Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanieeeee ;D

Wasze "fazy" przed okresem?

Polecane posty

Gość pytanieeeee ;D

Hej ;D zastanawiam się czy wiekszość z was - kobiet - ma podobne zachcianki jak ja, mianowicie chodzi mi o to, ze mam takie napady apetytu, że mam ochotę zjeść wiele rzeczy, w szczególności słodyczy i to zazwyczaj kilka dni przed miesiączką. też kobietki tak macie? :D a moze jakieś inne "fazy"?

Gość kasaa
U mnie to jest tragedia,już tydzień przed płaczę bez powodu albo wkurzam się ,boli brzuch,jestem osłabiona:/

Gość pytanieeeee ;D
O własnie... zapomniałam też wspomnież, ze u mnie też płacz czasami jest i wtedy jakiegos doła łapię na jaki dzień czy dwa - że to do niczego się nie nadaje i tego typu podobne mysli sie pojawiają. co do wkurzania to też strasznie zmienne humory czasami mam ;/

Gość n123321
oooo ja to mam ostro kilka dni przed okresem. ostatnio tak sie zdenerwowalam ze wzielam taki wielki mlot i rozpierdzielilam sciane w domu. pamietam ze kiedys powiedzialam do chlopaka uciekaj kochanie bo dostaniesz lanie a on zaczal sie smiac i powiedzial ze nic nie moge zrobic i wcale sie mnie nie boi i to mnie jeszcze bardzo wkurzylo i z tych nerwow postanowilam rozbic talerzami okna w kuchni. ooo pamietam kiedys jak zobaczylam chlopaka jak oglada mecz i tak sie wtedy zdenerwowalam ze wzielam mu ten pilot z reki rzucilam na podloge i zaczelam po nim skakac, podeptalam pilot. a on sie zaczal pytac co ty babo robisz to tak sie wkurzylam ze zaczelam wszystkimi krzeslami rzucac po domu, musielismy kupic nowy telewizor, rozwalilam dwa obrazy. a kiedys to pamietam jakies trzy lata temu to tez przed okresem wlasnie to juz bylam tak mega wkurzona i takiej energii dostalam ze postanowilam sama, naprawde, sama podniesc lozko i rozpierdzielalam wszystko co sie dalo, rzucalam z pokoju do kuchni z kuchni do lazienki, az wanne przewrocilam a tam sie myl chlopak. ojjj ja to mam naprawde

Gość n123321
aaa wlasnie przypominam sobie cos. wlasnie z tym pilotem to bylo na euro 2012. slyszalam kilka dni przed euro jak w pokoju cicho modlil sie abym na euro nie dostala okresu bo bardzo chcial obejrzec ale coz. pech chcial ze wlasnie akurat na euro dostalam, dokladnie 8 czerwca. no i akurat trwal okres tydzien wiec nie obejrzal zadnego polskiego meczu.

Ja jestem jak tykajaca bomba, wszystko mnie wkurwia. Poklocilam sie z kim tyko sie da. Jak bylam mlodsza nie mialam pms, a teraz bez kija nie podchodz. Chce to przespac.

Gość vera lynn-S
a ja mam napady złości i wszystkich na kafeterii opiertalam:(

Gość fdfgjnk
n123321 -kaftan i na psychiatryk.... dziwię się, że jakikolwiek facet to wytrzymuje... :/

Gość klaudynka876
ja wyzywalam turystke w barze ze nie mowi po angielsku

Gość vera lynn-S
bym ci dobrze nagwizdała na ten skurviały ryj swiński jakbym facetem była :(

Wy kurwy! Co mnie to obchodzi ze macie okres? To was nie upoważnia zeby denerwować, drażnić i ubliżać innym ludziom. Nie umiecie się cipy zachować kulturalnie wśró ludzi to wypierdalać na pustynie tam będzieice sobie mogły gnębić innych ludzi jak ich spotkacie.

Gość n123321
ano musi wytrzymac no co zrobi jak bedzie chcial odejsc to go ze zlosci zaszantazuje musi byc i koniec no

Ten smiec dominik juz sie wpierdala. Zaloz betonowe buty i skocz do wisly przeszczepie

Gość jkjkljl
dobrze chłop gada - polać mu

Gość przed okresem mam faze na
placz,smutna jestem,duzo mysle o jakichs pierdolach.\tez duzo jem