Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo szczera osoba

ile kosztuje plomba u dentysty? dwojka dolna

Polecane posty

swiatloutwardzalna? zastanawiam sie nad licowka tez, bo zab jest martwy jak sie kiedys uderzylam i zaczyna sie psuc, zreszta jest ciemniejszy od reszty.

jutro chce tam zadzwonic, ale chce sie przygotowac, dawno nie plombowalam aha a ile kosztuje czyszczenie zebow?

Gość bardzo uczynna osoba
up

Gość siri
Leczenie przednich zębów jest na NFZ....

Gość yuuki.
jak jest martwy to będziesz miała kanałowe żeby nie bolał a jak nie ma być żółty to do wymiany

Gość przyszłaMamusiac
ja dwójki robiłam z nfz - tyle ze plomby mam po wewnetrznej stronie - oczywiscie moja dentystka szczesliwa nie była bo 200 zl jej koło nosa przeszlo, ale te chemiczne z nfz też sa białe przecież na przednie zęby. Różnicy w trwałości może nie ma, ale te z nfz podobno szybciej szarzeja. Zeby miec ładne zęby naprawdę trza kupę kasy wydać u nas, no a skoro płacimy na nfz warto robić co można. Chociaż ja najwieksza głupote zrobiłam, bo założyłam sobie swiatłoutwardzalna plombe na 8 , która chyba i tak bede musiała wyrwać, bo mnie denerwuje bo krzywo rosnie

Gość bardzo uczynna osoba
musze isc prywatnie. starczy 200 zloty za plombe?

Gość jabuszkaa
Ja za plombę + znieczulenia płaciłam 100 - 120 zł.

Gość woow..
Za plombę dolnej trójki ze znieczuleniem zapłaciłem 50 zł ,byłem w gabinecie prywatnym, który ma umowę z nfz ,tylko prawie miesiąc trzeba czekać na swój termin wizyty , szybkość przyjęcia zależy rano czy po południu .

Gość Gardengnome
Plomby nie są takie drogie ale pamiętaj że płacisz też za jakość. Ja sam robiłem we wrocławskim Omnidencie u dr. Szczombrowskiej, ceny nie pamiętam ale wyszło dość tanio. Łap ich www: http://omnident.pl/kontakt/