Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sówka bez piórka

Natarczywe patrzenie w oczy - powinno peszyć?

Polecane posty

Gość sówka bez piórka

Bo jak go słucham to mu patrzę prosto w oczy, a on mi, ale to nie jest takie "maślane" spojrzenie i trwa bardzo długo. Mam wrażenie, że to takie podświadome przetrzymanie, kto dłużej wytrzyma.... Co myślicie? Chodzi o syt, kiedy dopiero kilka razy się spotkaliście.

Gość sówka bez piórka
oczywiscie spotkanie umówione, nie przypadkowe

Zależy kto patrzy ;) W sytuacji opisanej powyżej obstawiam, że facet jest bardzo na Ciebie napalony :P

Faceci to wzrokowcy:p Lubia się przyglądać:P Widocznie coś masz w swoich oczach co przyciąga uwagę tego chłopaka:p

Gość sówka bez piórka
no patrzymliśmy sobie wzajemnie, ale to on wtedy coś mówił....mówił nawet z sensem, ale nie pamiętam co :D

Gość sówka bez piórka
nie, no cieszę się....chyba :P Nigdy czegoś takiego nie doświadczyłam. Zawsze jak jakiś facet patrzył mi w oczy, to delikatnie się uśmiechał kiedy tak dłużej patrzylismy na siebie i wtedy się trochę peszyłam i na chwile uciekałam wzrokiem. A tutaj było inaczej.

Gość sówka bez piórka
zobaczymy, jak na razie to było pierwsze oficjalnie umówione spotkanie. Nie było źle, jeszcze do domu nie wróciłam a sms mi przysłał.

Gość dla mnie nie ma nawet w 1%
o niczym to nie swiadczy. mi kolega z pracy czesto patrzyl w oczy, ja jemu, az w koncu oboje sie do siebie usmiechalismy. ale to o niczym nie swiadczy.

Gość to znaczy że facet
nie ma nic do powiedzenia i myśli, że przez takie patrzenie w oczy jest tajemniczy i intrygujący.

Gość sówka bez piórka
no przecież pisałam, ze ON mówił, Ja słuchałam. Chyba Ty nie masz nic do powiedzenia....