Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pchełka miotełka

Co przyciąga młodych facetów do straszych kobiet?

Polecane posty

Gość pchełka miotełka

Tak obserwuje ostatnio ludzi i coraz więcej młodych facetów (25-30) jest w związkach ze starszymi kobietami (40-45). Czy jest na to jakieś logiczne wytłumaczenie? Co oni w nich widzą?

Gość ale to działa w dwie strony
sam się prowadzam z 12 lat młodszą laską...

Gość pchełka miotełka
to chodzi o sprawdzenie? czy po prostu to ma podłoże psychiczne? Jakieś braki w dzieciństwie?

Różne są powody. Najważniejszy chyba, że takie kobiety są spokojniejsze i są na poziomie faceta. A taka siksa co lata po dyskotekach nie.

Gość Okokhnko
naprawdę nie wiem

Gość pchełka miotełka
moje obserwacje są jednak inne, te starsze kobiety, czę sto z kryzysem wieku średniego zachowują się niepoważnie, są niestabilne uczuciowo i czasami zachowują się gorzej niż nastolatki

Młodzi faceci bardziej psychicznie pasują do dojrzalszych kobiet. Poza tym (co się zresztą z tym łączy) takie kobiety mają klasę i są pociągające, jeśli są piękne, zadbane, kobiece.

Gość suchoklaters
Moim zdaniem młodsi faceci w starszych kobietach (chodzi m,i tu o różnicę ponad 10 lat) "poszukują"matki i ich matczynych uczuć

przede wszystkim maja prace i wlasne mieszkanie czyli co jakis czas sypnal pare groszy dla mlodego nieroba no i jest gdzie sie bzykac, bo jest chata a i na cieplo uda sie czasem cos zjesc to wszystko sa czynniki ekonomiczne

Gość Zawiedziona jestem///////
Mój też taką wybrał i nie wiem dlaczego.

Gość faceci łyknęli tekst o dojrzał
ot cała filozofia

Gość pchełka miotełka
ja nie jestem w stanie tego zrozumieć. A może po prostu się zawiedli na dziewczynach w ich wieku? Z tymi matczynymi uczuciami to może coś być na rzeczy. A co do kwestii materialnej, oni zarabiają, mają swoje samochody domy a czasami mieszkają z rodzicami i są z doskoku dla tych kobiet, które często mają mężów i gromadkę dzieci

Gość mentaI cut
gdzie wy to widzicie?

Gość pseudo nie potrzebne mi
to samo co mlode kobiety do starszych mężczyzn.

Jeszcze może być to, że są wychowane w normalniejszych czasach, a nie jak dzisiejsze dziewczyny, tylko komórki i fejsbuki im w głowie, jakieś głupoty.

Gość pchełka miotełka
w otoczeniu niestety, ja rozumiem gdyby to był jeden przypadek, ale to się robi już nagminne

Gość pchełka miotełka
ale jakby na to nie patrzyć oni sa wychowywani w tych samych czasach co te dziewczyny

Wygoda. 1) mają mieszkanie. 2) zrobią wszystko w seksie i w kuchni, bo zadowolone, że chłop się znalazł i chcą go utrzymać.

Przecież takie kobiety często mają dzieci w wieku szkolnym, więc z tym mieszkaniem to słabo raczej. Jest raczej wiele przeszkód.

Gość Ja mając 25 mogę mieć
kobietę lat 35 ale 40-45 to trochę za duża różnica. Dojrzałość wspaniała sprawa 20kilku latki są strasznie niedojrzałe tylko zabawa im w głowie.

Gość krakowikowik
bo ciągle pokutuje stereotyp starej baby ( 40-50) a to już dawno nie prawda. Dzisiejsze dojrzałe kobiety często są łakomym kąskiem, są dobrze ubrane, zgrabne, inteligentne, wykształcone i nie zachodzą w ciążę:-) potrafią też smakować sex niczym wino.

Poza tym pociąga pewnie sama odmienność. Ja mam tak, że podobają mi się kobiety sporo starsze i dziewczyny sporo młodsze ode mnie.

Gość sdcjsdb cws
Looooser oj,nie znasz starych bab,one tez siedza na nk,fejsie,fotkach.Sa jeszcze głupsze niż nastolatki i młode kobiety.

Do Looooser....Ty widzę, że rozumiesz w czym rzecz....podajesz bardzo mądre argumenty I ktoś jeszcze ładnie napisał o tym stereotypie...że pokutuje mit, ze 40 tki to stare baby....a teraz wiele z nich wygląda atrakcyjniej niż te młode 20-to paroletnie

Gość sdcjsdb cws
krakowikowik stare baby czesto zachodza w ciaże nieplanowaną.

Gość pchełka miotełka
codo dzieci to tak są pewnie przeszkodą, poza tym czasami jest jeszcze mąż, więc pozostaje rola kochanka dla tego młodego chłopaka. Nie lepiej by mu było z rówieśniczką, z którą mógłby stworzyć normalny związek co do tego wykształcenia i łakomych kąsków, bo zgrabne, to w moim otoczeniu tak nie jest. Panie są raczej zwykłe, rozkapryszone i z wykształceniem nie jest za wysoko

Gość krakowikowik
no to już nie wiem, ja uważam , że tylko taki mają branie tzn. idealne:-) ale jak są grube , głupie z mentalnością małolat to chyba z tymi młodszymi facetami jest coś nie halo. Może to po prostu kurestwo:-)? Nadal uważam, że zadbana 40-50 może być szalenie atrakcyjną partnerką w każdej sferze życia

Gość hejooojeooo
Z BRAKU LAU I KIT DOBRY,wiec młodzi faceci biorą sie za stare baby.