Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudość nie radość

Czy naprawdę rude kobiety mają najmniejsze powodzenie?

Polecane posty

Gość rudość nie radość

Wg statystyk faceci wolą brunetki, potem blondynki, a zaledwie kilka procent lubi rude. Dlaczego? Przecież ogniste włosy to coś cudownego, do tego jasna cera i zielone oczy. Mimo, że nie jestem ruda z natury to bardzo podoba mi się taki kolor włosów i miałam go już na głowie. I co ciekawe mnie się podobało bardzo, a powodzenie spadło. Kiedy miałam ciemne włosy to faceci często oglądali się na ulicy, zaczepiali itp, a jak byłam ruda to nie zauważyłam tego, jesli już to bardzo rzadko.

Gość bo rudy kojarzy się
z przebiegłością, cwaniactwem, chytry lisek i tak juz zostało. Wszyscy unikają rudych, bo to genetyczna mieszanka blondu i ciemnego, takie nie wiadomo co i wolą właśnie jasne lub ciemne. Rudy kojarzy się mężczyznom z nieśmiałością lub z zdzirowatością, a wolą śmiałe, ale zarazem powściągliwe, dlatego w ogóle nie zwracają uwagi na rude. Przefarbuj sobie włosy, będzie lepiej. Tu chodzi o chemię i silne geny, a tych rudym brak.

Gość Kokolina 12345678
Haha, ja mam rude włosy z natury, jeszcze je maluję a na brak powodzenia nie narzekam - wręcz przeciwnie. :D

Gość xyxyyx

Faceci lubią rude kobiety, ale raczej te farbowane niż naturalne. Chociaż moim zdaniem najbardziej lubią blondynki. Ale rude mają powodzenie, na pewno, trzeba też zauważyć, że niewiele kobiet farbuje się na rudy, więc czasami taki facet musi się dużo naszukać za rudą.