Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 289567ty7gier

starania o ciaze

Polecane posty

Gość 289567ty7gier

staram si zajsc w ciaze i narazie lipa.ostatnio zauwazylam u siebie taki bialy sluz przed stosunkiem.wogule czesto uprawiam sex co drugi dzien sie staramy zobacze jak to bedzie.czy bialy sluz moze byc oznaka wczesnej ciazy czy raczej nie?

Gość daj na luz nie ma tak
hop siup:O to nie piekarnia

biały śluz może być oznaka ciąży, ale lepiej poobserwuj swój cykl. Zajść w ciąże można w zasadzie tylko przez kilka dni w miesiącu, zazwyczaj (przy normalnych około 30-dniowych cyklach) to dwa tygodnie po miesiączce są te dni płodne. Wówczas występuje śluz płodny - przeźroczysty, bardzo rozciągliwy jak jajko kurze.

Gość zzzzzzzzzzz
a długo sie starasz?

Gość time to baby
Zgadzam się - poobserwuj swój cykl. Mi się wydaje, że stosunek co 2 dzień to trochę za często. Kochajcie się do końca głównie w dni płodne. Łatwo je określisz przy pomocy testów owu albo mikroskopu owulacyjnego choć bardziej polecam to drugie, bo jest wielokrotnego użytku.

Gość Kliku klika klik
kochajcie sie w dni plodne, a nie kazdego dnia! wtedy plemniki beda o duzej gestosci i sile :) do roku powinnas zajsc w ciaze jesli jest wszystko OK z Wami. Powodzenia.

Gość ona-i-on
Hej mam nadzieje że jak naj szybciej ci sie uda:)Za to ja mam takie małe pytanko..mam 28-30 dniowe cykle więc powinnam juz dostać na dniach @ a tu ani śladu po nim..bolało mnie mocno podbrzusze ale @ sie nie pojawił i mam taki biały gęsty śluz jak myslicie moge byc w ciązy?

Gość ona-i-on
pomoże ktoś?:(

Gość żonnka
zrób test

Gość 289567ty
nom staram sie juz okolo 7 miesiecy no ale coz jakos nie wychodzi

polecam stronke ovufriend.pl tam mierzysz temp wpisujesz obserwacje i wyznaczaja ci owulacje kiedy mialas... fajna stronka. my staralismy sie 11 mies... pierwszy cykl z ovu i prosze bardzo zaraz 11 tydz