Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mediamedia

no i grycanki promują chorobliwą otyłość

Polecane posty

Gość motywator odchudzający heh
na pewno zdjęcie Grycanek np Weroniki na lodówkę jest dobrym motywatorem " JAK BĘDZIESZ SIĘ OBŻERAĆ TO BĘDZIESZ TAK SAMO PASKUDNIE WYGLĄDAĆ"

Gość wieje głupotą na kilometr
są śmieszne , głupie i strasznie grube

Gość blueeebleuuu bleee
denerwują mnie te babska , nawet nic sobą nie reprezentują

Gość :);;;
Ty kretynie od zielonej budki. Kiedy Grycan kupił zieloną budkę to mało kto o niej wiedział, to on zrobił z tego markę. Potem ją sprzedał. Cieszę się, że udało mi się zdenerwować amatora(kę) lodów. Jeśli siedzisz tutaj na dietach to znaczy, że ci już dupsko od lodów urosło :)

Gość ja tam nie wierzę w bajki
a lodów nie jem często , gałkę raz w tygodniu :P no tak bo jak sobie czasem pozwolisz na coś niedozwolonego to jesteś opasłą świnią wg krótkoterminowych dietowiczek ;) a co do powyższych info , nigdzie nie ma takich informacji a lody z zielonej budki inaczej smakują niż grycana ;) wolę lody włoskie od gałkowych tak na marginesie

Gość to ja juz wolę gesslerową
przynajmniej gotować umie

Gość przynajmniej mozna pośmiać
głupie baby , temat jest ciulu o Grycankach a nie o lodach, nie cierpię tych lodów bo sa za słodkie

Gość ankaaaaaaaaahejhej
ludzie to są jednak durni, przecież lody grycan to nie ich :P to tylko nazwisko i rodzina, lody robi ich dziadek , na pewno nie one :P

Gość do wielbiciela zielonej budki
Nie ma informacji? No to poczytaj: http://manager.money.pl/ludzie/wywiady/artykul/zbigniew;grycan;producent;lodow,166,0,258214.html No i co z tego, że temat Grycanek, jak jeden niedouk wtrącił, że nie lubi lodów Grycan tylko Zielona Budkę, a potem jeszcze wyzwiskami poleciał? Tak nawiasem pani Grycan ma cukiernię, ale to nie oznacza, że jej dzieci nie jedzą lodów dziadka.

Gość :P:)
no ja też myślę zejedza- po co sobie odmawiaćczegoś tak dobrego!

Gość zielona budka jest pyszna
nie mozliwe że to ta sama firma jak lody i zielona budka i grycan mają całkiem inne receptury ,zielona budka jest 1000x lepsza od grycana ;) jakoś nie uwierzę ,że to jedna i ta sama firma co grycan, piszcie co chcecie ;) ale lody mają inny smak

Gość zielona budka ale ale
do do wielbiciela zielonej budki ty natomiast imbecylu z bożej łaski wklej poprawnie link bo nie działa :P nie ma to jak debil wyzywający od niedouków innych prawda?

Gość knhbgcvcx
ale sie ich ucxzepilyscie ------plotkary z was

Gość mmLena07
promują chorobliwą otyłość? Moim zdaniem na odwrót - raczej są przestrogą dla większości ludzi i wzbudzają niechęć. Naprawdę myślicie, że jakaś szczupła dziewczyna patrząc na nie stwierdzi: "Też chcę być taka, od dzisiaj się objadam do granic możliwości" ?!? :D raczej właśnie będzie się cieszyć, że nie zalicza się do takich osób.

Gość grycanki to odstraszacze
odstraszacze i antyreklamy dla niezdrowych produktów raczej, przecież wiemy ,że się nie tyje ze złego powietrza czy innej wody ani to nie skutek złego wpływu faz księżyca na dany znak zodiaku w nieprzychylnej dekadzie :D sama nie rozumiem do końca co napisałam tak jak nie rozumiem takiego tłumaczenia grubasów :D a Grycanki twierdzą ,że się ruszają i zdrowo odzywiają .....hahahaaa akurat :P

Gość utylka
a gdzie tak twierdza?

Gość róbcie odwrotnie niz grycanki
poczytaj trochę w internecie i obejrzyj powtórki z "wywiadów" Weronika tak twierdzi za każdym razem ,że jest na zdrowej diecie i dużo tańczy i uprawia jakies sporty ;)

Gość obleśne baby tłuste
wieprze w falbankach w TV, żałosne baby równie głupie co grube, szkoda tylko teścia Marty Grycan, taki wstyd dziadunio musi znosić :( tych pieniędzy mu nie zazdroszczę

Ktos chcialby tak wygladac watpie :P Ja gdybym tyle wazyla to bym sobie chyba w leb strzelila. Najgorsze jest to, ze to jeszcze ta Weronika to mloda dziewczyna ma dopiero 19lat co bedzie kiedy ona urodzi dziecko, szok! Bedzie tak wygladac jak te Amerykanki z programu "Chorobliwa otylosc " na TVN STYLE. slowa wspolczucia tylko dla tej dziewczyny. :(

Gość laotia
haha a wszystkie chude ? cala rodzina , znajomi tez? to gratulacje

Gość widać jak tusza postarza
serio a ja myślałam ,ze właśnie weronika jest najstarsza , taki tłuscioch bleeh

Gość widać jak tusza postarza
tzn najstarsza córka to weronika no ;)

Gość :P:)
"Tak nawiasem pani Grycan ma cukiernię, ale to nie oznacza, że jej dzieci nie jedzą lodów dziadka. " Może i jedzą, ale na pewno nie od lodow wygladaja tak jak wyglądają . Lody wcale nie sa bardzo tuczące, a po za tym istotniejsze jest to, co się je na śniadanie, obiad i kolację

Gość ale z was,,,,
PLOTKARY, SZOK, NIE MACIE INNYCH ZAJEC/ OBGADYWAC TYLKO UMIECIE- A TERAZ MARSZ DO SPOWEIDZI!!!!!

Gość ja na nie patrzeć nie mogę
i nie mam zamiaru się interesować tym :P