Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysnia a co

Faceci zachowują się jak..

Polecane posty

Gość wysnia a co

...pipki - z tymi którymi miałam do czynienia. Teraz jest jedna sprawa - podoba mi się jeden facet, wiem że ja mu również (mówił do kumpli, że jestem zajebista, ja mu daję jasno do zrozumienia, że mi na nim zależy, on wie o moim zainteresowaniu) i co? Powiedział do kumpla, że nic nie zrobi bo to przecież koleżanka, że nie umie tak. I jeśli ja nic nie zrobię to on nie zrobi nic. Jest mi zajebiście przykro, że mam ganiać za facetem jak pies i prosić o jałmużnę. Upokarzający jest ten fakt, że facet nie ma odwagi i nie zawalczy

Gość wysnia a co
wszystko rozumiem ale bez przesady

Gość LegalnaBrunetka
Pamiętaj , najważniejszy jest szacunek do samej siebie , jeżeli nie szanujesz siebie , nie oczekuj szacunku od innych - proste ;)

Gość wysnia a co
Widocznie tak. Nie twierdzę, że jestem wspaniała i uważam się za nie wiadomo co. Jestem skromną kobietą. Wiem, że mu się podobam. Chłopak dawno nie miał dziewczyny, sam nie wie czego chce a mnie to męczy. Nie będę za nim gonić

Gość wysnia a co
Szanuję siebie i odpuszczam :) albo jest tym jakimś mężczyzną albo nie. Nie chce kogoś kto mnie nie chce.

Gość LegalnaBrunetka
No i prawidłowo !:) skoro on się tak zachowuje to nie jest Ciebie wart . Zasługujesz na kogoś lepszego , pamiętaj , że jesteś piękna i mądra kobietą , która nie musi ganiać za facetami ;)

Gość wysnia a co
On ma za mną szaleć a się nie zastanawiać! :) Trudno się mówi i żyje się dalej

Gość LegalnaBrunetka
Oczywiście ! Niech wie co stracił . Najbardziej pociągające kobiety , to kobiety niezależne . :) !

Pokutuje tutaj stereotyp że facet ma ganiać za kobietą :) Za kobietami ganiają kobieciarze, i Ci którzy chcą się zabawić. On tak samo może myśleć jak Ty, że potem będziesz żałować co straciłaś ;)

Gość Teraz wiesz jak my się czujemy
w roli kolegi. Nie jest tak przyjemnie co autorko?

Gość Autorko trelemorelekuku
"Jest mi zaj**iście przykro, że mam ganiać za facetem jak pies i prosić o jałmużnę. Upokarzający jest ten fakt, że facet nie ma odwagi i nie zawalczy" Wystarczy, że oznajmisz co czujesz i że chcesz spróbować to tyle. Dla niego jesteś koleżanką w tej chwili. dajesz sygnały :P kobieto a co Ty latarnia morska powiedz mu słowami a nie bawisz się w jakieś sygnały. Z tym proszeniem o jałmużnę to już przesadzasz chyba, że należysz do grupy kobiet, które nic same w stanie nie są zrobić i czekają aż inni się napracują a one zbiorą plon. Jeśli chciały być z nim spróbować to zagadaj po prostu i tyle.

Gość Autorko trelemorelekuku
Jeśli będziesz stać i czekać na zaczepki facetów możesz nigdy nie być z tym kogo naprawdę chcesz bo będzie to zależne od tego kto podejdzie.