Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ilonkaaaaa1988

Wyslac zyczenia bylemu ??

Polecane posty

Gość Ilonkaaaaa1988

Witajcie, pisze bo mam wielki problem. Dzisiaj moj byly facet ma urodziny, nie wiem czy mu wyslac zyczenia? Bo ogolnie nie mamy za bardzo kontaktu.. Mieszkalismy razem, to bylo cos powaznego, ja dalej go kocham.. Pomozcie mi, co mu wyslac? Zeby dac mu do zrozumienia zeja dalej cos do niego czuje

Gość Ilonkaaaaa1988
bardzo prosze o pomoc

Gość olewka1
Nie wiem jak dlugo nie jestescie ze soba. Jezeli wysylalas mu na ostatnie urodziny to wyslij i tym razem, ale tylko jesli i on wyslal ci na twoje. Jesli to jego pierwsze urodziny od kiedy nie jestescie para to tez wyslij. Mozna to podciagnac pod zwykla kulture. Jesli nie odpisze, to znak ze nie chce miec z toba kontaktu i nastepnym razem nie pisz.

Gość Ilonkaaaaa1988
Nie jestem z nim od 4 miesiecy, i w sumie od tego czasu nie mielismy kontaktu, ale to sie zmienilo 2 tygodnie temu, zadzwonil chwile pogadalismy, on nikogo nie ma, ja nikogo nie mam, i dalej do siebie cos czujemy.. Chcialabym mu cos napisac wyjatkowego zeby dac mu do zrozumienia ze dalej cos czuje do niego, ale nie tak wprost..

Gość olewka1
to w takim razie spokojnie mozesz mu wyslac zyczenia urodzinowe. Tylko bez podtekstow. Sam fakt ze pamietasz o jego urodzinach bedzie dla niego wystarczajacym sygnalem, ze nie jest ci tak calkiem obojetny. Jesli i jemu zalezy, to na pewno wykorzysta okazje.

Gość LegalnaBrunetka
Słyszałam kiedyś , że niewarto wracac do starego związku , bo to jest tak jakbyś czytała kolejny raz ta samą książkę -wiesz jak się skończy .

Gość Ilonkaaaaa1988
Noo w tym cos jest... Wiem, ze nie ma szans zebysmy do siebie wrocili... Oboje wiemy jak jest.. Zbyt duzo sie stalo zebysmy mogli do siebie wrocic.. Ale chce zeby byl chociaz teraz pewny mojego uczucia.. Bo on caly czas uwazal, ze dla mnie on byl nikim i ze pozniej juz nic do niego nie czulam.. Zrypalam ten zwiazek niestety ja, ale czasu nie da sie cofnac..

Gość LegalnaBrunetka
Moim zdaniem takie podtrzymywanie znajomości pod byle pretekstem nie ma sensu nba dłuższą mete .. w ten sposób pogłębiasz swoją miłość do niego , a jak sama pisałaś, z tego i tak nic nie będzie . To po co się tak katować ? Pomęczysz się jeszcze jakiś czas , w końcu przejdzie . Tylko żeby przeszło nie możesz utrzymywać z nim kontaktu .

Gość Ilonkaaaaa1988
No masz racje, tylko juz sama nie wiem.. Chcialabym zeby on wiedzial ze ja dalej cos do niego czuje.. Przeciez nie napisze mu : wszystkiego naj:)

Gość Zuzanna Amelia & 23
Wyslij ale nie przesadzaj. Krotki tekst.

Gość igreg00
swego czasu moj eks, poslal mi zyczenia na urodziny: wszytskiego najlepszego ci zycze. odpisalam dziekuje. i tyle. nie ma co robic sprawy.

Gość Ilonkaaaaa1988
No wlasnie chcialabym jeszcze cos dopisac.. Zeby to byly wyjatkowe zyczenia

jak nie utrzymujesz z nim kontaktow to nie ma sensu wysylac zyczen..wiadomo co on sobie pomysli?? ja na twoim miejscu bym nie wyslala..chyba ze utrzymujecie kontakt jako kumole,przyjaciele,ok ale nie rozmawiacie ze soba,nie spotykacie sie to po co mu wysylac??

Gość Ilonkaaaaa1988
Napisalam, ze dwa tygodnie temu zadzwonil do mnie, pozniej ze soba pisalismy.. Wiec ogolnie jakis kontakt powoli lapiemy..