do zlosci...to chyba jej hobby...tylko nie jestem do konca pewien jaka zdolnosc posiada ta jej "niewinna" rozmowa...ma ktora z Was tak? co ja mam zrobic?

Gość ehoha
niestety chłopcze ale to kurwa jest :(

Gość Acolla^^
I to jest Twoja dziewczyna? Współczuje

Gość Laguna Bitch
ja juz w to sie nie bawie, biore faceta za reke i ide z nim do toalety :classic_cool:

Gość kasaa
może się dowartościowuje w ten sposób,lubi się podobac ale nie powinna tego robić skoro ma ciebie,powaznie z nią pogadaj

Gość kasaa
takie flirty do niczego dobrego ie doprowadzą,albo jest z tobą albo flirtuje z innymi

Gość ehoha
pewnie pierdoli się na imprezach w kiblu

Gość dewqdeqwqewx
uu lipa, będzie starsza, znudzona to będziesz miał poroże jak stąd do afryki :D rzucaj kurwe pókiś młody i szukaj wiernej- nieflirtującej. takie kierki sie predzej czy później kończą w łóżku :P

Gość e[pip
wydaje mi się że ona wcale nie flirtuje celowo, ale widocznie jest ładna i miła, uśmiechnie się bo chce byc miła tak zwyczajnie, a koles traci głowę - musi mieć w sobie taki magnes - są takie kobiety, piękne i pociągające i chociaz ona wcale tego nie prowokuje to nic z tym niezrobisz że się podoba - tak już będzie zawsze. Widocznie ona tezma tego dosyć - idzie do ciebie bo widzi że jest normalna rozmowa a koles juz maślane oczy robi to sie wycofuje i wraca do ciebie. Znajdz sobie brzydszą i problem z głowy -piękną kobiete zawsze faceci będą podrywali - tak juz jest i koniec

Gość takijedengosci
jest dokladnie tak jak opisaly to dwa ostatnie wpisy..ona jest piekna, madra, wyksztalcona, dobrze zarabia...jest przesympatyczna, kazdy ja uwielbia i jest dla kazdego mila...dla niej to zwykla rozmowa a faceci odbieraja to jako flirt...i wlasnie dalatego rzadko siedzi z kims innym ze niz ze mna na imprezie bo po prostu kazda rozmowa sprowadza sie do tego ze ktos ja podrywa...i wypraszam sobie nazywanie Jej ku*wa czy dzi*ka ;/ troche szacunku ludzie, nie umiecie kulturalnie odpisywac to nie odpisucje w ogole

Flirt bardzo dobrze robi ! zarówno kobietom jak i mężczyznom. Kobiety nie są przecież takie "łatwe" żeby zaraz chciały ściągać majtki z powodu wspólnych pogaduszek od czasu do czasu nawet mocno nacechowanych erotyzmem.

Gość monisssssssiiiiiiiiiiaaaaa
ehh no i tak to własnie jest - facet ciesz się że masz piękną i fajną kobietę i doceniaj to że jest z toba i nei rozgląda się na boki a co do tego flirtu - nic dziwnego że faceci chcieliby ją wyrwać jeżeli jest taka fajna - nic na to nie poradzisz, ale skoro wybrała ciebie i jest wierna to tylko się cieszyc - piękne kobiety mają wbrew pozorom ciężkie życie, ledwo się uśmiechniesz z czystej niczym nie podszytej sympatii to faceci juz to nadinterepretują akobiety nazwą cie dziwka i kurwą - ogarnijcie sie ludzie bo nie macie prawa kogoś tak traktować tylko dlatego że jest lepszy od was.

Gość takijedengosci
ciesze sie bardzo ze mam taka dziewczyne, juz niedlugo narzeczona, tylko chcialem poznac Wasze opinie na ten temat i dowiedziec sie czy spotkaliscie sie tez z czyms takim...

hmm...może to zabrzmi nieskromnie, ale co tam to nie są jakies przechwałki z mojej strony tylko prawda więc napisze Tobie jak to wygląda z mojej strony - ja mam podobna sytuację bo jestem ładną dziewczyną (166 cm, 53 kg, duże piwne oczy, długie ciemne włosy, ładna buźka itp), też jestem wykształcona, pracuję i jestem miła i uprzejma, mam taki dosyć wesoły sposób bycia i zazwyczaj jest tak, że jak jestem na imprezie, w gronie znajomych czy na studiach to jestem uśmiechnięta, z każdym facetem pogadam, pożartuje a potem okazuje sie ze oni zaczynają robić jakies podchody, źle to interpretują chociaż nie daję wyraźnych sygnałó to dosyć szybko traca głowę, mam z tego powodu sporo problemów bo czesto jest tak że taki kolega jak sie zadurzy i okazuje się że sobie nawkręcał to potem sie obraża, nie chce ze mną gadać, czasami ubliżano mi z tego powodu a ja seria nie robię nic tym facetom, nie bawię sie czyimis uczuciami... nie wiem jaka jest na to rada - musiałabym nie wychodzic chyba z domu albo każdemu na dzień dobry odpowiadać "spierdalaj" :) tak już jest i tyle - mojemu facetowi byłam wierna ale zerwałam z nim jak zacząął mi robic awantury o to że facecei sie do mnieuśmiechają...miałam tego dosyć bo to nie moja wina była że się podobam, nigdy nie dawałm mu powodów i nie miaąlm zamiaru się z niczego tłumaczyc i czuć się winna więc z żalem ale znim zerwalam :(

mam jeszcze jedną koleżankę - przepiękna dziewczyna, ma to coś w oczach i w usmniechu że facetom na jej widok miękną kolana i wystarczy że chwile pogada i sie usmiechnie pare razy a właściwie każdy jest jej - z tym że ona też ie robi tego celowo - ona ma męża i w dodatku jest w ciąży w 6 miesiącu a faceci mimo tego reagują na nią niesamowicie...jej to czasami przeszkadza gdyż swego zcasu też miaąl z tego powodu czasami nieprzyjemnie sytuacje...teraz jest szczęśliwa z mężem , ale tego nie da sie ot tak zatrzymać - ona tak na facetów działa, że nie ma zmiłuj...a właściwie nic w tym kierunku specjalnego nie robi...zwyczajnei jest uprzejma i uśmiechnięta a do tego bosko piękna

Gość takijedengosci
to tak jak moja dziewczyna, ja widze jak innym facetom az wisza jezyki na jej widok i w sumie rozjasnilyscie mi troche moj problem, bo nie za bardzo wiedzialem co z tym wszytskim robic, ja pare razy zrobilem awanture to wtedy jak gdzies szlismy trzymala sie tylko przy mnie az mi bylo zal ze tak to musi wygladac, a teraz po prostu bede sie cieszyl z pieknej dziewczyny jaka mam codziennie kolo siebie rano w lozku a inni niech sie slinia ;) dzieki za odpowiedzi :)

Gość heohohho
wiesz bez sensu robic jej wyrzuty skoro nie daje powodów - nie możesz karac jej za to że wywiera takie wrażenie na facetach jeżeli jest w porządku w stosunku do ciebie - na razie ulega ale znajdzie sie koleś który ją by ja podziwila ale nie ograniczał, nie trzymał na smyczy a ty z w porównaniu z nim wyjdziesz na zakompleksieńca bo tylko zakompleksieni faceci nie potrafią sie cieszyć piękną i wierną dziewczyną i ona może w końcu nie wytrzymać reżimu i puści cie kantem jak ja ktos oświeci jak ją traktujesz...ciesz sie piekna i mądrą dziewczyna anie jakies jazdy jej robisz - jakby to byla jakas zbrodnia z jej strony że jest piękna i faceci za nia szaleją - masz skarb skoro jest wierna mimo tylu pokus to widocznie cie kocha ale jak zaczniesz ją traktować jak cham to to sie zmieni i zmarnujesz piękny związek a drugiej takiej raczej juz nie znajdziesz...

Gość takijedengosci
wiem i dziekuje za postawienie mnie do piony bo faktycznie chyba nie fajne Ja traktowalem, wiec smigam do sklepu po wino i robie piane w wannie ;) trzymajcie sie ;)