Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ToFaktOczywisty...

Prawdziwy mezczyzna chce tylko dziewicy a dlaczego ?

Polecane posty

Gość ToFaktOczywisty...

poniewaz dobrze wie ze kobieta kocha tylko raz slowo kocham wypowiedzane 2 raz czesto wynika z tego ze kobieta nie chce byc sama prawdziwy facet przeciera szlaki :D

Gość Zgadzam się całkowicie
Prawda!!!

wiekszosc ludzi traktuje sex jak sport :) a wiadomo ze z kim zadajesz takim sie stajesz niby tu kobieta mówi ze jest normalna a tu nagle moze trójkacik nosz qurwa dlatego chce tylko dziewice :) i kogos kto ma zasady i normalnie podchodzi do zycie odpedzam sie od reszty od calego tego kurestwa jak tylko moge !

ale po co zadajesz mi takie pytania uwazam ze kazdy ma prawo do spelnianiania wlasnych marzen i tyle czlowiek powinnien sie spelniac jesli z dziewica poczuje sie spelniony to wspaniale ja tak uwazam i tyle !! wiem dlaczego zadajesz takie pytanie zaraz powiesz ze hipokryci i ze to nie sprawiedliwe !! a ja ci odpowiem z kim sie zadajesz takim sie stajesz !!

Dokładnie Biest. Tylko facet niepewny siebie w łóżku będzie wymagał dziewictwa - Słyszałam to od wielu facetów. Jeśli facet jest prawiczkiem i wymaga dziewictwa to super!! Ale jeśli facet moczy w każdej dziurze a pózniej wymaga dziewictwa? :O :O

Ja moge rozumiec , ze rzyczy sobie porzadnej dziewczyny - jak najbardziej zdrowe podejscie do zwiazku ale to ze zwiarzesz sie z dziewica nie da ci gwarancji jej wiernosci. Wyobraz sobie, ze zasmakuje jej sex i po paru latach z ciekawosci bedzie szukac przygod gdzie indziej- tez tak moze byc.

Gość amojamojamoj
bla bla bla 😴

a po 3 widac ze masz podejscie sterotypowe i jestes ograniczona skoro myslisz ze jak facet szuka dziewicy to moczy w kazdej dziórze byle by dzióre miala :) zalosna jestes jak wiadro kartofli zgnilych

Gość z większym stażem
to oczywiste kto chciałby się związać z taką lafiryndą, która miała przerób jak na taśmie produkcyjnej...? nawet samochód z drugiej ręki tak nie kręci i nie dba się o niego tak jak o ten z salonu... - to dla tych, którym ciężko pojąć tę oczywistą oczywistość / czyli tych z taśmy :D /

Gość GHAH narkotyk666 JWWD!
Jeśli dziewica jest młoda, atrakcyjna und seksowna to dla starego prawiczka nadaje się wyśmienice! Młode i inteligentne dziewice wesołe mają branie u starszych! Różne są klasy typów człowieka! Wspaniale jest się seksu uczyć! Dziewica umie się masturbować, a prawiczek onanizować! Przygłupów płodzi się najwięcej! Moje gg to 5473221 Pobajerzymy se trochę und odrobinkę and luźno & lekko o życiu?

Gość amojamojamoj
łukasz, nie pouczaj innych w zakresie ortografii, skoro sam piszesz "dzióra" :O:D 🖐️

Gość JulianTuwim
coś wam powiem, tylko na mnie zaraz wszyscy nie napadajcie:) czystość to najpiękniejszy prezent jaki można ofiarować drugiej osobie, samemu tego dochowując, bo to oznacza, że ta osoba poważnie traktuje i siebie, i tą drugą osobę, i przyszłe wspólne życie, a życie z czystym sumieniem jest piękne:) ale czasem życie pisze inne scenariusze, bo kobieta czasem traci cnotę nie z własnego wyboru - ktoś ją zgwałci, ktoś ją molestował jako dziecko.. i co wtedy? dziewicą nie jest, ale czy zasługuje na tytuł szmaty roku?

przeciez nikt tu nie pisze o zgwalconych kobietach itp i nikt nie tytuluje zgwalconych kobiet ale czy molestowanych dzieci !! ale tak sie zastanawiam na logike dlaczego kobiety same pchaja sie pod autobus

Gość JulianTuwim
z różnych powodów bo nie miały dobrego, ciepłego domu i szukają choć odrobimy uczucia i zainteresowania a faceci umieją to bardzo sprytnie wykorzystać - poczytaj sobie http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5298897

Ja mam podejscie stareotypowe? Nie bez przesady. Ja nie napisalam, ze uwazam, twoje wymagania za zle tylko uwazam ze takie podejscie iz dziewica bedzie na 100 procent wierna itp jest troche idealistyczne ale to to jest tylko moje zdanie. Ja tez bylam dziewica gdy wiazalam sie z moim ex i co? Zwiazek sie po wielu latach rozpadl. Co nie oznacza, ze Tobie cos takiego musi sie przydarzyc. Moge spytac w jakim wieku jestes?

mozesz ale ja nie musze na to pytanie odpowiadac :) proponuje zmienic mysli bo widze ze masz bardzo myslenie takie no wiesz jakbys miala tu horoskopy pisac moze udaj sie do Boga po uzdrowienie :) Nie wiem czy to twoje zdjecie no ale mi sie nie podoba nie skrytykuje !

Gość Tak sobie myślę,że to tak jest
JulianTuwim Nie chodzi o to, że nie jest dziewicą tylko w jaki sposób straciła swoje dziewictwo (gwałty itp. nie bierzemy pod uwagę). Jak kobieta idzie po niecałym miesiącu z kolesiem do łóżka (prawdopodobnie z każdym po miesiącu idzie albo krócej lub tzw. seks układy i jego pochodne) Jeśli kobieta była w poważnym związku i uprawiała seks nie ma nic w tym złego.

Gość okgok
Dziewictwo to kwestia mentalności a nie posiadania błony. Nie nazwiemy dziewicą laski, która robiła loda 50 facetom nawet gdyby miała podwójny hymen.