Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fragregvbsafa

nie wiem co robić:/

Polecane posty

Gość fragregvbsafa

moja 10 miesieczna coreczka juz drugi raz w ciagu 1.5 miesiaca ma zapalenie oskrzeli. za pierwszym razem bylam z nia w domu ale teraz sytuacja sie skomplikowala. zostało mi miesiac do przedłuzenia umowy w pracy w dodatku zastepuje kolezanke ktora jest na urlopie i mam wazne obowiazki.nie moge zostac z mala w domu. teraz dwa dni wolne dostal maz pozniej moze na 3dni przyjechac moja babcia.ale mam wyrzuty sumienia ze nie moge byc z mala.boje sie ze od babci nie bedzie chciala jesc i brak leków bo jest taka marudna ledwo ode mnie je...a jak nie bedzie od babci brac lekow to sie nie wyleczy...moze pojsc jutro do kierowniczki i powiedziec ze potrzebuje tych 3 dni wolnych?a;e boje sie ze po okresie probnym mnie zwolnia...nie wiem co robic

Gość fragregvbsafa
up

Gość chyba bede rekordzistka
sama wiesz co bedzie najlepsze dla ciebie i dziecka,skoro wiesz ze moga ci nie przedluzyc umowy to moze byc kiepsko, a skoro wiesz ze dziecjko moze sie nie wyleczyc to moze byc jeszcze gorzej beznadziejne masz opcje do wyboru sama musisz podjac decyzje

Gość wfwarf
trudny wybór

Gość jabaabadu
Wybrałabym opiekę nad dzieckiem, przedłużenie umowy na pewno nie będzie uzależnione od tych 3 dni L4. Jak Cię mają zwolnić to i tak Cie zwolnia.

Gość yjjyjjj
w sumie racja